Last news in Fakti

18 Октомври, 2011 18:24 1 691 0

Мъгли, слани и леко подобрение на времето

  • прогноза за времето-
  • сняг

Няма обявени кодове за опасни явления

Мъгли, слани и леко подобрение на времето - 1
Истинско бедствие се разрази в Източна България на 18 октомври - Снимка: БГНЕС

През нощта ще преобладава ясно време. Сутринта ще е студено с минимални температури между минус 2° и 3°, в София минус 1°. На места в низините ще се образуват сутрешни мъгли. Ще има и слана. На 19 октомври ще е слънчево. Вятърът ще е слаб , в източните райони до умерен вятър от запад, северозапад. Температурите ще се повишат и максималните ще са между 12° и 17°, в София 15°, съобщават от НИМХ при БАН.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, ще се повиши още малко.

В планините ще е слънчево, със слаб до умерен северозападен вятър. Температурите ще се повишат. Максимална на 1200 метра - около 9°, на 2000 метра - около 3°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максимални температури 11° - 13°. температура ня морската вода 14°. Вълнение на морето 2- 3 бала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА