16 Януари, 2013 15:34 16 442 80

bTV с ново предложение към Булсатком

  • btv-
  • булсатком-
  • преговори

Ръководството на bTV Media Group е изпратило ново предложение за продължаване на договора с Булсатком. Предложението съдържа възможно най-добрите ценови условия, при които медията може да продължи да създава качествени български сериали и да заплаща за най-доброто от световното кино и спорт, което представя на зрителите сега. Това се казва в съобщение на телевизията от днес.

Срокът на предложението изтича на 21 януари. Разчитаме, че за това време кабелният оператор ще оцени направените отстъпки и преференциални условия, и от своя страна също ще намери резерви, за да организира разпространението на каналите на bTV Media Group, без  да увеличи цената на услугата си за крайните абонати. При споразумение в посочения срок, милионите наши зрители, които в момента са ощетени, ще получат сигнал във възможно най-краткия технологичен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi

    1 1 Отговор
    А не мерси! - предпочитам антена и да гледам HBO като компенсация

    п.с. антената е само за мачовете!

    Коментиран от #30

  • 2 стефан

    3 1 Отговор
    Хахаха милионите техни зрители и то само от булсатком.... :D :D :D
  • 3 antiBTV

    1 1 Отговор
    До Булсатком, моля ви се, да ни оттървете от турското робство наложено ни от БТВ, не приемайте уславията им
  • 4 Бхд БхД

    1 1 Отговор
    А кой е виновен ,че по Булсатком няма БТВ
  • 5 Гост

    0 1 Отговор
    А бе ,като не искаш не ги гледай.И аз ги ненавиждам тия турски сериали но харесвам каналите на БТВ,къде ще гледаш шампионска лига,ами комедито,екшъна.Не говори глупости.БТВ дават и най добрите новини

    Коментиран от #9

  • 6 А стЮга бе...

    5 1 Отговор
    Да "продължават да правят качествени сериали и да заплаща за най-доброто от световното кино"?! Жалки са! Какви сериали правят - Домашен арест дето не се търпи или Къде е маги - само мазохист би го гледал това недоразумение. А за това, че купували най-доброто от световното кино... кое кино? Щото аз като пусна Бтв и само за Чекмедже и Али Резняк слушам. Да се ориентират към близкия изток Бтв и да ни освободят от присъствието си - най-добре. А на Булсатком да се издигне паметник.
  • 7 ААА

    1 1 Отговор
    Тези пък BTV, великите те!!! Как не им омръзна 2 години да въртят всяка вечер само турски сериали, при това от 20 до 22 часа??? Хайде, като са толкова велики да се оправят сами и да си задържат рейтинга, без да им е необходима помощта на кабелния оператор! Новините им също ограничих да ги гледам - само манипулират с информация, макар качеството на картината и екипа от хора да са добри.
  • 8 неутрален

    2 1 Отговор
    Вие пък какво ревете от турските сериали ???
    Точно вашите майки, баби, дядовци гледат тези турски сериали.
    Какво се оплаквате?
    БТВ пускат това, което се гледа.. това че целия народ запростя тотално и само превключва от сериал на сериал не е тяхна заслуга..
  • 9 programa BTV

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    И какво гледаш по комеди, екшън и т.н. филми на по 15г. и ги въртят из всички канали на БТВ. Новините им са най-антибългарски и поръчкови, даже дразнят. Който иска да не ги гледа, но ме кефи , че БГ кабеларка им се опъна на тия. Булсатком се развива собре и им пречи, а аз съм на близуу и след договора ще мина на Булдатком.
  • 10 10 годишен

    6 1 Отговор
    Каки и батковци я ми разяснете какво е това БТВ. Един батко ми каза, че това било ибрикаджийска телевизия. Попитах, това пък какво е и той ми отговори, че това било Босфорска тв .Казах му,че пак нищо не разбрах, а той ми се вкресна и ми каза, турска бе глупаче. Няма да я гледам защото не я разбирам.
  • 11 mixa

    6 1 Отговор
    И какво стана сега а?бТВ изведнъж клекнаха на Булсатком, защо ли...

    Ако Булсатком има кадърно раководство, което отстоява принципите си, няма да позволи да бъде манипулирано от бТВ и ще откаже да излъва всичките им безсмислени канали а само избрани от тях на минимална цена, ако не дори и безплатно.

    Иначе цената на рекламното време ще падне още повече, все повече рекламодатели ще бягат от бТВ и в крайна сметка май този който ще е ощетен от собствените си действия (искайки близо 7лв за пакета канали на абонат) ще е само и единствено бТВ.

    Успех.
  • 12 цъъъъъррррррррр

    3 1 Отговор
    Усетила мишката че котката може и без нея и сама почнала да се предлага.
  • 13 Сульо

    1 0 Отговор
    Единствено искам Булсатком да ми пуснат като компенсация други канали, където да гледам мачовете. Щото като започне шампионската лига и ако няма къде да гледам, тогава лошо им се пише! Иначе БТВ не ме вълнуват дали ще ги има или не.
  • 14 те4

    1 0 Отговор
    От както няма БТВ няма народно недоволство,няма и ексцесии по улиците.Може би съвпадение или пък не
  • 15 жалък б........к

    1 0 Отговор
    Платената мишка от босфор тв да спре да дава минуси на всички коментари
  • 16 Mupo

    1 0 Отговор
    Най - честно би било да щом искат да вдигнат цената на качественото си съдържание по време на най - голямата криза за потребителите, да бъдат отделени като опция от основния пакет и така всеки потребител сам ще реши дали иска да харчи еди каква си сума за еди какво си съдържание. Аз съм сигурен че всички таксиджии, както и всички техни клиенти биха искали да бъдат карани и возени в мерцедеси като в германия, по улиците обаче ясно се вижда че интереса на продавача и купувача на съвсем пазарен прицип се среща някъде около дачия с тъмни стъкла и климатик. И това го казвам като човек който доста иска да гледа БТВ, остава да се разберем за цената...
  • 17 Петър

    1 0 Отговор
    Да си отделят каналите който иска да ги гледа да плаща .
  • 18 Ганчев

    1 0 Отговор
    БТВ си прави реклама! Смях в залата... Отчайваща катинка
  • 19 бай Ганьо

    1 0 Отговор
    да така ще да е докато М-ТЕЛ и ВИВА КОМ имат дялово участие в БТВ - а БУЛСАТ станаха 4-ти GSM оператор ще е така. Някои го шупе да не им намалеят клиентите.
  • 20 булгара

    1 0 Отговор
    да ги махат бтв ,тамън да се отървем от турски сериали лоши новини и прочие.
  • 21 Петя

    0 1 Отговор
    АЗ СЪМ КЪМ МСАТ И СЪМ МНОГО ДОВОЛНА. НАЙ ДОБРАТА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ.
  • 22 натурален българин

    1 0 Отговор
    да издържат булсатком още 2 месеца и когато бтв стигне до нивото на селска кабеларка с реклами по 10 лева на минута сами ще молят да ги дават по сателита на народа и то ще си плащат за което
  • 23 гост

    1 1 Отговор
    В ерата на интернет кой ти гледа телевизия вече? Даже нямам тв..
  • 24

    1 0 Отговор
    С Булсатком съм и нямам намерение да сменям доставчика.
    Този път удариха на камък "големите" мениджъри в БТВ.
    Ако задържат още седмица-две така, бая зор ще видят да си стигнат предишните резултати, които и без това са фалшиви.
  • 25 kibika

    1 0 Отговор
    Тези от босфор тв пак са се объркали,булсата не е кабелен оператор....ха ха ха там май работят неадекватни човеци.
  • 26 гос

    1 0 Отговор
    до булсатком сложете пакет бтв =7 лв
    малко ще са балъците да плащат
  • 27 ЦАР КИРО

    1 0 Отговор
    НЕ ИМ Я ИСКАМЕ БТВ.ДА СИ ГЛЕДАТ ФЕРИХОНДЕТО ,БЕЗ НАС.
  • 28 EmpEroR

    1 0 Отговор
    Аз пък все още не мога да ги разбера тия от БТВ. Обвиняват Булсата в дискриминация, а пък те поставят условие или всичките им програми или нищо. Все едно като отида в магазина за хляб и сирене, да ми кажат, че сиренето задължително върви комплект с кашкавал, масло, мляко и еди какво си, но на съответната цена, защото производителя иска да произвежда качествен продукт. А аз примерно не харесвам мляко, най-вече вкиснато :)))
  • 29 шопа

    1 0 Отговор
    можем и без бтв не я пускаите

    Коментиран от #32

  • 30 обикновен зрител

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "georgi":

    гледах бтв мина време вече гледам друго,а мразя изнудвачи
  • 31 EmpEroR

    1 0 Отговор
    А защо БТВ искат да си набутат задължително всички канали? Ами защото когато техен клиент поиска да му излъчшат новата реклама е еди какво си, те му казват- "Аааа, не може само по БТВ, трябва да я пуснем и по седемте ни програми, защото те имат тооооолкова много зрители, по Булсат, Виваком и т.н т.н. Естествено цената не е само като по БТВ, но ние ще ти направим отстъпка за седемте ни програми. И не забравяй че ние сме най-бързо развиващата се медия и готвим пускането на още 5 канала до края на годината."
  • 32 който трябва

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "шопа":

    По добре си мълчи! Никой не те пита тебе специално!!!
  • 33 пич

    1 0 Отговор
    Наистина БТВ се оляха с тези турски сапуни,а по БТВекшън,дават само стари филми,които преди 20 години взимахме от видеотеките.Подкрепям решението на Булсатком.
  • 34 Естет

    1 0 Отговор
    Аз пък мисля, че Булсатком са си направили добре сметката и могат да минат и без БТВто, затова няма да им приемат офертата. БТВ и без това си изгониха повечето зрители с тия турски сериали и смешни предавания, като онова на Кафалиев дето досега още не съм се засмял на него.....
  • 35 Пръцко

    1 0 Отговор
    аз сам на кабелна тв,и да ви кажа - умразнаха ми тея турски сериали,и скоро ще минавам на Булсат Ком,щото вече не се издържа,тея от БТВ се уляха,на.раха,по.раха и т.н
    А колкото до новините им,само лоши неща показват и дават и си мисля,че са купени от някой наш премиер :)
  • 36 Бай Хуй

    1 0 Отговор
    Аве не им е..... тъпите Би Ти Ви та - босфор,кифла,вафла и т.н.Едене,пиене бой,е... и сръбска музика само!!!
  • 37 Гнида

    1 0 Отговор
    "............ медията може да продължи да създава качествени български сериали и да заплаща за най-доброто от световното кино и спорт..........."Гледам само турски сериали по бтв , е определено цвета на киното.
  • 38 Basaidai

    1 0 Отговор
    Лично за мен Бтв е телевизия в която не уважават аудиторията си, държат се императивно и нагнетяват мнението, че са водещата медия в България. Новините им са около 70% неверни и непроверени, заради огромния им стремеж за сензационост. А за турските сериали-сигурно омръзнаха на всички. БЛАГОДАЯ на Булсатком, че не се поддадоха на провокацийте им и ги разкараха от ефира си! Дано е за винаги!
  • 39 Gost

    1 0 Отговор
    Ако Булсата пуснат БТВ вече ще трябва да сменя булсата ....даааа.Не мога да гледам турчолята вече.
  • 40 гост

    1 1 Отговор
    Радвам се че Булсат ком си изхвърлиха боклука Бии Тии Вии !!!!
  • 41 друг гост

    1 1 Отговор
    Леле кво облекчение е в нас , много Ви моля не пускайте отново тая помия бтв.
  • 42 Hate Btv

    1 1 Отговор
    Dolu Turskata Btv
  • 43 Hope

    1 1 Отговор
    Nadqvam se i Blizoo da posledvat primera na Bulsatcom.
  • 44 надежда

    1 1 Отговор
    Аз съм на близу, дано и те махнат БТВ
  • 45 Голям смях

    1 0 Отговор
    Ако това, което БТВ представя в масовия случай е "най-доброто от световното кино", не мога да си представя как биха изглеждали по-посредствените филми. Ало-о-о-у, БТВ-то, българският зрител не е нито зомбирания американец, нито неграмотния турчин от Анадола, т. че това нагло и натрапващо се поведение едва ли се харесва у нас. Ясно е, че в голяма степен избора точно на този тип поведение не е ваш, но ако и на вас не ви харесва - сменете си управниците, а ако не можете - собствениците...
  • 46 ГОСТ 7777

    1 0 Отговор
    МОЖЕМ И БЕЗ БТВ НО НЕ Е ТАМ ПРОБЛЕМА! ЗАЩО ЗА ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ОБИКНОВЕННИЯТ БЪЛГАРИН И ДА БЪДЕ ЛИШАВАН ОТ НЯКОИ КАНАЛИ, НАЛИ СИ ПЛАЩАМЕ ТАКСИТЕ. ЗАЩО СА НИ НУЖНИ 50-60 КАНАЛА, ПРИ КОИТО НОИВИНИТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ И ПО ЕДНАТА ГЛЕДАШ БОЙКО БОРИСОВ В ПРОФИЛ, А ПО ДРУГАТА В АНФАС. ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ФИЛМИТЕ СА СТАРИ И СМЕ ГИ ГЛЕДАЛИ ПО 100 ПЪТИ, ЧЕ КАТО ПОЧНАТ ЕДНИ РЕКЛАМИ ПО 7-8 МИНУТИ И ЗАБРАВЯШ ДОКЪДЕ Е СТИГНАЛ ФИЛМА. ТО НЕ БЯХА САПУНИ, ШАМПОАНИ, ЛЕКАРСТВА И Т. Н. ДОСТАТЪЧНИ СА ДВАЙСЕТИНА КАНАЛА, НО ДА ЗАДОВОЛЯВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ГОЛЯМА АУДИТОРИЯ-СПОРТ, ФИЛМИ, ПОЛИТИКА, НАУЧНО-ПОПУЛАРНИ И ДРУГИ, НО ДА СЕ ИНВЕСТИРА В ТЯХ И ДА СА АКТУАЛНИ.
  • 47 нео

    1 1 Отговор
    По добре да палщам за HBO от колкото за наглите от БТВ. Нали е криза, те какво искат, пир по време на криза ли да правят. Ало, с тези турски филми ли нидавате най-доброто. Що не си видите програмата. След обед турски фим, от 18.00 турски филм, след 20.00 турски филм. Три 5 часа от 24 часовата ви програма е турски филми, 3 часа на ден са на Слави (с повторението на обед), кат си махнете и рекламите то не остана нещо качествено. Под качествено се разбира, това от което може да се научи нещо, без да имам предвид криминалните би хроники, какво яде българина по време на празници, каква е цената на яйцата др. важни за посредствените ви журналистки работи. Айде не се надувайте толкова много, нещем да плащаме за глупостите ви повече пари, като може да си гледаме и по другите телевизии. не си мислете, че сте нещо повече от останалите кокошкарски телевизии.
  • 48 Косьо

    1 1 Отговор
    туркиш тв не ми трябва.Аз така или иначе от 4г не я гледам!
  • 49 никсън

    1 1 Отговор
    защо не бяхме толкова единни и срещу тези които ни управляват , както срещу бтв-то !!! сигурен съм , че и те щяха да разберат как може да им бием шута както направи булсат с бтв !!!!!!!!
  • 50 содом

    0 0 Отговор
    F.CK OFF за BTV .По добре да пуснат на техно място HEAVY METAL телевизия
  • 51 svilen

    1 1 Отговор
    mnogo mi e dobre bez BTV- (bukluk tv),zasto tarsiat pari ot bulsatkom -za da si plastat proektite be,i tapite turski seriali - aman be.areee bez tiah
  • 52 Йордан Йорданов

    1 1 Отговор
    За по-щастливи дни - БЕЗ Бтв!!!!
  • 53 Дребо

    1 1 Отговор
    Вярно БТВ много турски сериали..... Така си е.... Ама целия проблем не е това. Ш...ното е, че Българите сме такива. Някой като направи нещо качествено в българия (булсатком) другите все гледат да го закопаят имам на предвид чуждите. Булсатком е бг производство, а Globul Mtel Vivacom всичко е чуждо. Бабичките не ги интересува дали на чинията пише Булсатком или Виваком, те си гледат турските пумии и тва е, ама не трябва да е така, трябва да сме единни и да си държим на нашето, на БЪЛГАРСКОТО.
  • 54 Kal1o

    1 1 Отговор
    От както нямаме бТВ , премиерът не съм го виждал за повече от 1 секунда по другите ефирни програми ! Защо ли ...?
  • 55 оптимис

    0 0 Отговор
    Ама че късопаметни сте еййй лилйййй ,та кой снима най много БГсериали,кои а не е ли BTV aaaaaaa.Е това,
    това е българина прост,злобен и душевно беден.Жалкото е, че от простотията си е и финансово беден.
  • 56 АЗ

    1 1 Отговор
    А глупаците от БТВ правят ли сметка, че не зрителите са ощетени, а самите БТВ, затова че възприемащите тяхната пропаганда вече са с 30% по-малко? да си гледат сами пропагандната програма и стига са ни занимавали с простотии.
  • 57 баба ми

    1 1 Отговор
    медията създавала качествени сериали.... хахахаха да се пукнеш от смях. Умряла циганката, дето ги хвалела, и почнали сами....
  • 58 Васил Левски

    1 1 Отговор
    и аз да взема мнение по въпроса,заради тези турски глупави и смотани сериали дето ги дават по цял ден и аз я намразих телевизията бтв
  • 59 оптимис

    0 0 Отговор
    Abe kav vi e problema s BTV imama distancionno v racete kat ne iskate na ia gledaite,baba mi gi gleda serialite..a.ti prostotiata.
  • 60 възмотен

    0 1 Отговор

    Неутрално
    55 11:15

    17.01.13 Отговор
    Ама че късопаметни сте еййй лилйййй ,та кой снима най много БГсериали,кои а не е ли BTV aaaaaaa.Е това,
    това е българина прост,злобен и душевно беден.Жалкото е, че от простотията си е и финансово беден.

    ако те подкарам на двайсе и едно щи кажа аз за БЪЛГАРИТЕ на тебе продажник
    и без тоя канал пак гледаме тв е... съм ги в турските сериали простотииияяяя до шия бате

    Коментиран от #61, #68

  • 61 оптимис

    0 1 Отговор

    До коментар #60 от "възмотен":

    Първо сам БЪЛГАРКА ,второ сам с демократично мислене,тоест зачитам чуждото мнение и го уважавам без да налага по груб начин своето.И аз не гледам сериали, но имам други канали.Всеки има право на избор,все пак 120 канала са си дооооооста право на избор.
  • 62 АЗ

    1 1 Отговор
    btw се разпадаааааааааааа.... Всички журналисти напуснаха и отидоха в ТВ7.
  • 63 111

    1 2 Отговор
    Булсат да приемат докато още имат абонати. Те затова спират публичните изявления, за да не ги питат без колко абоната са останали.

    Коментиран от #67

  • 64 Ди

    0 1 Отговор
    Не ни липсваше особено БТВ, беше добре да не засичаме чак толкова турски сериали, прехвъляйки каналите... наистина ни писна от тях...те направиха БТВ по-малко приятна телевизия...
  • 65 Джак Даниелс

    0 1 Отговор
    акто е традиция в БГ ,който започне да печели пари и Бате БойКко иска да му вземе бизнеса ,чрез поставени лица и злоупотреба с влияние. Защо тая качествена мелница Булсатком не мели брашно само в неговата торба ! И естествено неговите лакей от БТВ (made in Turkey) му помагат ,защото те един без друг са кръгла нула , геврек с голяма дупка.Не че заедно могат да ни заблудят. На изборите ще им посочим резервната скамейка ! Е няма такива алчни. По гестаповско правителство не бяхме имали до сега. Първо захарта и Гриша Ганчев ,сега и телевизиите .Утре какво ще е ,Бате Бойко?
  • 66 Ди

    0 1 Отговор
    ...спокойно могат да пуснат специален, ОЩЕ ЕДИН свой канал само за турските сериали (както по другите повтарят до безобразие стари сериали) Кой гледа БТВекшън, БТВлейди ала-бала... Защо Булсатком трябва да плаща за тия бози...В последно време гледам понякога единствено предаването на Росен Петров или актьорите при Слави..
  • 67 neabonat

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "111":

    Като гледам по медиите само на БТВ им пука, като не ги дават, да сте видяли Булсатком да реват , като сукалчета, че немогат да се разберат с БТВ.Булсата ще си имат все повече клиенти дано скоро да пуснат и GSM услуга. БТВ сеами се прецакаха, и сега кой ще им плаща.....???дано стане ефекта на доминото
  • 68 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "възмотен":

    По-добре реди епитети за себе си, а не за българите като цяло... само едно злобно и комплексирано човече, може да говори така за собствения си народ...
  • 69 opsa

    1 1 Отговор
    btv = турска телевизия+ слави= ужас
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 асен

    1 0 Отговор
    Това, което ме изненадва е как при такива големи печалби от милиони левове булсат са затънали в дългове?Явно тия пари другаде са отишли.

    Коментиран от #72

  • 72 Савов

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "асен":

    Ами парите за 4-ти телефонен оператор от къде са

    Коментиран от #73

  • 73 Тариката

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Савов":

    Ми от Асен!
  • 74 musevej

    1 1 Отговор
    Не ми е ясно какви работят (или по-точно - вземат заплати!) в бтв, но явно все още не са разбрали, че БУЛСАТКОМ НЕ СА КАБЕЛЕН ОПЕРАТОР, а сателитен. Също така, прекалено арогантно изискват от БУЛСАТКОМ да търси резерви и да плаща за неизмеримо тъпата им "продукция". А на, които препоръчват да използваме дистанционното ще им припомня, че това е валиден съвет САМО ПРИ БЕЗПЛАТНИТЕ ЕФИРНИ ПРОГРАМИ.
  • 75 стоян

    1 1 Отговор
    Чудно как от Булсатком не са се осъзнали още. 21ви се пада в понеделник и тогава ще ги видим клекнали. Ако не и по рано.
  • 76 Божидар

    1 1 Отговор
    нека спират това БТВ аз не ги гледам по принцип ама след месец май ще се молят на Булсат да ги пуска безплатно че ще вземат да им избягат рекламодателите като няма кой да им гледа рекламите
  • 77 НОЖАРЯ

    1 0 Отговор
    БТВ каза''- най-доброто от световното кино и спорт, което представя на зрителите сега.СРАМ И НАГЛОСТ.
  • 78 OWS

    1 0 Отговор
    Редно е да се замислим върху това какво гледаме и до колко то променя мирогледа ни. Също така бих повдигнал въпроса за собственоста на медиите в днешно време?
    Цитат от Уикипедия:

    "Роналд Лаудер (англ. Ronald Steven Lauder) е американски милиардер-предприемач от еврейски произход. Втори син в семейството на Джоузеф и Есте Лаудер (основател на козметичната и парфюрмерийна компания Estée Lauder Companies). Състоянието му се оценява на 3 милиарда долара.

    Роналд Лаудер е президент на Музея Соломон Гугенхайм в Ню Йорк и вицепрезидент на Световния еврейски конгрес. Симпатизант и спомещствувател на Републиканската партия.

    През февруари 2010 година медийната компания Central European Media Enterprises (СМЕ) купува националната българска телевизия bTV от News Corporation (Нюз Корпорейшън) на Рупърт Мърдок за 400 млн. долара (100% от собствеността на телевизията), както и 74% от радиокомпания C.J оперираща в България."
  • 79 istorika

    0 1 Отговор
    От векове една и съща история. Турците ни превземат с еврейски пари. Трябва да има още "жидов гроб"
  • 80 кольо

    0 1 Отговор
    Двама се дърлят за моите и твоите пари които са взети предварително. После щели да компенсират и другия пък бил с най-добрите предавания. Да не забравите да кажете на рекламодателите си колко милиона вече не Ви гледат. Само факта че съм платил и някой спира сигнали когато си поиска ,без значение за мен -защо, ме отказва от едните и от другите. Ха да сте живи и здрави милионерчета ,пък и ми омръзна турска телевизия и бати Слави . А за нея някои си имат цели квартали със сателити. И те не ви гледат. С Вас и без Вас е все тая. Не си мислете ,че е станало кой знае какво.