Last news in Fakti

25 Ноември, 2011 18:46 1 949 2

Катуница съди царица Костадинка

  • катуница

Жената и снаха на Кирил Рашков обиждали хората от делото

Катуница съди царица Костадинка - 1
Снимка: БГНЕС

Жителите на Катуница ще съдят съпругата на Кирил Рашков и снаха му за обида. Юристът на новосъздаденото сдружение за защита на децата в Катуница подготвя жалби от хората от селото, които протестираха пред съда в Асеновград по време на процеса срещу Кирил Рашков-младши, съобщава „Дарик“. Жалбите ще бъдат внесени в прокуратурата.

Съпругата на цар Киро и снаха му нарекоха близките на загиналите Ангел и Павел „клошари“, „безделници“ и „бедняци“. Гергина обиди единия от протестиращите мъже, сочейки го с пръст, че е крадец, който, докато работил при тях, „ровил постоянно в чантата й“.

„Не можем да търпим такова отношение, Катуница вече не е същата след смъртта на децата ни“, казаха членовете на сдружението.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники Николов

    0 0 Отговор
    това че обикновените хора са клошари и бедняци си е факт
  • 2 гледна точка

    0 0 Отговор
    На простият СЕЛЯНИН -РОГАЧ му дай най малката възможност за някаква самочувствие и той не може да не се наака. Толкова елементарност с това Катуница, вече ми се повдига. Сърдечно болният (лека му пръст) Павел каква работа е имал там ? и каво е търсил на автобуса на циганите" Героят" БОГ си знае работата. Във всичките тези измислени сдружения ,като фен-клубове ,рокери и заядливи катунци има нещо вонящо на нечие дело на някои кукловоди.