23 Ноември, 2011 15:20 804 0

„Шейново“ спира медийните изявления

  • шейново-
  • родилка

Очаква да приключат започналите проверки

С оглед осигуряване на спокойна обстановка за работа на медицинския екип и пациентите на болницата, както и на проверяващите институции, се преустановяват всички медийни изявления до пълно финализиране на всички проверки и разследвания от компетентните органи. Това реши съветът на директорите на болница „Шейново“, който  разгледа на свое заседание актуалната ситуация във връзка със случая на починалата родилка Надежда Узунова.

След получаване на всички резултати от проведените проверки и разглеждането им на медицински и директорски съвет, ще бъде съобщено има ли констатирани нарушения и грешки в медицинското поведение и наказанията за тях, реши Съветът на директорите.

„Уверяваме цялата общественост и всички наши пациенти, че ръководството и медицинския екип на болницата имат най-голям интерес за установяване на причините за смъртта на Надежда“, се казва в изявлението на Съвета на директорите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА