Last news in Fakti

3 Ноември, 2011 08:25 2 233 3

Кола блъсна 13-годишно момиче в София (обновена)

  • софия-
  • мвр-
  • катастрофа

Детето е с опасност за живота

Кола блъсна 13-годишно момиче в София (обновена) - 1
Снимка: БГНЕС

Лек автомобил блъсна 13-годишно момиче на столичния бул. „Сливница“ в близост до кръстовището с ул. „Опълченска“. Детето е в тежко състояние и е откарано в „Пирогов“, съобщиха за Факти.бг от пресцентъра на МВР. Инцидентът станал към 7,15 ч. тази сутрин. По първоначална информация сблъсъкът станал на пешеходна пътека. Шофьорът не е избягал. 

От болничното заведение съобщиха, че детето е прието в противошокова зала и е с опасност за живота. В момента текат изследвания на скенер. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 2 Отговор
    и още хора ще бъдат блъскани. дървените глави, които пишат законите дадоха предимство на пешеходците на пешеходна пътека, те го приеха буквално и се хвърлят пред колите като безсмъртни, без да си дават сметка тази кола може ли да спре и на колко ракии е шофьора. защо господи при нас всичко е сбъркано!!!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 tzappa

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    @1 твоята глава е дървена! Предполагам и ти цапваш по 2 ракийки преди да се качиш зад волана. Тъп "гост". Факти, трябва да забраните гостите така да се изхождат в коментарите
  • 3 Jesika

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    @1 Твоят коментар не знам въобще как да го коментирам?!?? Какво значи дадоха предимство на пешеходците на пешеходна пътека? Ти правилник за движение по пътя чел ли си? В друга НОРМАЛНА държава щом има пешеходна пътека задължително спираш, дори и пешеходеца да е с "половин крак" на нея. И какво значи "без да си дават сметка тази кола може ли да спре и на колко ракии е шофьора". Доколкото знам е забранено да се шофира пиян?!? Строги закони трябват на тази държава, ама такива които наистина да се спазват, та хората да се научат на дисциплина.