Last news in Fakti

4 Ноември, 2011 09:57 1 237 0

13-годишното момиче, ударено на пешеходна пътека, все още е в кома

  • катастрофа-
  • мвр-
  • катастрофи
13-годишното момиче, ударено на пешеходна пътека, все още е в кома - 1
Снимка: БГНЕС

Детето, ударено вчера на пешеходна пътека на кръстовище на ул. "Опълченска" и "Сливница", диша без апарат, но още е в кома, двете фрактури на таза са в добро състояние, съобщиха от пресцентъра на  "Пирогов".

Отново ще бъде изследвана на скенер Д.Б. на 13 г., която беше ударена в четвъртък сутринта от автомобил на пешеходна пътека на бул. "Сливница". Едва след резултата ще се решава как ще продължи лечението на момиченцето, което е с контузия на мозъка. Това каза в 9.00 часа д-р Христо Пседерски, началник на детската реанимация.

За изминалото денонощие в Спешното консултативно отделение са приети 5-ма пешеходци, пострадали при катастрофи, съобщават още от болницата. Трима от тях са оставени на лечение. Между тях е едно момче на 14 г. К.П. е пострадал на бул. Вардар и е получил сътресение на мозъка. Няма опасност за живота му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА