Last news in Fakti

20 Октомври, 2011 10:14 641 0

Станишев: Купеният вот ще работи за ГЕРБ

  • избори 2011-
  • станишев
Станишев: Купеният вот ще работи за ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

"И социолозите признават, че именно двойката Ивайло Калфин – Стефан Данаилов печели най-много допълнително доверие в резултат на кампанията. Ние направихме стотици срещи с хората, задаваха ни въпроси и им казвахме какво мислим. Това води до промени в настроението и до самочувствието на хората".

Това заяви в предаването на Нова телевизия "Здравей, Българи" лидерът на БСП Сергей Станишев, като допълни, че усеща, че в страната нещо се случва.

"Нараства желанието за протестен и наказателен вот срещу ГЕРБ. Основните проблеми днес са бедността, безработицата и несигурността на хората", на мнение е Станишев.

Според него е ясно, че на изборите ще има балотаж и той ще бъде между кандидата на ГЕРБ и двойката, издигната от БСП.

Станишев заяви, че в много градове из страната хора се отказвали от листите на БСП, защото са били заплашвани от ГЕРБ, че ще бъдат уволнени. Някои избиратели пък били заплашвани, че няма да получат дърва, ако не гласуват за ГЕРБ.

"Ето така действат управляващите и затова трябва да бъдат наказани. Те се отнасят с нас като със стадо", категоричен бе Станишев.

Лидерът на БСП дори разказа за това как се фалшифицират бюлетини "от някои представители на ГЕРБ" с червен лак. Имало и много други технологии, за които хората разказват.

"Ясно е, че и купеният вот ще работи за ГЕРБ", на мнение е Сергей Станишев. Той отново разказа за различни начини за постигане на това – масово черпене в кръчмите в малките населени места за сметка на ГЕРБ; изпращане на екскурзии; заплашване на хора, че ще бъдат отрязани от социални помощи и други.

"ГЕРБ разчитат на страха, заплахите и на купения вот", допълни лидерът на БСП.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА