20 Юни, 2014 16:46 1 418 1

Спря търговията с акции на КТБ

  • ктб-
  • кфн

Мярката се налага с цел защита на инвеститорите, успокояване и стабилизиране на пазара

По повод решението на Управителния съвет на Българска народна банка от 20.06.2014г., с което „Корпоративна търговска банка” АД бе поставена под специален надзор съгласно закона за кредитните институции, Комисията за финансов надзор (КФН) съобщава, че е издадена принудителна административна мярка спрямо „Българска фондова борса София” АД за спиране от търговия на акциите на „Корпоративна търговска банка” АД за срок от 23.06.2014г. до 25.06.2014г., включително.

Това съобщиха от пресслужбата на КФН.

Мярката се налага с цел защита на инвеститорите, успокояване и стабилизиране на пазара. Използваме случая да заявим, че няма финансови и икономически причини за негативни очаквания за развитието на българския капиталов пазар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maria Stoianova

    0 0 Отговор
    ТО И В МАРУЛИТЕ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ НЯМАШЕ РАДИАЦИЯ.СЕГА КОЯ БАНКА ЩЕ НАБУТАТ ДА ГИ СПАСЯВА.ТОВА Е МНОГО ДОБРЕ ИЗЧИСЛЕН ХОД.