Last news in Fakti

15 Май, 2014 11:57 1 544 0

Мениджър от Украйна идва в „ЛУКОЙЛ-България“

  • лукойл

Работата му в ЛУКОЙЛ-Украйна ще се запомни с успешното налагане на пазара и значителния ръст на продажбите на премиум-горивата ЕКТО

Дмитрий Флоринский е новият директор „Продажби на дребно“ в „ЛУКОЙЛ-България”, съобщават от компанията. Специалистът с 14-годишен опит в областта на маркетинга и продажбите идва у нас след успешна кариера в дъщерните предприятия на ЛУКОЙЛ в Русия, Белорусия и Украйна.

От постъпването му в компанията през 2001 г. до идването в България, той изминава дълъг и разнообразен път на професионално развитие в областта на договорното право, организационния мениджмънт и търговията. Работата му в ЛУКОЙЛ-Украйна ще се запомни с успешното налагане на пазара и значителния ръст на продажбите на премиум-горивата ЕКТО.

Назначаването на Дмитрий Флоринский в „ЛУКОЙЛ-България” е в рамките на програмата за мобилност на ръководните кадри в системата на ЛУКОЙЛ.

Той заменя на поста директор “Продажби на дребно” Емил Костурков, който през съответния период ще прилага опита си от успешното развитие на веригата в България в експлоатацията и продажбите на мрежата бензиностанции на компанията във Финландия, където те са известни под марката „TEBOIL” .

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА