8 Юли, 2013 20:32 3 198 1

Синът и снахата на Радой Ралин се присъединиха към гладната стачка на Сугарев

  • едвин сугарев-
  • гладна стачка-
  • син-
  • снаха-
  • радой ралин

Още двама души обявиха, че започват безсрочна гладна стачка. Това съобщи в писмо до медиите Едвин Сугарев, който също гладува с искането за оставка на правителството на Пламен Орешарски.

"Получих от Таня и Стефан Стоянови писмо, с което те обявяват безсрочна гладна стачка до падането на марионетното правителство на Пламен Орешарски. Стефан Стоянов е по-малкият син на Радой Ралин, а Таня е негова съпруга. Управляващите, разбира се, се правят, че протестите и гладните стачки не съществуват и си живеят в тяхната паралелна реалност", пише Едвин Сугарев.

"Обявяваме безсрочна гладна стачка в подкрепа на продължаващата 12-и ден гладна стачка на писателя и общественик проф. Едвин Сугарев, фотографа и общественик Николай Генов, до оставката на кабинета "Орешарски" и срещу назначението за областен управител на гр. София на агента "Люляк" Росен Малинов от Шесто управление на ДС, който по закон е упълномощен да отговаря за определяне на обезщетенията на репресираните - което, освен конфликт на интереси срещу българските граждани е и груба гавра с жертвите на комунизма у нас", се казва в писмото на Таня и Стефан Стоянови.

Те заявяват твърда решимост да продължат стачката до край и изразяват още несъгласието си с неглижирането на продължаващите протести, изборните фалшификации, руския натиск в енергетиката, безхаберието към българските деца и др.

„Щяхме да повярваме, че това правителство е реформирано и европейско, ако правеше макар и бавни стъпки в правилната посока, но то с всяко свое действие от идването си на власт до днес показа, че с нищо не се е разграничило от "идеалите" на столетницата, която е виновна за стотиците хиляди убийства на цвета на населението, обитаващо територията на страната ни от всички етноси и религии”, казват още Стоянови в писмото си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 9336

    0 1 Отговор
    Prodajnici I marionetki na DS sa I Edvin I naslednicite na Radoy. Ako iskat da yadat. Roditelite I'm yadoha