15 Септември, 2011 10:17 718 0

Цветанов: Плевнелиев е най-достойният кандидат

  • избори 2011-
  • цветанов-
  • плевнелиев
Цветанов: Плевнелиев е най-достойният кандидат - 1
Снимка: БГНЕС

"Росен Плевнелиев е най-достойният кандидат-президент на България. Той е човек, който е успял да доведе инвестиции в България и да защитава доброто име на страната". Това заяви шефът на предизборния щаб на ГЕРБ и вицепремиер Цветан Цветанов по ТВ7.


Цветанов припомни интервю, което Росен Плевнелиев е дал пред в. "Банкеръ" точно през 2007 г., където ясно и точно днешният кандидат-президент на управляващите разказва за намеците, които е получавал за подкуп.

Според Цветанов това интервю дава отговор на всички възникнали въпроси по темата в последните дни и той обърна въпросите към тези, котио ги задават. То дава всички отговори на питанията защо не е бил подаден сигнал на МВР и прокуратурата.


"Учуден съм от призива на Кадиев. Нека те да кажат какво се е случвало, защото са били част от статуквото”, призова Цветанов. Той посочи, че „Кутев и Курумбашев бяха общински съветници и всички са били част от модела "Софиянски", когато са разпределяли баницата". По думите на вътрешния министър това е било времето, когато терени в София са се продавали за жълти стотинки, а след това са купувани обратно за милиони.

"Това е времето, когато общинските фирми бяха управлявани от общинските съветници и бяха извън компетенцията на столичния кмет. Изненадан съм от наглостта им сега", заяви Цветанов.


Той отново съобщи, че 23 септември излиза в отпуск като вътрешен министър и гарантира, че няма да има полицейщина на изборите и няма повод за притеснения за всички, които не се занимават с купуване на гласове и други престъпления покрай изборите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА