Last news in Fakti

4 Юни, 2013 14:41 958 0

Надежда Нейнски с признание от ЕНП за професионална организация

  • надежда нейнски-
  • енп

Обновеният и преструктуриран Съюз за малки и средни предприятия – Европа /SME Europe/, оглавяван от българския евродепутат Надежда Нейнски, получи подкрепата на Европейската народна партия и стана част от структурата й. Членството на съюза бе прието с мнозинство снощи на заседание на Политическата асамблея на ЕНП в Брюксел. Това съобщиха от пресофиса на Надежда Нейнски.

Новата организация наследява Съюза за малки и средни предприятия към ЕНП и основната й задача е да отговори на новите предизвикателства пред икономическите политики на страните–членки на ЕС – да насърчи развитието на малките и средни предприятия в условията на криза и да засили контактите между бизнеса и политиците в Брюксел, определящи макрорамката на тези политики.

Президент на Съюза за малки и средни предприятия – Европа е Надежда Нейнски, а в борда на организацията са еврокомисарите за промишлеността и предприемачеството Антонио Таяни и Йоханес Хан за регионалното развитие.

Членове на организацията са 19 бизнес-организации и политически партии, принадлежащи на политическото семейство на ЕНП от 16 държави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА