Last news in Fakti

18 Май, 2022 13:49 1 249 2

Кабинетът започва срещи с двустранните търговски и индустриални камари

  • търговски и индустриални камари-
  • кирил петков

Първата ще бъде с членове на Американската търговска камара

Кабинетът започва срещи с двустранните търговски и индустриални камари - 1
Снимка: Нова ТВ

Правителството започва поредица от срещи с представители на бизнеса и на двустранните търговски и индустриални камари в България, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Целта на срещите е чрез директен диалог с бизнеса да се работи в подкрепа на икономическия растеж, повишаване на конкурентоспособността на малки и средни предприятия и компании с потенциал за продажби извън страната.

В рамките на срещите ще бъдат обсъдени актуални теми свързани с подобряване на бизнес средата, гарантиране на върховенството на правото и мерки за привличане на чуждестранни инвеститори, създаване на нови и добре платени работни места, както и развитие на българската икономика в сектори с висока добавена стойност.

Първата от поредица срещи ще бъде с членове на Американската търговска камара. Тя ще се проведе на 19.05.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    2 0 Отговор
    С руската камара няма за какво да се среща.
  • 2 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 0 Отговор
    Какво е ДВУСТРАННА камера❓❓❓