Last news in Fakti

4 Октомври, 2011 11:08 1 709 2

Кирил Рашков не обжалва да излезе на свобода

  • кирил рашков-
  • катуница-
  • арест
Кирил Рашков не обжалва да излезе на свобода - 1
Снимка: БГНЕС

Ромският бос Кирил Рашков не е обжалвал определението на пловдивския съд, което го остави в ареста. Така наложената му най- тежка мярка за неотклонение „задържане под стража“ остава в сила. Преди пет дни съдът в Асеновград наложи най-тежката мярка на Рашков, който бе обвинен в две заплахи за убийства – на мъж и жена от Катуница.

Това станало в същия ден, когато приближен на ромската фамилия блъсна и уби 19-годишния Ангел Петров. Убийството отприщи вълна на недоволство в селото, запалени бяха къщи на Рашкови, а цялата страна бе обхваната от протести.

Внукът на самонареклия се Цар Киро, Кирил Рашков – младши бе обявен за общодържавно издирване и вчера се предаде на властите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пичагата

    0 0 Отговор
    В каква приказна страна живеем.
    Майка България имала 3 деца-Българи от цигански произход, българи от турски произход и българи от славянски произход. както всички деца всяко си имало недостатъци първото било малко мързеливо и крадливо, второто било лековерно и глупаво, третото било страхливо и заеквало. Лошата майка ги противопоставяла едни на други давала на едното играчка другите 2 се разревавали. Ами така е от немотия нямала пари да купи на всички. Тя била проститутка когато била млада и хубава сега като нямало какво да се суче от нейната гръд не и обръщали много внимание. И тя се препитавала или с контрабанда на цигари и алкохол или каквото може да прекара под полата. Приели в европейската къща като тя обещала че се е изчистила от тея вредни навици. Излъгала да я приберът ама трудно се живеело без баща на децата защото той починал неотдавна ,но когато бил жив имало ред и дисциплина цели 45 години. Въпреки ,че се напивал и понякога ступвал най малкото дете онова лековерното. Бил строг и понякога справедлив. След като той се разболял и не можел да работи парите в семейството взели да свършват. Жената се принудила през зимата на 97ма да почне да продава имуществото си, голям глад настанало и много трудно живеели 3те дечица. Майката се принудила да си продава плътта на разни англичани и западняци по 6 евро на декър за да оцелее в началото на новия век. И така живеело това семейство майката обичала повече едното от другите деца другите 2 ревнували и се с
  • 2 Пичагата

    0 0 Отговор
    Продължение:
    и се страхували почнали да се борят по между се за надмощие както винаги става при децата. Майката можела да разреши и да предодврати кавгите между децата си ,но била прекалено заета да прекарва цигари и алкохол и нямала много време да им отделя вкъщи така и те понякога правили големи бели. Веднъж тя се прибрала и що да види. най голямото дето заеква хванало черничкото да му краде играчката и го спукало от бой ,а то от своя страна хванало ножа и порязало братчето си......всичко в кръв. Майката много се ядосала скарала им се нашамарила ги и им забранила да си играят повече. За съжаление нямала много време за възпитанието на децата си вечно била или по чужбина или у столицата да вади пари. Едното негодувало защото другото ядяло шоколад и се топли на печката без да се е трудило и се карали постоянно. И така децата станали юноши обаче пак се карали и пак се биели. Надяваме се като пораснат малко и станат големи хора да им дойде акъла в главата и да поумнеят ,но ще видим. А майка им толкова изстрадала жена ,не е светица ама как иначе да оцелява.....