Last news in Fakti

28 Октомври, 2011 16:08 1 707 0

Станишев: Борисов се е целувал с Доган

  • бсп-
  • дпс-
  • доган-
  • избори
Станишев: Борисов се е целувал с Доган - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Сергей Станишев предложи Бойко Борисов да бъде награден със златен скункс заради провалените избори. Хаосът в деня на вота имал за цел да откаже хората да гласуват, смята той. „Аз не съм се целувал с г-н Доган, Бойко Борисов е", заяви соцлидерът на пресконференция в централата на партията. И отбеляза, че Борисов подарява кучета на тези, които цени и уважава - такъв подарък са получавали Обама, Путин, така и Ахмед Доган.

Лидерът на червената партия е на мнение, че балотажът на изборите е между демокрацията и диктатурата, а страхът и репресиите продължават да бъдат част от стратегията на ГЕРБ между двата тура.

Станишев изтъкна, че на дневен ред е въпросът дали ЦИК ще успее да осигури честни и почтени избори на втория тур. „Ако управляващите откажат да се направи легитимна проверка на резултатите, това ще означава, че крият нещо", добави лидерът на БСП и напомни, че общият брой на невалидните бюлетини е достигнал безпрецедентно число - 700 000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА