Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 10:37 812

Какво отличи управленския екип на Изи Кредит на наградите Career Show Awards 2023

Какво отличи управленския екип на Изи Кредит на наградите Career Show Awards 2023 - 1

Тази година Изи Кредит се отличи като победител в престижните Career Show Awards 2023. Компанията изпъкна като лидер в категория „Управленски екип“, изправяйки се срещу над 400 конкуриращи се български и международни дружества.

Журито на конкурса оцени достойно начина, по който през периода 2022-2023 г. Изи Кредит съчетава успешно ключови елементи в своя подход към управлението и развитието на мениджърския потенциал на компанията.

Управленски екип

Управленският екип на Изи Кредит се отличава със стратегическо и визионерско мислене. Фокусирани върху потребностите на хората в компанията и нейните клиенти, лидерските екипи с личния си пример споделят ценностите, които я водят напред –

човечност, новаторство, отговорност.

Изи Кредит изгражда лидери, като подсигурява възможности за развитие на меките компетенции и техническите умения на всички колеги. Създава свои програми за развитие на таланти и ключови служители. Компанията участва активно в бизнес клас събития, организирани с подкрепата на кариерния център на УНСС в София и ВИНС във Варна.

Ценности и обществена ангажираност

В социалната платформа на Изи Кредит „Силата на доброто" се популяризира вътрешнофирмената инициатива – участието в общественозначими каузи. Хората са стимулирани да бъдат активни, да мислят смело и да споделят това, което са решили да реализират. Компанията поддкрепя и подпомага с нужните ресурси всяка идея, като допълнително финансира някои от най-добрите и мащабни проекти. Споделят се общи вътрешнофирмени състезания и преживявания, за да може всеки колега да е съпричастен и да усети магията на Изи кредит.

Компанията е силно ангажирана към инициативи, които са насочени към задържането и връщането на младите хора в България. През ноември тази година предстои едно от най-големите кариерни събития със свободен достъп – „Споделяме опит, защото ни е грижа“, организирано от обучителния център на Изи Кредит – Изи Академия.Амбицията зад проекта е да подкрепи търсещите развитие да повярват в себе си, като им даде инструментите да напреднат в живота си и подобрят средата си.

Отговорността, която Изи Кредит припознава и носи към колегите и демографската криза в България, вдъхнови създаването на вътрешен фонд, чрез който се подпомагат семейства с репродуктивни проблеми.

Подобрения и иновации

Изи Кредит се откроява с действията си към постоянни подобрения. Компанията е изградила среда, в която всеки е подкрепен свободно да предлага идеи и да реализира най-добрите от тях в работния процес. Компанията е ориентирана към иновациите и се води успешно навлизащата все по-масово в обществото дигитализация, използвайки инструменти като ChatGPT, други IT технологиии, както и достъпни онлайн платформи за обучение и надграждане на служителите.

Грижа за клиента

Клиентите са важни за компанията и като част от своята ангажираност към тях Изи Кредит предостави специално мобилно приложение, което им позволява да кандидатстват и получат финансова подкрепа от всяка точка на света. Чрез него те могат в реално време да наблюват състоянието на кредата си и да извършват плащания в удобно за тях време. Изи Кредит разполага с модерен и професионален кол център достъпен за клиентите през целия ден. Компанията поддържа програма за задържане на клиенти с индивидуален подход и предложение към всеки и предлага автоматизирано одобрение за кредит до 10 минути.

Резултати

За периода 20022-2023 г., Изи Кредит постигна значителни резултати:

- Запази устойчиви и конкурентни бизнес показатели;

- Затвърди лоялността на хората си, които показаха ангажираност ;към компанията. Откри иновативни подходи и методи за преминаване през критичните периоди.

- Пое към ясна посока с увереност, зададени от лидерския екип, с подкрепа от служителите към стратегията и целите на работодателя;

- Достигна висока удовлетвореност на хората си от провежданите вътрешни събития и инициативи;

- Спечели награда "Златно сърце" след провеждане на кампанията за повишаване на финансовата култура на обществото;

- Към днешна дата над 1000 служители работят в компанията повече от 10 години, като всички те са стартирали от позиции, които в момента успешно управляват.

Наградата в Career Show Awards 2023 е поредно признание и доказателство за достигнатите ангажираност и постижения в сферата на човешките ресурси, за силна и устойчива корпоративна култура. С това отличие Изи Кредит затвърждава стремежа си да налага високи стандарти в бизнеза и да държи челна позиция сред работодателите в България.

В интервю предсетателят на Career Show - Симона Харизанова сподели: "Искаме да поздравим Изи Кредит за високите резултати в Career Show Awards 2023! Това е много ценно признание за труда и високия професионализъм на компанията. За нас е радост, че за поредна година успяваме да проследим развитието на работодателите и условията на човешките ресурси в България. Резултатите от процесите и практиките в компаниите са наистина забележителни."