Last news in Fakti

2 Януари, 2013 17:44 16 073 89

Без bTV по Булсатком

  • btv-
  • булсатком

Абонатите на Булсатком днес осъмнаха без телевизиите от групата на  bTV. Причината е в продължаващия търговски спор между двете компании.

Становището на Булсатком е, че е принудена да спре сигнала на програмите на bTV Media Group заради изтекъл договор,и ще компенсира абонатите си с отчисления от месечните такси.  От компанията информират, че сигналът ще бъде възстановен при достигане на справедливо решение за всяка страна, включително и за многобройните си абонати. Операторът ще оказва и съдействие за настройка на телевизионните приемници на клиентите си за приемане на ефирен сигнал.

"Спирането на програмите не зависи от волята на Булсатком, тъй като договорът им първо беше едностранно преустановен още преди неговото изтичане, а за времето между Коледните и Новогодишни празници до ново споразумение не се е стигнало. Компанията полага всички усилия за излизане от създалата се ситуация като води активни преговори с bТV Media Group за достигане на максимално приемливи за абонатите си условия. Булсатком е изцяло българска фирма, която оперира на българския пазар и обслужва български потребители. Това задължава ръководството на компанията да съобразява търговските си договори изцяло с финансовите възможности на българските домакинства, които в условията на продължителна криза не позволяват каквото и да е повишаване на месечните такси на услугите", обясниха от Булсатком.

От своя страна bTV Media Group излязоха със следното становище:

"Към момента няма благоприятен развой в търговските взаимоотношения между bTV Media Group и Булсатком и договор за настоящата 2013 година не е подписан."

Доставчикът продължава да налага безпрецедентна ценова дискриминация на bTV, въпреки че цената на каналите bTV е изцяло съобразена с пазарните условия и себестойността на програмното съдържание. Като злоупотребява с пазарната си мощ и над 35% пазарен дял, Булсатком изнудва медията с непазарни цени, а в същото време предлага по-добри условия на други български канали с многократно по-нисък аудиторен дял.

Булсатком отказва конструктивни преговори и диалог с медията и продължава да не заплаща дължимите значителни суми на bTV Media Group. Същевременно са ощетени и абонатите на оператора, предплатили пакетите, съдържащи каналите на bTV, тъй като Булсатком не им осигурява достъп до тях.

Също толкова негативен е ефектът върху зрителите и от некоректното отчитане на реалния брой абонати от страна на Булсатком към bTV."

bTV обявиха, че Булсатком ощетява възможностите на телевизията за инвестиции в ново и качествено съдържание, а оттам – и самите зрители, които плащат именно за съдържанието, а не за преносната мрежа. Независимо проучване на Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори - АБРО потвърждава системната некоректна практика на кабелния оператор, а калкулация на медията сочи, че загубите за последната година се равняват като стойност на продукционния бюджет на най-малко два нови български сериала.

С това Булсатком ограничават развитието както на българската култура, така и на творческия потенциал на нацията в областта на филмо- производството.”

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неграмотник

    1 1 Отговор
    А , всичко било за пари ... защо ли не сме учудени
  • 2 сссс

    1 1 Отговор
    Урааааааааааааа! Това е все едно да не искаш да си купиш нещо от магазина защото не те устройва като цена и качество а пък магазинера да те съди и да се оплаква на ЕС защо не си купил!
  • 3 Скарлет Монтани

    1 1 Отговор
    СУПЕР !!!
  • 4 пламен

    1 1 Отговор
    при толкова шум за глупости пак прецакват данъкоплатеца хора опомнете се
  • 5 Петров Петров

    1 1 Отговор
    E.ati, ot kolko vreme se chudeh kak da mahna samo kanalite na bosfor tv ot paketa mi na Bulsatcom, a to eto che sydbata si znaela rabotata! Jivi i zdravi da sa Bulsat! I bez tova ne gledam bosfor tv ot godini, samo l..na, bozi i turski seriali. Stiga tolkova promivane na mozycite na horata!
  • 6 гост

    1 1 Отговор
    Mного важно-най тъпата турска телевизия!Слави тиви-да го д...т!

    Коментиран от #87

  • 7 натурален българин

    1 1 Отговор
    целия шум е за подписването на нови договори (най-вероятно 2-годишни)с цел да продължаваме да плащаме след навлизането на абсолютно безплатната ефирна телевизия
  • 8 левски

    1 1 Отговор
    сега да спрат и дарик радио и направо честита нова ера и за много години
  • 9 бат Зорро

    1 1 Отговор
    ама аз и без това не харесвам Кебап-TV.достатъчно ми облъчват мозъка.па чак и пари ще искат
  • 10 bold

    1 1 Отговор
    Реален брой абонати искали БТВ-смешни б.....ци-как решиха от тъпата медия че всички абонати на Булсатком и др кабелни оператори гледат БТВ-за да им искат такса върху пълния брой абонати.Аз съм за платен пакет на БТВ да видим колко хора ще си плащат допълнително за боклука който предлагат.
  • 11 3333

    1 1 Отговор
    абе като БТВ само дуднат по въпроса за договор защо не кажат за какви пари става на въпрос???? иначе абонатите на булсата ще отдъхнат малко от бтв-то
  • 12 аз

    1 1 Отговор
    Тази година започна добре.Един провокатор по малко в ефир Дано да не достигнат до споразумение с булсатком
  • 13 Турбото

    1 1 Отговор
    БТВ е боклук ! Честно ви казвам !
  • 14 Баи Спиро

    3 1 Отговор
    Абе тук всички ли сте на щат в Булсатком.Щото не виждам други изказващи се.Като не ви харесва гледайте канал 1 канал 3 Лов и риболов и си траите.Не се изказваите от името на всички.То в България кабеларките си крият абонатите камоли Булсатком.
  • 15 информиран

    1 9 Отговор
    защо босфор тв ами нова тв и те дават турски.и какво си ги захвалил булсата те не са си плащали на бтв, а и на доставчици на кабели и матерали и на още други.а пък ти си им пълни гушите като ограничен
  • 16 информиран

    0 1 Отговор
    коментара е за петров
  • 17 Мартин

    1 1 Отговор
    Хората не харесват бТВ и методите им на работа, не са на щат в Булсатком. Така или иначе не гледам бТВ, засърбяха ме..., че са спрели сигнала . Като им прочетете изказването, ще ви стане ясно за какви провокатори и манипулатори става дума...
    "..загубите за последната година се равняват като стойност на продукционния бюджет на най-малко два нови български сериала.

    С това Булсатком ограничават развитието както на българската култура, така и на творческия потенциал на нацията в областта на филмо- производството.”

    Аре моля ти се, на 2 сериала или на нова яхта?
  • 18 330и

    1 7 Отговор
    абе те и от булсата няма да са цвете.. цялата работа е че бтв е на ефирно излъчване и затова я цакат, но пък сега има няколко бтв-та и нещата са други, каквито и да са бтв, дават шампионска лига, комиците, славито, тук таме и хубави филми, не е лошо да ги имаш.
    много ми е интересно колко ще падне цената на пакета им, без бтвгруп, мисля си че ще около 29 стотинки :)))
  • 19 Никола

    1 1 Отговор
    Много съм доволен че няма да има БТВ,и без това не го гледам,но не ми харесва наглия им тон,направо изнудваи и притискат
  • 20 cek

    1 2 Отговор
    по големи от булсатком няма. каквото и
    да правят другите оператори не могат да ги стигнат
  • 21 БУМЕР КАМОР

    1 1 Отговор
    ekstra
  • 22 Толята

    1 1 Отговор
    От булсата са некоректни и към абонатите и най вероятно и към доставчиците.
  • 23 доко

    1 1 Отговор
    БТВ-СА ЕДНИ БРУТАЛНИ ИЗНУДВАЧИ КОЙТО СЪС СВОЙТА ТУРСКО-ДЮНЕРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ПИСНАХА НА НОРМАЛНИЯТ БЪЛГАРИН ТАКА ЧЕ УРАААААААААААААА!!!
  • 24 втн

    1 1 Отговор
    Мисля че е редно от бтв да понамалят рекламите и чак тогава да искат повече пари за да ги гледат. При толко много реклами е редно те да плащат на зрителите си. Аз съм на кабеларка и съм недоволен от качеството на цифровата, постоянно засича като на пауза и звука спира, сериозно се замислям да мина към булсата дори и без продажната бтв
  • 25 Слави

    1 1 Отговор
    По бтв-ата гледам само някои филми и Слави. Всичко друго е 100% боклук, пълен с негативно съдържание. А като почнаха да досаждат за проблема си с булсат си показаха и колко са нагли, безочливи и самонадеяни. Изобщо не им дреме за зрителите им. За мен тези телевизии са наркотик, който хората ако откажат ще оздравеят...
  • 26 горилата

    1 1 Отговор
    защо да купуваш нещо щом не ти трябва и не го харесваш Босфор ТВ нека ги отделят в отделен пакет с ДИЕМА FAMILY който иска да си ги гледа 12345 сапунен турски сериал трябва да си луд да гледаш това
  • 27 калайката

    1 1 Отговор
    Просто не можете да си представите колко е по-здравословно без БТВ . Няма сълзливи турски сериали , няма нагласени дезинформиращи новини и тъпи реклами Няма да ти рекламират на.рани памперси точно когато вечеряш а с десерта да ти показват как точно действат превръзките с крилца и колко течност поемат . Е , вярно че на управляващите ще им липсват верните клакьори но за целокупният български народ ще е по-добре .
  • 28 геро

    1 1 Отговор
    Аз до сега по BTV гледам само стари филми от преди 15-20 и повече години...какво е това филмо-производство което е било ощетено и този творчески потенциал?
  • 29 Daniel

    1 1 Отговор
    да живее алуминиевата ми антена на покрива !!! :Д
  • 30 иван

    1 1 Отговор
    Хахаха Булсат спирали развитието на българската култура хахахахха
  • 31 румбо

    0 1 Отговор
    По дяволите и БТВ и кабелари!
  • 32 Едикой си

    1 1 Отговор
    По дяволите тази турска измекярска телевизия БТВ. Това са изнудвачи за мен.
    В единия от коментарите си казват нешо от сорта на:
    "Булсатком не желаят да се съобразят с условията, които другите оператори вече подписаха".
    'Булсат спирали развитието на културата...." нищо не спират...просто някой няма да може да си купи поредната яхта или остров....а какво да кажем с техните чалмосани сериали дето ни върнаха 100г назад...."Ай с..тир" предполагам ще ме разберат.
    Спирам да ги гледам. Нито новините им /супер дезинформиращи/ , нито цялата им телевизия...нито пък който и да е от каналите им. 60% турски сериали, какво точно да им гледам....?
    Айде пътя, чантата и за лЯп...да си вървят в анадола.
  • 33 някоѝ си

    1 4 Отговор
    Като гледам служителите на Булсата, бая се напъват да пишат коментари от името на клиентите си.Колко хубаво било без БТВ,колко не им липсвали предаванията им....Оставете ме ,аз да определям,какво да гледам и какво не. Пълнолетен съм,все пак....А колкото до абонаментните такси ,коѝ казва,че Булсата предлага по-евтини от др.оператори.
  • 34 Гого

    1 1 Отговор
    Живеем в демокрация и някак си не мога да намеря смисъл в изказването на БТВ. Защо Булстком ще им спира развитието, нали тук е пазарна икономика и който каквото иска ще си купува. Все едно продавача от кварталния ми магазин да ме съди, че пазаря от друг магазин. След като за същата боза плащам по-малко естествено, че ще избера по-доброто решение и никой няма да ми казва, че му спирам развитието на магазинчето му. Като няма клиенти да си смени мениджмънта, да си смени начина на комуникация с клиентите. Защото както добре знаем клиента винаги е прав, затова БТВ не може да искат милиони пари за тъпите си реклами, които се въртят през 15 минути. Защо трябва да плащам за да гледам реклами, нали рекламодателите плащат !??? От всякъде ламтят за пари, това са печелбари и не мислят въобще за българската култура, а само за дазинформацията на зрителите !!!
  • 35 тъщата

    0 1 Отговор
    Не разбирате ли бе хора,че пак ние сме прецакани....!
  • 36 Баи Спиро

    1 2 Отговор
    Който желае да гледа каквото пожелае има Виваком.Щом те не са ощитени Булсата защо се правят на ощипани.Ами като махнем всички канали на БТВ и Нова тв защото и те излъчват сериали какво очаквате да гледате.Ал джазира ли.Като нищо не ви харесва изхвърлете телевизора през прозореца и оставете останалите да гледат това което си пожелаят.
  • 37 abc

    1 1 Отговор
    Супер колко време го чакам това чудо, да видим сега Славчо какво ще прави без рейтинг.Купона продължава приятели. :)
  • 38 abc

    3 1 Отговор
    Няма вече ферхунде и али раза, и всички бози, както казаха долу пускат едно и също 10-15 години вече.Не са мръднали и грам от към развитие.Браво Булсатком!
  • 39 Икономиста

    1 0 Отговор
    Булсатком не отстъпки а договори ще има да разваля.Много от клиентите им които са платили за даден пакет от услуги а не ги получават ще напуснат оператора.Така че от булсатком не са в изгодна позиция.При условие че останалите оператори не се вайкат от изнудване.Кой кого търмъчи не се знае.
  • 40 културист

    1 1 Отговор
    Това за културата и БТВ беше добро !!!!!
  • 41 mvd

    1 1 Отговор
    Незнам,,,,,,,,,Булсат- тъкмо загледаш някои канали и хопппп вече платени ( напр, кулинарните и др,) ,,,,,,,,,,,,БТВ- от години то е Малкъм,Женени с деца ,турски бози ,на нова година постни концерти Бебето беглец или Сам в къщи 123456789 А бе БЪЛГАРСКА МУ РАБОТА ,,,,,,,,,,,,,,
  • 42 Иво

    1 2 Отговор
    Че ме е яд! Браво. Булсат ми се издигнаха в очите.То и без това единственото,което не е свързано с Али Реза е "Шоуто на Слави" и тук-таме някое филмче през уикенда. Емиии дай Боже всекиму подобно блаженство.Не че булсат ком са кой знае каква стока ама ади с'я
  • 43 Коцето

    1 7 Отговор
    Вече го смених Булсата,с Вива е по добре!
  • 44 Икономиста

    1 5 Отговор
    Тъй както Булсатком сложиха прът в колелото на АиТиВи ПАРТНЕР сега е техен ред да гризнат дървото.
  • 45 мозера мозера

    1 3 Отговор
    еми браво на булсатком бтв станаха такива алчняри кой-знае какви космически суми искат в последно време се уляха направо нека и другите доставчици да ги отрежат да ги вида бтв-то кво ще прави
  • 46 BTV продажна цигано- турска телевизия

    1 1 Отговор
    http://www.facebook.com/pages/BTV-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F/280661588628127
    Нямам нищо общо с тази страница, но ми харесва.
  • 47 ani

    0 1 Отговор
    az ve4e se mahnah ot bulsata nqma smisel pla6tah 17 i 80 stotinki i iskah da gledam i bvt leidi te ot bulsata mi kazaha 4e trqbva da platq o6te 10lv za da mi pusnat i taq programa e to ti iizliza zlaten pa bulsata q mar6 sega mie ok pri vivakom
  • 48 Stoyan

    1 1 Отговор
    Внимавайте!
    Когато си купувате домати от една сергия, вие дискриминирате останалите сергии.
    Трябва да си купувате от всички сергии, по-равно или поне от най-скъпата.
    Това е логиката на БТВ.
  • 49 sis

    1 2 Отговор
    ne znam koi kriv koi prav no nqma da dam i stotinka otgore zaradi BTV
  • 50 Човек

    0 1 Отговор
    Мен не ме интересува коментарите по долу аз си гледам БТВ редовно това е една от програмите които гледам най-много,аз си плащам пакет които включва БТВ а аз не го хващам за това ей сега им кубам кабелите и ги хвърлям,от там в виваком и проблема ми е решен,само ме е яд че гледам много hobby TV а виваком не го предлагат но може и без хоби.
  • 51 Димитров

    1 2 Отговор
    Браво на Булсатком, най - накрая ни отървахте от Босфор ТВ.. !!!!
    Нямате си представа с тези си действия колко фенове спечелихте от интелигентната част на населението. Сега поне една от облъчващите чуждопоклонически телевизии близки до властта е извън строя. Ако все пак се договорите,гледайте да е след парламентарните изборите през лятото. Така до тогава, хората - вашите клиенти ,няма да са облъчвани от Босфор тв ,което ще доведе и до вземане на по-трезво и правилно решение за развитие на страната. :):) :) Желая ви Успех !! :)
  • 52 хмм

    2 1 Отговор
    Аз пък са чудя що няма дискавъри по близу?
    А?
  • 53 vola

    1 3 Отговор
    "С това Булсатком ограничават развитието както на българската култура, така и на творческия потенциал на нацията в областта на филмо- производството.” Това май се казваше дебелоочие? Това, което БТВ налага в никакъв случай не може да се нарече култура, защото е на светлинни години от такова нещо, а българските сериали да си ги гледат те! Както и турските впрочем. И дори да прозвучи грубо, тази телевизия допринесе много за изпростяването на нацията и за подменянето на изконните морални ценности на българина.
  • 54 едикойси

    1 1 Отговор
    Не мога да разбера за какво ми да плащам за БТВ като мога да си го гледам ако поискам ефирно?!
    Какво толкова предлага БТВ което го няма в другите БГ и международни канали?
  • 55 Григор Николов

    0 1 Отговор
    Моля служителите на Булсатком да спрат да пишат по темата. Благодаря.

    Коментиран от #57, #61

  • 56 още един гост

    2 1 Отговор
    дреме ми на шнура! и без това не гледам тази турска телевизия. абсолютно ми е все тая.

    от друга страна е хубаво, че на някой му стиска да покаже среден пръст на наглеците от бТВ.
  • 57 още един гост

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "Григор Николов":

    Моля турчинът фен на бТВ да си гледа скапаната телевизия през турския си сателит.
  • 58 Симеон Тасев

    0 0 Отговор

    ЩЕ МЕ СКЪСАТ ОТ СМЯХ ТЕЯ БТВ СМОТАНИ СА И ЛЪЖАТ НА КИЛО НЕ СА ВИНОВНИ БУЛСАТКОМ А БТВ ТЕ ПРЕЦАКВАТ НЕЩАТА ТО НАЙ-ВЕРОЯТНО ПОНЕЖЕ ГИ ДЪРЖИ НЯКОЙ МАЗЕН ГЕРБАДЖИЯ ИЛИ ГЕРГОВЕЦ
  • 59 dreme mi za vas kalufi

    0 1 Отговор
    znam samo 4e bulsatkom 6te zagubavt nai mnogo vse pak da zagubi6 7 kanala ne e malko puk bili te i na btv media group!!!
  • 60 емо

    1 0 Отговор
    Браво,Булсатком! БТВ отдавна не е водеща ,както се смятат.Останаха много малко хора,които харесват дебелашките шеги на Сл. Трифонов.Политическите коментари на тел.'3" и на "нова" са далеч по-добри.
  • 61 луд за връзване

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "Григор Николов":

    Абе не чувстваш ли че си смешен...поставено лице на 100%..../
  • 62 ония на луната

    0 0 Отговор
    защо никой не говори с конкретни цифри , че да може всеки човек да прецени , кой е прав във спора. Само се говори с локуми и не става ясно , кой с каква позиция е в спора. Искам да знам офертите и на двете страни , за да знам кой точно ме прецаква, и какво да е отношението ми към него. Иначе се радвам ,че Бтв я няма- нищо не става от тая телевизия! Обаче ако разбера , че булсатком е виновния да не гледам, това за което съм платил- има и други доставчици и то не по лоши!!!
  • 63 'фен на Григор Николов"

    1 1 Отговор
    Жалко за теб ако наистина го мишлиш по тоя начин,при положение ,че 99,9% от хората подкрепят Булсатком!!!
  • 64 deniz

    1 1 Отговор
    oshte dnes minavam na vivacom,bez tui kato zavali malko dajd nqmam signal

    Коментиран от #69

  • 65 гост

    1 0 Отговор
    Две неща: Булсат наистина укрива абонати и всички които са техни абонати го знаят. И второ: Истината за натискът който се осъществява върху Булсат трябва да се търси по оста Цветан Василев-Виваком-Испанско футболно първенство. БТВ са само инструмент.
  • 66 скубиду

    0 1 Отговор
    хаха тея смешни доставчици със сателитни чинии!
    На всяка тераса стърчат легени към небето!
    Да ги махат всичките и да пускат ефирната...
  • 67 Маримба

    1 0 Отговор
    Ами да си се оправят . Това са бизнес взаимоотношения и те трябва да си се разберат . Като компенсация могат да намалят абонамента за икономичния пакет . Иначе БТВ каквото с тях такова и без тях . За какво да съжалевам ? За турските сериали , за чалгите на Слави или за манипулативните новини? Напълно безсмислена телевизия . Аз другите им канали и без това не ги гледам . Качеството на Булсатком е безупречно и няма да се преместя само заради няква смотана чалга телевизия .
  • 68 аяжэ

    1 0 Отговор
    Много сме щастливи, че вече се отървахме от това тъпо бтв ! Браво на колегите от Булсатком ! НАй-накрая се осъзнаха, че никой не ги гледа тези канали. Призоваваме и другите оператори да се откажат да препредават тази анибългарска и лумпенизирана телевизия !
  • 69 Тодор Тодоров

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "deniz":

    Или си настрой добре сателита, или си купи с по-голям диаметър. И аз го имах този проблем, но минах само с настройка.
  • 70 nasko

    1 0 Отговор
    bravo na BULSTATCOM,ne q shtem taq turska televiziq BTV
  • 71 Джаро

    1 0 Отговор
    Браво на Булсатком!
  • 72 mnkk

    1 0 Отговор
    "калкулация на медията сочи, че загубите за последната година се равняват като стойност на продукционния бюджет на най-малко два нови български сериала."
    Повод за радост! Още два жалки български сериала няма да излязат на бял свят. Благодаря Ви, Булсатком!
  • 73 Ами да

    1 0 Отговор
    Сега остава и като отида на пазара, продавача на сергията да ме обвини ,че го дискриминирам, понеже......не искам да си купя от неговата стока, защото ми е скъпа или не я харесвам!!! БТВ< осъзнайте се, смешници ! Никой НЕ Е ДЛЪЖЕН да ви плаща, ако не иска да ви гледа! И вземете си кодирайте наземния сигнал, за да си загубите и малкото хора, които ви гледат! Национална телевизия! ?? Национални смешници!!
  • 74 Лос

    1 0 Отговор
    Да изгниват турчулята от бтв бе! Кой ги гледа па тия. Има още 50+ канала. Да се оправят. Рейтинга и гледаемостта единствено на бтв пада. Аз няма да си спра булсата заради тва че са спрели един турски канал.
  • 75 Пирамид Хлътков

    0 0 Отговор
    Да палят в Турция.
  • 76 Булсат-фен

    1 0 Отговор
    Браво на Булсатком!
  • 77 i_marto

    1 0 Отговор
    Най-доброто нещо което можеше да се случи :)
    Страхотно съм доволен.
    Без БТВ си е направо РАЙ :):):)
  • 78 ТРОШАЧА

    0 0 Отговор
    ВСЕКИ Е СВОБОДЕН САМ ДА СИ ИЗБИРА ДОСТАВЧИК КАКТО И КАКВО ДА ГЛЕДА ТАКА ЧЕ КАКТО СЕ КАЗВА :– ПРОБЛЕМА НА ДАВЕЩИЯ СЕ Е ИЗЦЯЛО ПРОБЛЕМ НА САМИЯ ДАВЕЩ СЕ ... LOOOOL ;–)))))
  • 79 ГЕСТ

    1 0 Отговор
    Супер ! ПРО-турската телевизия се маха сама ! Сега няма да попадам на турски сериали когато превключвам каналите и освен тва от Булсат ще ми намалят месечната такса ! Спечелиха ме за нов договор ! Сега ако другите кабеларки са тарикати ше предлагат като екстра специален пакет без БосфорТВ :) Много се радвам !
  • 80 ха

    0 0 Отговор
    Абе каква е тази сага с бТВ и за какво трябва да се занимава цяла България две седмици ще ги има или няма да ги има по Булсатком. Какъв е този шум, за края на света не се говореше толкова колкото по тази тема. Чудо голямо станало в наше село!
  • 81 шер

    0 0 Отговор
    Аз казвам че БУЛСАТКОМ са с най ниски цени на пакетите си,( които можеш да си конфигурираш сам ).А за всички бедни ,които щели да дърпат кабела,нямало да плащат и щели да се махат заради БТВ да се махат.Ей такива прости и бедни само проблеми създават на най добрия сателитен оператор в България.Всеки здраво мислещ човек може да се досети че смотания турски канал може да се гледа ефирно напълно свободно.
  • 82 онзи

    0 0 Отговор
    Бтв е пред фалит.
  • 83 добромир григоров

    0 0 Отговор
  • 84 касапин ве

    0 0 Отговор
    бе теа булсатком много алчни ве. оказва се че теа гушкат по дестина мильона на година само от на битиви укритите абонати... само за черната каса. престаи си за ква пачка стаа дума. и нема да се праа на ощипани ли. и аз да съм ни лук ше съм ел ни мирисал
  • 85 NovaTV

    0 0 Отговор
    Браво на Булсатком, писна ми да слушам и чета пропагандните лъжи на босфорТВ, бе вас дори ще ние е по добре национални предатели и изнудвачи на и без това достъчно изтерзания, Български народ. Д...те на Нетаняху и Ердоган и не се за минавайте с булсат.
  • 86 the edge

    0 0 Отговор
    Днес вестник Монитор писа, че Булсат декларират само 200 хил. от реалните си 1 млн. абонати. Ако укриват 800 000 абонати и пестят средно по 1,80 лв. на абонат, смятайте колко пари си прибират… По груби сметки на месец чисти 1 440 000 лв., а на година – колосалната сума от 17 280 000 лв.
    И при цялата си наглост нито инвестират в съдържание, нито в някаква инфраструктура, нито плащат данъци на държавата… И това е само черната каса!
    Смятайте за кви пари се борят тия МУТРИ! Пък и нагли на всичкото отгоре - пък и на абонатите си ще вдигат таксите... Ай с...р!
  • 87 nikson

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    6tevi dam,malko iasnota po tozi fars,az rabotia v bulsat i se o4akva do niakolko dni u6kim da imame pak btv,a moge i dae izmamen trik zadasi saberem mese4nite taksi,za6toto ot v4era zapo4na tozi proces.4estno kazano neviarvam uditoriata dase radva 4e ostavat bez nai gledanite kana na btv Media grup,taka 4e ispisanite komentari sa predplateni komentari,za6toto to4no tazi politika se nosi iz ofisiteni (Pi6ete i pliuite po btv mili slugiteli,zada zapazim pone 4ast ot abonatiteni) ,pone tova 4uh s u6itesi.a za6to sled kato im zdobihme milioni klienti ni oriazaha zaplatite i nikoi ni6to ne pisa,taka4e mili kolegi nekase orientirame kum drugi rabotodateli,a ne dasi gubim vremeto v pisane na fal6ivi komentari.
  • 88 Българин

    0 0 Отговор
    "С това Булсатком ограничават развитието както на българската култура...."
    В България няма култура, няма и културни хора ... и със настоящето развитие няма и да има в близко бъдеще. Казвам го като независима страна на спора, а не като служител на някоя от дадените страни.
    От гледането на телевизия не се става Нобелов лауреат, напротив тъкмо обратното ... за което се радвам, че не гледам телевизия(дори нямам и телевизор от завидните 10-тина години).
  • 89 pavlov

    0 0 Отговор
    i az raboteh za bulsatkom,pla6tahani dobri pari dokato snabdihme raiona sled tova tezi koito niamahme nugnite vruski biahme izritani.A sega i ikonomi4eska policia gie pognala,mogebi zaradi parite koito ni pla6taha na raka,a nese ot4itaha nikade.vreme be6e.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове