Last news in Fakti

15 Ноември, 2011 09:15 1 062 3

Цветанов: Бюджетът ни е достатъчно свит

  • мвр-
  • цветанов-
  • бюджет-
  • ес-
  • сащ

Трудно се променя държава, зависила 20 години от Държавна сигурност

Цветанов: Бюджетът ни е достатъчно свит - 1
Снимка: БГНЕС

Възстановено е доверието към българските служби в европейските ни партньори и службите на САЩ, похвали се вътрешният министър Цветан Цветанов в сутрешния блок на ТВ7. Вицепремиерът се завърна от посещение в САЩ, където получи похвала за борбата ни срещу каналите за трафик на дрога и поздравление за победата на изборите.

„Горд съм с това, което направиха колегите от МВР, ДАНС и НРС по трансграничното сътрудничеството със службите на САЩ“, заяви Цветанов, допълвайки че в момента МВР работи с най-ниския бюджет от няколко години насам.

Цветанов заяви, че у нас не се подслушват журналисти, каквато практика имало при предишното правителство.

„МВР е съкратило достатъчно много от разходите си“, коментира той, допълвайки и че  даренията бяха спрени. Такива могат да правят само общини, държавни фирми и наши партньорски страни от ЕС и НАТО.
Цветанов отказа да говори повече, тъй като по темата за бюджета имало достатъчно много спекулации. Една от тях, използвана на изборите от БСП, била, че вътрешното ведомство имало повече пари от здравното.

Все пак Цветанов предупреди, че ако парите бъдат свити още, със 100 млн. лв., за което има различни призиви, това ще принуди много районни полицейски управления да затворят.

Вътрешният министър каза още, че връщането на съдия Веселин Пенгезов на поста му е един от парадоксите на ситуацията, в която живеем.

Трудно се променя държава, зависила 20 години от Държавна сигурност, обобщи той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 верт

    0 0 Отговор
    Горд бил, Цветанов - мошеника, трябва да те обесят на площада престъпник.
  • 2 рекет

    0 0 Отговор
    айде бе .. ще рекетираш още една фирма и ще вържеш бюджета.
  • 3 777

    0 0 Отговор
    БРАВО БЕ БАНДИТ!