25 Февруари, 2015 13:14, обновена 25 Февруари, 2015 13:49 3 526 17

Обиди на "перхидролено човече" прекъснаха заседанието на НС (обновена)

  • волен сидеров-
  • валери симеонов-
  • валентин касабов-
  • пф-
  • атака-
  • парламента-
  • перхидролено човече-
  • дълг

Депутати от Атака и ПФ едва не се сбиха

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева, водеща днешното заседание, в което се дискутира ратификацията на тегленето на 16-милиардния заем, даде непредвидена 10-минутна почивка за успокояване на страстите. Точно преди това депутатите от "Атака", водени от Волен Сидеров, следван от Десислав Чуколов и останалите скочиха и застрашително търгнаха към трибуната. Повод за едва удържаната агресия бе изявление на депутата Валентин Касабов от Патриотичния фронт, който излезе да говори на трибуната след Волен Сидеров и каза, визирайки лидера на "Атака": "Вдигам микрофоните малко по-високо, защото досега тук се изявяваше едно перхидролено човече, което си избелва косата". Заради безредиците в залата "Класната" бе принудена да бие звънеца за почивка

По-рано при дебата Валери Симеонов каза "Имам чувството, че се намирам на магистрала с недооценени магистралки". Сидеров пък нарече съпредседателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов провинциален олигарх и "дистрибутор на гей порно", имайки предвид неговата телевизия СКАТ.

По-рано от трибуната лидерът на „Атака“ и председател на парламентарната им група Волен Сидеров обяви, че неговата партия ще гласува против този тежък военен дълг, който управляващата коалиция налага върху българския народ, като посочи като виновници и Костов, Ердоган и т.н.

27 милиарда лева е този дълг. Защо не слагате лихвите?“, обърна се той към колегите си депутати. Според него това, че има стари задължения, означава, че правителството е управлявало зле, защото управлява втори мандат. „Дотам докарахте хората, че лъжата да минава за истина“, заяви Сидеров. „Този заем е реален за мен и той е наложен отвън“, посочи той. „Не чухме нито една дума за това как ще си проличи на доходите на българина. Абсолютно съгласие има, че България няма да се развива икономически и че ние няма да бъдем развиваща се държава“, категоричен бе Сидеров и добави, че страната влиза в тежък военен заем, за да купува с тези пари старата техника на американците.

Шокиран съм какво е това видение, изказвания за кокали, мръвки, сделки, далавери“, коментира с реплика изказването на Сидеров съпредседателят на ПФ Валери Симеонов.

Не мога да ви позная. Това ли е вашето мислене? Виждате ли друг начин за участие в политиката, освен този, който демонстрирахте от тази трибуна?”, попита Симеонов. „Когато се обсъжда и се взема толкова важно решение е неуместно да използвате риториката на лумпените, които сте докарали с тези четири рейса. Не стана тази схема, която разработвахте тази седмица – къде са сделките и пазарлъците и за какво? Имам чувството, че се намирам на магистралата”, ядоса се симеонов Симеонов.
В дуплика Волен Сидеров се обърна към Валери Симеонов и обясни, че се е превърнал в изпечен парламентарист, готов на всякакви сделки. „Вече сте осъден на трета инстанция и пак ще ви осъдя, че обиждате избирателите на „Атака”, каза още той.

По този начин, чрез лични нападки, двете формации с еднакъв генезис сякаш се опитаха да се отграничат една от друга в очите на своя електорат. Иначе позицията и на двете националистически партии спрямо заема от 16 млрд. е една и съща – те заявиха, че ще гласуват против.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    2 0 Отговор
    в края на 2017г.след тегленето и връщането на заеми от ГЕРБ държавния дълг ще стане 27,350милиарда лв. при 10% лихва си правете сметката колко ще връщаме на година само от лихви,като се вземе в предвид ,че ГЕРБ твърдят че всяка година в бюджета не достигат поне 2милиарда лв.който също трябва да се запълват с заем,става така че България потъва тотално в заеми без да си връща заема.Друго интересно е че това е държавния дълг само ,но в дългове потъват и градовете,общините фирмите,фабрики и др.всички теглят като не видели с тях целия дълг на България ще мине 40милиарда
  • 2 дгххтх

    1 0 Отговор
    значи въпреки че Касабов обижда Волен .. гледам пак Волен на снимката на публикацията и пак той виновен

    е колкото и д аплюете атака я има и ще я има и ще ви прече на далаверите..

    куде са сега ранобудните студенти с кафенцата, белия явтобус и интелигентните протестъри дето ска11аха срещу 1 милиард дълг на Орешарски .... а ся 27 милиард амаи не им прече

    протеста на атака пак ви бърка в гъза и пак почна маскаренето на атака
  • 3 любител

    0 1 Отговор
    Не мога да си обясня от къде се намират толкова за гласуват за тоя психопат?

    Коментиран от #5

  • 4 onq s konq

    0 1 Отговор
    Нещата са простички-купуват се на пораэия цигански гласове с РУСКИ ПАРИ/човечето неговите си пари не пипа/.А това са думи на човек от най-най-блиэкото му бившо обкръжение с точни цифри эа пари,брой цигани и райони в БГ!

    Коментиран от #6

  • 5 ффет

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "любител":

    явно не си разбрал че обидиха ,,психопата,, или поскоро не искаш да разбереш де ... той е виновен и че го обиждат хахаха
  • 6 еерер

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    кви руски пари цяла бг е продадена на америка и ес .. няма нито една руска банка в бг .

    Коментиран от #8

  • 7 ужас

    1 0 Отговор
    ДПС подкрепят заема ,някой съмнява ли се вече че ГЕРБ и ДПС са в тайна коалиция
  • 8 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "еерер":

    Бе ти на луд ли се правиш или ДА?Че кой е луд да работи с руски банки при тая катастрофа на рублата?И наистина ли си мислиш че руски капитали не влиэат в БГ ЧРЕЭ АМЕРИКАНСКИ И ЕВРОПЕЙСКИ БАНКИ?!!Еййй.тва електората на "Атака" много просто нещо бе!:)
  • 9 ато гос

    0 1 Отговор
    Откога истината е обида? И единия и другия са прави, а тоя ибрик и турска подлога от коя телевизия изпълзя, че ми се губи спомена? Трудно ми е да определя, кой от двамата Дудука или Болен са ми по-противни. За една пица и 20лв. пак ще му носят масата като чадър над главата, да го пазят от "избирателите". ТЪРСЕТЕ ГИ ПОД МАСАТА
  • 10 гост

    0 1 Отговор
    Много ми е интересно,кои далавери е спряла Атака?
  • 11 йгйгй

    1 0 Отговор
    с една дума и американското знаме да забучат на народното събрание .... пак русия ни владее викаш


    кви руски капитали със българоамерикански банки ве , и разно гръстцки и немски ..откога тия банки са са руски ве
  • 12 един

    0 3 Отговор
    Това е един Болен Лидеров човек. Които подскача като петел без глава, а на тези който го поддържат незнам тяхната каде им е. Този не е за парламента а за лудница.
  • 13

    2 0 Отговор
    С това неправене на реформи и теглене на заеми всяка година вървим уверeно към катастрофа, поредното ялово правителство ей така колкото да има някой.

    Коментиран от #14

  • 14 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от " ":

    Всички энаем/освен "эалюпените"/,че РЕФОРМИ эначи уволнение,эамраэяване на эаплати,эакриване на болници,спиране на нерентабилни влакове и автобусни линии,намаляване на щат и натоварване на останалите несъкратени двойно и тройно эа същите пари,вдигане на пенсионната въэраст,съкращаване на клинични пътеки и т.н. и т.н....И ако някое правителство се эаеме сериоэно и "иэведнъж" с тая работа,просто до три дни ще го полеят с бенэин и ще му драснат клечката.Нима Дянков не се опита да предложи "постна пица" и не стана най-омраэният човек в БГ?!Така че нека не бъдем крайни,эащото комунягите само това чакат эа да се въэцарят отново на власт!
  • 15 по темата

    0 0 Отговор
    Паричния Фонд и слуги на Буда, гласуваха въздържали се, по споразумение с ДПС - така "патриотите" ще изглеждат "чисти" пред малоумниците.
  • 16 бляд

    0 0 Отговор
    перхидролено руско шпионче ибрикчийче теляк от руска баня
  • 17 ГАВАРИТ МОСКВА

    0 0 Отговор
    ПЕРХИДРОЛЕН ЧЕЛАВЕК НАШ ЧЕЛАВЕК !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове