19 Август, 2024 09:21 2 668 11

Мъск с остра критика към кандидат президент

  • илон мъск-
  • сащ-
  • харис-
  • президент-
  • избори-
  • икономика

Икономическият план на Харис обрича САЩ на глад

Мъск с остра критика към кандидат президент - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Илон Мъск заяви, че ако вицепрезидентът Камала Харис спечели изборите и нейната икономическа програма бъде изпълнена, САЩ могат да бъдат застрашени от масов глад и дори самото си съществуване.

„Точно заключение“, коментира бизнесменът в публикация в X (бивш Twitter), който твърди, че планът на Харис да забрани повишаването на цените на храните ще доведе до „комунизъм, масов глад и неизбежен край на Америка".

По-рано беше съобщено, че Харис възнамерява да призове Конгреса да приеме федерална забрана за повишаване на цените на храните за първи път в историята. Високите цени на ежедневните стоки се превърнаха в проблем за администрацията на президента на САЩ Джо Байдън дори по време на пандемията от коронавирус. Поради тази причина оценките на икономическото одобрение на Байдън и Харис изостават от тези на бившия американски лидер и републикански кандидат за президент Доналд Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    12 22 Отговор
    И тоя г@й не знае в кой скут да седне!
  • 2 А пък

    14 24 Отговор
    Тръм дори няма план!!!! Важното е да се чувства важен бездарния бизнесмен.

    Коментиран от #7

  • 3 SDEЧЕВ

    18 6 Отговор
    Молете се да не се случи следното-жена джамайко-индийка шеф на света. Такова нещо не е било и се надявам да не бъде. Това ще е тотален обрат в световния ред,традиции и норми. Бездетна -Кучка-шеф ,о Майн год
  • 4 ьокал

    12 4 Отговор
    Тези дето ни разрушиха държавата и ни окрадоха за забрана на цените почнаха да говорят??? Четели бре соросоиди? Всички евро атлантици дето лъжат като сигани, четете ли как ще замразяват цените на храната??? Пазарна икономика дето ни начупиха ушите докато ни крадяха? Пазара решава??? Трябва всички евро атлантици по списък да ви вкарат в затвора че лъгахте българите 34г. мИрси. Слава Богу краварите почват да гладуват.
  • 5 До А пък

    16 5 Отговор
    А пък ти да вземеш да си спомниш колко струваха горивата и токът по времето на Тръмп, дали имаше войни и толкова нелегална имиграция , какви бяха цените на жилищата и наемите, и т.н. ! Таа... после , ако имаш очии, пак се върни да плюеш !

    Коментиран от #6

  • 6 Имаше войни

    2 7 Отговор

    До коментар #5 от "До А пък":

    и то не една. Пък горивата и сие нямат общо с Перуката.
  • 7 Танас

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "А пък":

    Тръмп може и да няма точен план, но е човекът с най-високото IQ в САЩ .
  • 8 БРАТУЖКИМ

    2 5 Отговор
    И РУМЕНЧО Е ЗАЧЕНАТ ИНВИТРО С МАТЕРИАЛ ОТ РОССИ. ДА И Е ЖИВ И ЗДАВ ДА И СЛУЖИ ВСЕ ТАКАААААА....ДОООО.КРАЯ НА МОСКВАААААА.....
  • 9 Трифонов

    4 5 Отговор
    Аз предлагам вече да спрем да се "притесняваме" за САЩ и за света. Съвсем скоро, просто до година - две, на всички ще ви стане ясно, че окончателно сме отново "предадени" на Русия. Така че проблемите на "упадъчния запад" и "залязващата Америка" с "неолибералните джендъри" вече няма да са ви никакъв проблем. Чака ни само "светло бъдеще" на "християнски ценности", "Хрушчово изобилие" и "Евгени Минчово мъжество", а Коцето Костадинов... е, не знам точно какъв ще бъде в новото, старо начало, но във всеки случай го виждам много напред. Надявам се след като осъзнаете всичко това, да бъдете доволни и щастливи. В крайна сметка, по всичко личи, че голямото мнозинство от българите, които живеят в България, искат тъкмо това. Редно е да го имат щом са мнозинство. Нали такива са в крайна сметка принципите на демокрацията. Останалите - не повече от 10-тина процента - като не ни харесва, днес поне, никой не ни спира да се махнем и да идем да живеем там, където ни харесва. Тук, голямата част от хората, не желаят - нито свобода и демокрация (поне не във вида, в който я познават), нито пък хора, които желаят тези неща. Така че да стягаме куфарите, защото, не се лъжете, няма да е възможно безпрепятствено да се махнем още дълго.

    Коментиран от #10

  • 10 туман

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Трифонов":

    Дай Боже, амин!
  • 11 Найлон Мъст

    0 0 Отговор
    Който и да дойде за президент на САЩ ще се му наложи да събира пукници, трупани много дълги години и няма изгледи да се оправи, освен ако не е някой фокусник и извади от малкото джобче на сакото си жокер с 34 трилиона долара!