Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 11:49 743 1

Фандъкова: Гласувах за добрата промяна на града ни

  • избори 2011-
  • йорданка фандъкова-
  • избори
Фандъкова: Гласувах за добрата промяна на града ни - 1
БГНЕС

"Гласувах за добрата промяна на града ни, за ускореното развитие на града, което трябва задължително да продължи".

Това заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова, след като заедно със своя съпруг и внука си Алекс упражни правото си на вот.

Фандъкова, която в продължение на две години бе градоначалник на столицата се надява днес избирателната активност в най-големия български град да е висока. "Софиянци винаги са били активни хора", убедена е тя.

"Моето усещане е, че все повече се увеличава активността на гражданите", добави Фандъкова.

"Трябва да се продължава с по-ускорено темпо във всички сфери", твърди тя. Фандъкова, която гласува в училище, чийто вход не е достъпен за хора с инвалидни колички, призна, че все още достъпността в София не е достатъчна. Вече в столицата има около 60 училища с достъпна среда, но това не е достатъчно, каза още тя.

"За мое съжаление, особено в кварталите, пътната настилка е в лошо състояние, тепърва се изгражда канализация на много места, а не може да има улици без канализация. Трябва много масирано да се навлезе във вътрешно кварталните улици, но трябва да се работи комплексно", заяви тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    uspeh