15 Декември, 2023 15:16 2 282

Дигитализация в застраховането - АМАРАНТ с отличие за най-добра марка в България

  • амарант българия-
  • отличие-
  • компания-
  • любомир модев

Това се случи на 10-тото, юбилейно издание на наградите BEST BRAND Awards Bulgaria, на което бяха наградени най-добрите брандове за годината

Дигитализация в застраховането - АМАРАНТ с отличие за най-добра марка в България - 1
Снимка: BEST BRAND Awards Bulgaria

АМАРАНТ беше отличен като най-добра марка в България, в категория "Дигитализация в застраховането".

Това се случи на 10-тото, юбилейно издание на наградите BEST BRAND Awards Bulgaria, на което бяха наградени най-добрите брандове за годината.

Компанията получи високото признание, за своето мобилно приложение, което е най-успешното в България, в своята категория.

АМАРАНТ е изцяло българска компания с над 20 годишна история, като преди повече от 4 години създава уникално за пазара мобилно приложение.

Към момента приложението на АМАРАНТ има над 100 хиляди активни потребители всеки месец и оценка 4.9 от 5 звезди от над 25 000 отзива в Google Play и App Store, което е изключително постижение за страната и прави приложението на АМАРАНТ безспорен лидер за България.

Чрез мобилното приложение АМАРАНТ, дигитализирате застраховки и всичко, свързано с Вашия автомобил.

Потребителите използват АМАРАНТ за справка, закупуване и управление на:

- нови застраховки и вноски по тях

- винетки

- Годишни Технически Прегледи

- глоби към КАТ

- оценка на автомобила

- завеждане на щети

- видеорегистратор с директна връзка към Пътна Полиция

- и още голямо множество полезни функционалности

Наградата прие г-н Любомир Модев, собственик и управител на АМАРАНТ БЪЛГАРИЯ ООД, който изрази признание към екипа и сподели радостта си, че това отличието идва на база най- високата оценка, която получава приложението в Google Play и App Store, както и от над 200 000 клиента на марката в страната.

Г-н Модев, изрази увереност, че това е само началото на още по-успешно представяне на приложението в бъдеще, което непрекъснато се надгражда с полезни за потребителя нови функционалности.Свързани новини