Last news in Fakti

1 Юни, 2023 09:05 7 181

Създайте онлайн магазин към вашия физически магазин с NEXT BASKET

  • next basket

Иновативният модел LOCAL позволява развиването на успешен е-бизнес дори от търговци без опит

Създайте онлайн магазин към вашия физически магазин с NEXT BASKET - 1

Физическият магазин като склад за онлайн магазина

Независимо дали сте дистрибутор или производител с налична стока на склад, но без онлайн присъствие, NEXT BASKET има решение за вас.

С LOCAL варианта си, екипът на NEXT BASKET създава онлайн магазин, в който вашата складова наличност се представя като група продукти на уебсайта.

Най-привлекателното е, че като собственик на физическия магазин няма да имате допълнителни разходи, освен да опаковате онлайн поръчките, да разпечатате товарителницата и да ги предадете на куриера.

Таксата за тази услуга е 10% от оборота, като вие получавате 85 безплатни услуги в областта на онлайн търговията. Това включва създаването на онлайн магазина, изпълнението на онлайн реклами, административните формалности и други подобни.

NEXT BASKET има екип, който може да създаде актуални снимки и описания на вашите продукти, ако е необходимо. За всяка индустрия и вид стоки се предоставят задължителни категории, подкатегории и филтри, които вече са структурирани.

За да свържете вашия онлайн и физически магазин, NEXT BASKET инсталира своята собствена ERP система на място. Инсталацията отнема само един ден и струва 500 лева за всеки терминал.

LOCAL вариантът предлага готови и лесни за изпълнение стъпки, които ви помагат да преминете от физическите към дигиталните продажби.

Това не носи никакви допълнителни разходи за вашия бизнес, а вие само трябва да предавате онлайн поръчките на куриер всеки ден.

Пълна дигитализация на каталога с необходимите услуги

За да пренесете вашия каталог от продукти в онлайн пространството, има няколко важни елемента, които трябва да бъдат налице. Тези елементи включват функциониращ онлайн магазин, удобен начин за плащане и доставка, както и готовност за маркетингови и рекламни дейности.

Екипът на NEXT BASKET предлага иновативен 360-градусов бизнес модел, който централизира всички тези елементи, без да е необходимо да взаимодействате с различни агенции и изпълнители.

Ако сте собственик на физически магазин, вие просто трябва да поискате първоначална консултация, където ще бъдат определени вашите специфични нужди. След това ще получите ясен план за постигане на вашите цели, а екипът на платформата ще се погрижи за всички съпътстващи дейности.

Този подход позволява стартирането на вашия онлайн бизнес без да се изискват специализирани технически познания или предишен опит в областта на онлайн търговията.

Разширете доставките си до 28 европейски държави

Архитектурата на NEXT BASKET ви позволява да отворите неограничен брой онлайн магазини на различни езици и да осигурите доставка до 28 държави в Европа.

За тази цел, се създава основен онлайн магазин, а функцията на Мултистор позволява автоматичен превод, мултиплициране и локализация за различните европейски пазари.

Това означава, че вместо да продавате само във вашия физически магазин с ограничено работно време, вече ще можете да достигате клиенти в цяла Европа 24/7. Това става възможно благодарение на съвременните софтуерни решения и подкрепата от експертите-търговци на NEXT BASKET, които ще ви насочат през всеки етап от процеса.

Очаква се, че платформата ще бъде пусната през следващите месеци и тогава ще видим как тя ще промени начина, по който бизнесите се развиват онлайн.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

Официалният старт на продажбите започва през втората половина на юли 2023 г.



Свързани новини