31 Май, 2017 08:26 5 492 13

Цветанов: Изпуснах си нервите веднъж и допуснах грешка

  • цветан цветанов-
  • наглите-
  • мирослава тодорова-
  • война-
  • пътища
Цветанов: Изпуснах си нервите веднъж и допуснах грешка - 1

Промяната на закона става по една препоръка на Европейската комисия. Това не означава, че Гребецът и Йожи автоматично трябва да бъдат освободени. Не вярвам, че тези хора могат да се променят. Те са извършили над 19 престъпления. Тази тема е много болна за обществото и хората, които работеха по тази група. Професионалистите, които разбиха тази банда, вече не работят в системата на МВР. Когато ние управлявахме, имаше ефективност. Когато управляваше БСП, имаше разруха и съсипване на системата. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който коментира темата за "Наглите".

В един от задържаните намериха пари от отвличането на Гунински. Този човек беше освободен. Не намерихме партие на Киро Киров, защото нямахме достатъчно факти. Напълно възможно е тези хора да разполагат с тези пари, каза още той.

Изспуснах си нервите веднъж и допуснах грешка като може би обидих съдия Мирослава Тодорова. Това стана, след като се срещнах с жертвите на един грабеж. Те бяха бити и изнасилвани. Делото се е гледало от уважаваната от мен Мирослава Тодорова. То се е гледало на 25 заседания и тогава тя решава да го прехвърли на военния съд, защото в престъпната група има полицай. Делото се точи повече от 20 години и на финала е прекратено по давност. Тогава си изпуснах нервите и обидих съдия Тодорова, за което съжалявам. На тези хора децата бяха изнасилени, майката също, а бащата беше пребит почти до смърт. Срещнах се с тези хора и бях потресен. Не сдържах сълзите си тогава.

Вие имате ли деца, попита Цветан Цветанов и се разплака в ефир.

Той коментира и темата за войната по пътищата.

Първото и най-основното е да променим манаталитета си на водач. Без това няма как да стане нищо. В Бургас по време на предизборната кампания имаше един случай. Млада девойка след знака за за видеонаблюдение беше увеличила скоростта и излетяла от пътя. За това целта ни е да премахнем тези знаци, разкри Цветанов.

Пробите за наркотици не се взимат от доктор, а от медицински сестри и резултатите падат в съда. Това също трябва да се промени законово.

Магистралата дава по-голяма безопасност. За пример мога да дам отсечката Русе-Бяла, която е с голяма концентрация на ПТП-та. Правителството е дало обещание да изгради много по-хубав път там. Не трябва да забравяме и фонд "Пътна безопасност".

Парите от глоби трябва да отиват там и да се използват за инфраструктура и видеонаблюдение, завърши Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостенче

    42 1 Отговор
    За 20 години дело, да съм го заклал насилника и да съм го излежал !!!!
  • 2 Гого

    25 14 Отговор
    Цветанов къде видя пътища може би имаш проблеми със зрението. Ако питате всеки водач какво вижда отговора ще е един само дупки и никакви пътища!
  • 3 Боб

    34 11 Отговор
    След на Цачева сълзите, не вярвам някой да се връзва на тия номера. Все пак, може да играе в театъра на затвора, някой ден. Ако има Господ...
  • 4 Гнида

    19 10 Отговор
    Пак други са им виновни .Скоро и малките зелени човечета ще им пречат !

    Коментиран от #6

  • 5 VMORO

    22 6 Отговор
    Кога са наградите "Аскеер", за да връчат на този артист една статуетка за цялостен принос? Чак ме е гнус да чета! Мога да го обиждам, наедно с началниците му, една седмица без спра.
    Когато вие, другари, управлявахте имаше поголовен рекет над малкия, среден и едър бизнес. Съсипахте цифра бизнесмени. Измислихте им провинения, скалъпихте им процеси. Изисквахте такса спокойствие и редовно подаяния в касата на партийката ви. Измествахте фокуса от важните проблеми (безработица, емиграция, образование, съдебна система, здравеопазване, битова престъпност) с некадърно проведени акцийки, в резултат на които българския данъкоплатец трябваше да плаща обезщетения на пострадалите(често същите мерзавци като вас, но членове на противникови отбори, просто соло играчи, понякога честни люде, отказали да си плащат на кликата "ГРОБ"). Не сме слепци, нито кретени. Просто няма кого да турим на ваше място и се чудим в каква по-абсурдна схема да влезем - референдум и какво ли още не.
    България се стапя с над 50000 работоспособни българи на година. Факт. Никакви крокодилски сълзи няма да ви спасят от народния гняв, който ще измете ВСИНЦА ви!
  • 6 12 ти магнум

    19 6 Отговор

    До коментар #4 от "Гнида":

    На тоя му е малко бесенето. А на въпросната "уважавана" съдийка й се полага бой с тояги докато мърда
  • 7 ХАЛИЛУЯ

    18 4 Отговор
    Разрухата е от 2008г насам грабенето на еврофондове с некачествени магистрали,пътища,санирания и т.н.Да не говорим за слагане на неграмотни хора на ръководни постове,а в същото време народа мизерства и мълчи

    Коментиран от #9

  • 8 глупак

    15 2 Отговор
    Независимо от това кой е артист и кой не
    НАЙ-ЛОШОТО Е , ЧЕ ЖИВЕЕМ В ДЪРЖАВА НА ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО СА ВИНАГИ НЕНАКАЗАНИ.
    Всички големи партии са свързани с мутрите.
    Прост народ сме
  • 9 VMORO

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "ХАЛИЛУЯ":

    Разрухата идва на 09 септември 1944 година. Не си е тръгвала оттогава. Оттогава всички постижения на българския народ са въпреки упраляващите, а не благодарение на него. Комунистите узурпираха властта чрез техните чеда, боядисани в различни цветове. Резултатът е налице. Ние се караме и се чудим за кого да гласуваме - ГЕРБ, БСП, РБ, ОП, ДПС, ДОСТ - партии, подчинени на ДС и пълни с техни кадри и/или наследниците им.
  • 10 бббббб

    9 6 Отговор
    Големи артисти тия Гербери беее.Явно се предава по въздушно капков или полов път.
  • 11 стара девойка

    1 1 Отговор
    "Млада девойка излетяла от пътя след знака за видеонаблюдение"......
    Затова Борисов взема единственото правилно решение - Премахва Знака... Това наистина ли се случва в България или е сън. Ще взема да се ощипя...
  • 12 Гост

    0 1 Отговор
    Ощипи се стара девойко. Ама по-силно. Знака се премахва за да не знаеш къде те снимат и да не превишаваш скоростта никъде. Не да набиеш спирачките като видиш знак и после спокойна да натиснеш до ламарината.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове