Last news in Fakti

23 Ноември, 2011 16:57 784 0

Мисия на МВФ идва през декември

  • мвф

Обсъжда икономическите развития и перспективите пред българските власти

Представителят на Международния валутен фонд (МВФ) в България и Румъния Тони Любек обяви, че в началото на декември мисия на Фонда ще замине на седемдневно посещение в София.

„Мисия на МВФ ще посети София в периода от 1 до 8 декември. Екипът ще обсъди икономическите развития и перспективите пред българските власти. Мисията ще се ръководи от г-жа Катриона Пърфийлд“, съобщи в комюнике Любек.

Те „ще се срещнат със служители на финансовото министерство, на Българската народна банка, няколко други правителствени агенции, както и с представители на частния сектор, включително на банки, профсъюзи и НПО“, отбеляза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА