Last news in Fakti

9 Октомври, 2011 19:01 3 919 3

Сидеров намери изгубените пари на България

  • волен сидеров-
  • "атака"-
  • избори 2011
Сидеров намери изгубените пари на България - 1
Снимка: БГНЕС

Безконтролно се изнасят злато и ценни метали за милиони от България. Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров в предаването „На четири очи” на Нова телевизия, допълвайки че това са липсващите пари на страната ни. Лидерът на „Атака” е проучил, че България е четвърта страна по добив на злато в Европа.
ГЕРБ не е коректен партньор, установи Сидеров и се оплака, че НАП разследва партията му предизборно.

„Ако НАП се порови да провери фирмите, които е прехвърлил жена му, ще излезе нещо много интересно”, заяви Сидеров по адрес на конкурента си на изборите Росен Плевнелиев, определяйки го като „измислен човек”, чийто висок рейтинг бил изкуствено създаден.

Председателят на НАП Красимир Стефанов се включи в ефир, за да обясни, че такава проверка няма, камо ли да е предизборна.

Сидеров заяви, че „доста хора” би трябвало да му се извиняват, тъй като го заклеймили като фашист и ксенофоб. Аргументът, който даде, бе свързан с хората, които излязоха на протест след трагичните събития в Катуница, защото и те искали циганската престъпност да се спре.

Той нападна политици и медии, че се надпреварват в очернянето му  години наред, а социолозите, които не го нареждат в първите трима претенденти за следващ държавен глава, определи като „най-продажните хора в държавата”.

Волен Сидеров призна, че е подкрепял две години правителството на Бойко Борисов, защото народът го подкрепял.

Лидерът на „Атака” е на мнение, че смъртното наказание трябва да се въведе отново, независимо че подобна крайна мярка не е приета в Европейския съюз. „Неговите декларации изобщо не ме интересуват. Какво значи да сме санкционирани? Война ли ще ни обявят?”, възмути се Сидеров на поведението на Брюксел към нас. Шенген той определи като „глупости”, а освен това старите-членки искат да го разрушат заради емигрантите. И допълни, че българите винаги са били считани за „втора категория” още от Освобождението насам, когато старите страни-членки влизали в категорията Велики сили плюс Русия. „Колонизацията на България е моя тема. Циганизацията на България е моя тема”, отсече Сидеров.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Атанас Велики

    1 1 Отговор
    Охоооо! Сидеров ни обещава златоооо! Айде и той да спечели властта, че не бяха 800 дни, не бяха чудесии! Ще засияем направо! Хаха!
  • 3 Стоян Диков

    0 0 Отговор
    Българска "човещинка"! Когато сме Никой, критикуваме чрез истински факти по актуални теми, а като се докопаме до "Поста", прецакваме Верните за сметка на Близките.
    Г-н Сидеров, и Вие ако бяхте на мястото на Плевнелиев, щяхте да имате същите трески за дялане.
    Г-н Плевнелиев, у нас президентът е пешка. За какво се борите? дори и хеликоптерите за армията приема премиера.