Last news in Fakti

16 Януари, 2023 22:07 1 845 4

Най-новото във винарския сектор

  • винария-
  • изложение-
  • пловдив

Изложението Винария ще събере най-добрите търговци в Пловдив от 21 до 25 февруари

Най-новото във винарския сектор - 1
Снимка: М. Богданова ©

Най-мащабното и очаквано събитие за лозаро-винарската индустрия в Югоизточна Европа ще се проведе от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив.
30-ото издание на форума ще посрещне изложители и посетители с нова визия и атрактивен дизайн на щандовете, творчески проектирани, за да откроят компаниите и техните продукти. Градът на виното и деликатесите е с нова локация в Палата №7, а технологичната зона се разпростира в Палата №11 на Панаирното градче. Почти всички площи и места вече са ангажирани за предстоящата юбилейна изложба. Отчита се ръст на нови изложители и тенденция към връщане на стари участници. Постъпилите заявки са оптимистичен знак за много силна и съдържателна ВИНАРИЯ 2023.

Акцент на ВИНАРИЯ 2023 е организирането на международните дегустации и конкурса „Златен ритон“, който се провежда в партньорство с Университета по хранителни технологии и Съюза на енолозите. Той се реализира съгласно критериите на най-авторитетните световни прояви в сектора. Затова призът носи допълнителен престиж на наградените изложители, като открива нови възможности за налагане на техните марки и изделия на пазарите.

Изложбата ще покаже последните новости в сектора и ще начертае бъдещето на индустрията. Нейната уникалност е в комбинацията на продуктово разнообразие на вина и спиртни напитки с технологии и суровини на тяхното производство: сортове грозде, инвентар за преработка, системи за съхранение и контрол на качеството. Това е причината да привлича специалисти, еножурналисти, търговци и ценители от цял свят.

ВИНАРИЯ 2023 ще бъде най-престижната сцена за презентации, дегустации и премиери на продукти, технологични решения, машини и съоръжения. Експозицията включва широка гама от прецизно селектирани напитки на световни марки и утвърдени български производители. Нови винени проекти и стартиращи изби ще представят собствени визии за тенденциите във винената карта на Балканите. Предстоят множество промоции на вкусове и аромати в спиртните и винените каталози от цял свят.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ниско качество на високи цени!!!

    2 0 Отговор
    Най-новото е че все по кисели вина произвеждат!
  • 2 Отлежал

    3 0 Отговор
    Не вино а оцет!
  • 3 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    МИ,КУПЕТЕ,СИ ГРОЗДЕ,НАПРАВЕТЕ СИ ВИНО.Щом,не аресвате,купешкото.
  • 4 емо 73 канар

    1 0 Отговор
    И още по добре. Отгледай си гроздето и тогава си го направи. Тази година рубина беше невероятен, направих си 200 литра, страхотно червено. А от хамбургският мискет си направих 100 литра невероятно розе.

    Наздраве на всички любители на виното.