Last news in Fakti

10 Октомври, 2011 19:44 5 122 0

Доган поиска махане на мутрите

  • избори 2011-
  • доган-
  • дпс
Доган поиска махане на мутрите - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ДПС направи поредното радикално изказване спрямо управляващите в страната - този път при предизборната си среща в Казанлък.

"Разчитам на това, че българският избирател винаги е имал усет, доколко ще позволи на управляващите да правят каквото си искат", каза Ахмед Доган и призова присъстващите в залата в Казанлък да "направят всичко възможно да се промени този мутренски модел, който е вреден за страната".

На предизборното събрание на ДПС освен лидерът на движението Ахмед Доган и Централния лъч на предизборния щаб на ДПС участва и депутатът от старозагорския избирателен район Лютви Местан. Той отбеляза, че точно в Стара Загора ДПС е направила един от най- големите си пробиви през 2009 г., когато е избран депутат от Движението за права и свободи от областта. "Имам една мечта - ДПС да има кметове поне в две общини от Стара Загора, като на първо място е община Казанлък" каза заместник- председателят на ДПС. Той приветства областния лидер и кандидат за кмет Халил Летифов за това, че има дързостта и смелостта да се кандидатира за кмет на тази знакова община и пожела успех на всички кандидати за общински съветници и кметове на населени места в общината. Лютви Местан подчерта, че гласувайки за ДПС "ние гласуваме против ГЕРБ и Атака". "Това управление е опасно, защото след проблемите в Катуница, то изпраща рокери при моите братя и сестри в Чирпан и всички ние тук, които сме дошли с г-н Доган, никога няма да допуснем да бъдат погазени правата и свободите на българските граждани...Но противодействието на всичко това е в силата на бюлетината", каза още Местан.

Информация на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА