Last news in Fakti

10 Октомври, 2011 09:18 1 218 1

Плевнелиев: Никога няма да влезем в договорки с Доган

  • росен плевнелиев-
  • избори 2011-
  • ахмед доган
Плевнелиев: Никога няма да влезем в договорки с Доган - 1
БГНЕС

Категорично очакваме да спечелим още на първия тур. Това заяви в интервю за предаването "Тази сутрин" кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев. По думите му, ако се стигне до балотаж, то той очаква да е с противника, а именно с Ивайло Калфин от БСП. Меглена Кунева е един от другите кандидати, а Калфин е кандидатът на противника, посочи той. Кандидатурата на Стефан Данаилов Маргарита Попова коментира с цитата "Аз искам хората да ме запомнят като актьор”.

 

Аз пък искам да бъда запомнена като най-добрия вицепрезидент, който работи, заяви тя


Вие вече сте наясно – тези избори от наша страна са "лице в лице". От другата страна идват внушенията и манипулациите. Така росен Плевнелиев коментира скандала с подкупа, който се развихри около него. Самият клип на БСП е манипулация, заяви той. Задайте си въпрос колко са парите за култура и дават ли се пари за подслушване на журналисти.

Ако бяха направили елементарна проверка биха видели колко са парите за подслушване и парите за култура. Бюджетът за култура е публичен. РЗС пък могат да уволнят само секретарките си, защо са тези билбордове в цялата страна?

 

Когато Семов твърдеше, че имам черен печат за Германия аз бях на среща с Ангела Меркел, каза още той

 

Пропуска в НПК, според който търговците на гласове не могат да бъдат разследвани чрез СРС, Маргарита Попова коментира с думите: Ако някой толкова е смятал, че това е належащо и трябва да се промени, парламентът работи. Преди да се направи анализ не може да се твърдят такива неща - направят ли се подобни изследвания, тогава може да се каже, че има масово купуване на гласове, каза още тя. За да помогнем на българите да не се замислят за 50-100 лева, когато гласуват, трябва да се действа.

 

Нашата задача е да накараме българите да гласуват съзнателно, заяви Плевнелиев


Имахме много ясна позиция за Катуница още в първите часове. Междувременно обаче казахме, че България е символ на етнически мир и политиците не трябва да яхват вълната, за да печелят избори. При интервюто на Клафин във вашето студио той каза, че Цар Киро бил правил нещо с ГЕРБ. Това е партията, която го вкара за първи път зад решетките, припомни той.

Нашата реакция беше своевременна и съзнателно останахме настрани от трупането на политически дивиденти. Ясно е, че при смъртта на дете никой не може да остане равнодушен, На по-късен етап обаче скръбта на хората се обърна за политически цели. В последните 20 години ние трябваше да говорим така, че хората да имат по-голяма увереност и да се чувстват равни пред закона, заяви Попова. По думите й хората искат да знаят, че са равни пред закона. Ако той се прилага както трябва, би дал и ефект, каза още тя.

 

Търсим правилното решение, след като 20 години не се е намерило такова как да бъдат интегрирани ромите

 

На първо място тези хора трябва да получат образование, посочи Плевнелиев. В последните две години ние работихме с проекти в тази насока. Много роми и сега работят на магистралите – въпросът е да има дадем шанс да се интегрират, каза още той.

Калфин заяви, че е готов да вземе всички гласове на Доган, той пък призова да се гласува срещу Плевнелиев . Аз мога да кажа, че ние никога няма да влезем в договорки с Доган. Искаме да докажем, че

 

за първи път може да бъде избран президент на България без гласовете на ДПС


заяви категорично кандидатът за президент на ГЕРБ. Вие да сте видели някой друг министър, който е бил в телевизионно шоу и го питат дали някой му е предложил нещо, той да отговори "Да, още първата седмица дойдоха при мен”. Аз съм най-хигиеничният човек – мен ме отвращава думичката подкуп. Аз построих Бизнес парка, дадох работни места. Хайде вижте за какви сделки са гласували БСП. С папки избори не се печелят. Когато един бивш мин. -председател ходи с един буркам с пепел по студиата, това за мен е манипулация, заяви още Плевнелиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.