Части на София без вода на 4 юли

Ремонтни дейности налагат спирането на водоподаването

Публикувана: 3 Юли, 2014 12:00
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 664

На 4 юли 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в Център район „Средец” , се налага спиране на водоподаването от 9 до 16 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :

по ул. „Шейново” от ул. „Мургаш” до ул. „Сан Стефано”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мургаш” ъгъла с ул. „Шейново”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в на ул. „Еужен Поатие” кв.  „Изток” , се налага спиране на водоподаването от 10 до 20 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Еужен Поатие” №9, №15
ул. „Тинтява” бл. 20

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Еужен Поатие” ъгъла с ул. „Самоков”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 224  жк „Младост“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10 до 14 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :

по ул. „Проф. Васил Златарски” от бл. 221 до ул. „Свети Киприян”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред магазин „Макс” до бл. 221.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод и подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Петко Д. Петков“ кв. „Кубратово“, се налага спиране на водоподаването от 10 до 20 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стефан Стамболов”, ул. „София”, ул. „Иван Вазов”, ул. „Железопътна”, ул. „Кирил Христов”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петко Д. Петков“ ъгъла с ул. „Христо Ботев”.

Във връзка с текущ ремонт на уличен водопровод на  ул. „Христо Ботев“  с. Кътина, се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Сливница”, ул. „Пирамидите”, ул. „Сини вир”, ул. „Кокиче”, ул. „Хайдути”, ул. „Бор”, ул. „Здравец”, ул. „Здравчи камък”

През периода на спиране на водата ще бъде осигурена водоноска на площада пред кметството.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Христо Ботев“ пред кметството.

Във връзка с откриване на авария на уличен водопровод в кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 6 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Япаджа махала
местност „Батареята”
по бул. „Ботевградско шосе” от Източна тангента до с. Долни Богров
по бул. „Челопешко шосе” от бул. „Ботевградско шосе” до кв. „Челопечене”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Враждебна” пред кметството.

Във връзка с  реконструкция на уличен водопровод  по ул. „Стефан Стамболов” кв. „Бистрица” , се налага спиране на водоподаването от 9 до 15 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :

ул. „Шоплук”, ул. „Беликата”, ул. „Васил Левски”, ул. „Гъбешница”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ивайло” ъгъла с ул. „Стефан Стамболов”.

Във връзка с  реконструкция на уличен водопровод  по ул. „Своге” жк. „Люлин” 8 , се налага спиране на водоподаването от 9 до 18 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :

ул. „Своге” от №7 до ул. „Годеч”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Своге” ъгъла с ул. „Годеч”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

София / България

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Ловци на бисери
Радан Кънев
Съпредседателят на РБ пред Нова телевизия:
Ние се намираме в ситуация на мафиотска война."

Още бисери