22 Април, 2016 20:31 3 290 18

След забележка за паркиране - побой

  • побой-
  • забележка-
  • паркиране-
  • саморазправа

Отново агресия на пътя

Таксиметров шофьор удари мъж, който му направил забележка, че е спрял неправилно и пречи на движението в центъра на Видин. Потърпевшият има фрактура на носа, счупване и отток на окото.

Както Факти.бг съобщи сутринта, таксито внезапно спряло, създавайки условие за евентуален пътен инцидент. Водачът на „Honda”-та направил забележка, която предизвикала последващите действия на таксиметровия шофьор.

„Щяхме да се блъснем и аз му направих забележка, че не се спира тук. Той ми обясни, че не мога аз да му казвам и аз му казах, че ще извикам полиция на тях да обясни”, разказва Стефан Крумов пред Нова телевизия.  

Полиция така и не успял да извика. 
 
„Той обиколи и ме удари с нещо, паднах и толкова. Изобщо не очаквах, всичко стана за максимум три минути”, разказва Крумов. 
 
Свидетел на случката станал служител от офис на близо.
 
„Веднага реагирах, като видях, че това се случва. Но таксито тръгна почти веднага”, разказва Цветан Рачев. 
 
Колата на побойника била маркирана като такси на местна фирма. Часове по-късно полицията задържа 22-годишния Милен Митков. 
 
От таксиметровата фирма не пожелаха да застанат пред камерата, но казаха, че шофьорът на таксито не е бил служител на тяхната фирма.
 
Самият Милен не пожела да застане пред камера и да се защити.
 
На таксиметровия шофьор вече е повдигнато обвинение. Наказанието е до три години лишаване от свобода. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КЧСА

    0 4 Отговор
    Аре стига глупости, за 300лв. и се е уредил без дело без нищо. Трябва си трепанье щом ти правят забележка. Аз съм таксиметров шофьор и ме е яд, че колегата се е оставил да го хванат и е направил работата без да се огледа... Трябвало е да го види тоя къде живее и да му направи детето да се напикава и да заеква, а после и да му счупи носа ама по тъмно без свидетели. Няма какво да се правите на ощипани, ние работим цял ден и като се намери някой да си отвори устата на въпреки, викам по радиото още 10 коли и оставяме влажно петно от който и да е отворко!

    Коментиран от #3, #4, #5, #6, #7, #9, #10, #12, #14, #15, #16, #18

  • 2 гост

    4 0 Отговор
    И защо викаш още 10 коли - защото като сте сами сте по-страхливи и от мишки.
  • 3 некойси

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "КЧСА":

    Ами аз да те питам детето какво е виновно в случая?
    Абе вие шофьорите като цяло имате сбъркан фирмуер като че ли?
  • 4 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "КЧСА":

    Ти голям бабаит ли си че и на детето му скачаш??? ела ми уплаши детето а пък да видиш кви ножове щи играя в г.за. Докато си жив няма да можеш да седнеш на стол, за кола да не говорим.
  • 5 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "КЧСА":

    Тази глупост, която си написал, нарочно ли си я пуснал тук?
    Ако си сериозен, май всички бакшиши сте за разстрел!!! Интелигентните и умни хора са измислили оръжията за озаптяване на ...... като вас, които си мислят, че са много силни!!!
  • 6 бате жоро

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "КЧСА":

    тука има и явни мазохисти. какви ги приказваш ти бе? ако си мъж дай координати да те видим колко струваш?
  • 7 пени

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "КЧСА":

    Трябваше аз да съм Президент, тогава щеше да видя дали мислиш по същият начин. Щото ако съм върфовен Главнокомандуващ, ще разритам мързеливите задници на дженералс, оядени от тлъсти бонуси и заплати и докато не видя обесен тоя китюк побойник, докато не видя разстреляни куп крадци на къщи, изнасилвачи обирджии, лъжливи чиновници политици, нема да се спре врявата.... Ала за ваш късмет на куп мутри не съм. Плевнята, както и Гоце и Жельо и Стоянов са съгласни със Статукството. Затова и Бърлгария падна под 6 милиона. Така, както я карат ще изчезне... късметлии сте гадините, че аз не съм шеэ. Щяф да почна от Цацата и Искров, ако ще най-масони да са, заради лъжите по медиите и срива на ФГВ. Оттам надолу познай колко стотици хиляди гадини щяфте да идете на отчет при Господ? И аз не зная броя, но доста ще да са, като гледам колко гадини има само тук в лъжерепублика неБългария. Та твоето изказване е меко казано жестоко - такива като теб ме направиха невярващ на никого вече, защото вие оплескахте живота. А има и хора и гадини много. Но ти явно си от вторите? Жалко, че не съм властта аЗ. Щеше да е интересен живота тогава. А сега не е интересен - доста гадини управляват и гадини толерират. Ето това вече е страшно...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 бате жоро

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "КЧСА":

    това тарикатче пише такъв коментар за да си прави сеир, ама пак ще го отнесе в удобен момент, защото не сме разбрали майтапа
  • 10 Иван Господинов

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "КЧСА":

    Нали се сещаш тия 10 коли как ще останат без шофьори, като изкарам ютията. Даже няма да ми се наложи да презареждам. Налетете ми една глутница глупендери така ще ви отъркалям наред, че ще се благодарите на господ ако останете живи. После ходете се жалвайте, че след организирано нападение върху мен съм ползвал личният си законно притежаван пистолет да предотвратя линч и в условията на неизбежна самозащита. Цял живот разчитате на благоволението на хората и се държите като животни. Честно казано не знам колко трябва да си ударил дъното да се занимаваш с толкова мизерна професия. И то не стига че ви е последният възможен източник на прехрана ами и то ва не вършите като хората. Дори учебните автомобили с човек зад волана който за първи път се оказва на шофьорската седалка карат по-добре от вас.Само мизерии и диви истории покрай бакшишите.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 РК1111АТ

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "КЧСА":

    Ще ми е интересно да ти гледам сеира след десетина години, когато автономните автомобили започнат да навлизат масово и собствениците на транспортни фирми ви заменят с тях. Тогава и за чистачка няма да те вземат на работа, а като вземеш да се правиш на бабаит, бързо-бързо ще ти изтече мандата.
  • 15 Джими

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "КЧСА":

    Срам ме е че в България живеят хора с мислене като твоето!
  • 16 TODOR STOYANOV

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "КЧСА":

    ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ ЕДИН ТВОЙ КОЛЕГА МИ СЕ ОТВОРИ И...СТАНА МАЗАЛО, СТЪПИХ МУ НА ЕДИНИЯ КРАК И ГО РАЗЧЕКНАХ, СКЪСАНИ АДУКТОРИ, СУХОЖИЛИЯ, РАЗКЪСВАНЕ НА АНУСА И СКРОТУМА...ЕЙ ТАКИВА РАБОТИ!НИКАКВИ 300лв. НЕ СЪМ ПЛАЩАЛ ЗА ДА СЕ ОПРАВЯ, АДВОКАТА МИ ДОКАЗА, ЧЕ ТАКИВА НАРАНЯВАНИЯ МОГАТ ДА СЕ ПОЛУЧАТ И ПРИ ПОДХЛЪЗВАНЕТО, КОЕТО БЯХА ВИДЯЛИ ДЕСЕТКИ СВИДЕТЕЛИ ПРИДОШЛИТЕ БАКШИШИ СТОЯХА КРОТКИ КАТО АГНЕТА И ОТПРАВЯХА УПРЕЦИ КЪМ КОЛЕГИТЕ СИ!ВИНАГИ ИМА ПО-ГОЛЯМА РИБА И ПО-БЪРЗА...187см, 111кг, БЕЗ ГРАМ МАЗНИНИ, АКО ИСКАШ ЕЛА МИ ПОКАЖИ КАК ТОЧНО ЩЕ МЕ РЕСПЕКТИРАШ!А!И РАЗПОЛАГАМ С "БЕРЕТА" ПЪЛНА С АРГУМЕНТИ В МОЯ ПОЛЗА ОТ ДУМИТЕ ТИ РАЗБИРАМ, ЧЕ СИ КУХ КАТО ХРАЛУПА И СТРАХЛИВ КАТО ЗАЙЧЕ.РАБОТИЛИ БИЛИ ПО ЦЯЛ ДЕН, КАТО ЧЕ ЛИ НИЕ НЕ БАЧКАМЕ ПО ЦЕЛ ДЕН...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА

    Коментиран от #17

  • 17 ТГРП

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "TODOR STOYANOV":

    Ти си болен,лекувай се. Нали знаеш ,че пред г-н 9 мм ,всички са равни?
  • 18 Пешеходец

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "КЧСА":

    Приемам поста ти като шега.Защото:първо знам че сега четеш коментарите и се смееш.Второ знам от личен опит че нито един бакшиш няма да скочи да защити друг бакшиш та и колеги от една фирма да са.
    Не Съм бакшиш но лично Съм млатил един на сред пиаца пред десет негови колеги дето дори и не извикаха "спри бе кво прайш".
    А не Съм нито 187см нито 111кг.Аз Съм 165см и 65кг.Нямам пушки нито пищови.Само здрави юмруци зъл поглед и шашава глава когато Ме ядосат простаци.
    Както казват във ВВС:Не Ми влизай в струята.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове