Last news in Fakti

29 Ноември, 2011 14:44 863 0

Кадиев напусна ръководството на БСП в София

  • георги кадиев-
  • бсп-
  • софия
Кадиев напусна ръководството на БСП в София - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът на БСП за кмет на столицата на последните избори Георги Кадиев си е подал оставката от ръководството на столичната организация на партията.

Това съобщиха за Факти.бг столични социалисти.

След заседание късно снощи Кадиев е съобщил решението си на социалистите в БСП-София.

Мобилният телефон на Кадиев беше изключен от сутринта.

С обвинения, че не е екипен играч и напомняне за соловите му акции по време на кампанията, БСП-София хвърли вината за изборната си загуба на неуспелия й за втори път кандидат за кмет Георги Кадиев.

Той пък обиден, че по заръка на Градския съвет на БСП не е избран за председател на групата общински съветници на социалистите в столицата, подаде оставка като член на ръководството на столичната организация.

Остава обаче член на партийно ръководство на национално ниво, както и на Градския съвет на БСП в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА