Last news in Fakti

22 Ноември, 2011 15:23 644 1

Станишев: Това правителство може да бъде спряно само със сопа

  • бсп-
  • станишев-
  • бсп-
  • бдж-
  • мутафчиев

Това правителство разбира само от натиск и само със сопа може да бъде спряно. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на пресконференция. Той отправи призив към симпатизантите на БСП да подкрепят всеки един протест в страната.

Относно готвената стачка в БДЖ Станишев коментира, че правителството на ГЕРБ е отказало да плаща задълженията на компанията. Лидерът на БСП предупреди, че спирането на линии е необратимо и повторното им пускане ще е много скъпо.

Ръководството на БДЖ прикрива своята некомпетентност с т. нар. „реформи”, посочи Станишев. По думите му реформи са необходими, но те трябва да бъдат истински.

Петър Мутафчиев, бивш транспортен министър, заяви, че виновник за сегашната криза в БДЖ е ръководството на компанията. Според Мутафчиев, това ръководство е пренебрегнало препоръките на предишното за необходимите реформи. Никой от предишното ръководство на БДЖ не е виновен на сегашното, че не може да ползва заема от Светоната банка, коментира още Мутафчиев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.