Last news in Fakti

16 Декември, 2011 14:55 1 121 0

Борисов: БСП да си обжалва, реформа на пенсиите ще има

  • пенсии-
  • вето-
  • реформа-
  • бойко борисов
Борисов: БСП да си обжалва, реформа на пенсиите ще има - 1
Снимка: БГНЕС

Пенсионната реформа е задължителна и се прави в цяла Европа, категоричен е премиерът Бойко Борисов, а  днешното отхвърляне на президентското вето върху промените той определи като правилно решение. Борисов не се притеснява от следващата стъпка за борба с реформата – сезирането на Конституционния съд, за което депутатите от опозицията вече са събрали подписи. „За всичките си проблеми ще сезират Конституционния съд. Ами, да го сезират”, заяви Борисов и изрази съжаление, че КС започва да се превръща в изтривалка от постоянните сезирания на опозицията.

„БСП да си обжалва, но това не е начинът. Иначе трябва да обяснят как след 4-5 години ще плащат пенсиите. Те никога не са мислили за това”, допълни  Борисов.

На критиката, че сегашното правителство не прави нищо за пенсиите, докато предишното ги е увеличавало, Борисов си спомни, че като бил кмет всеки четвъртък пенсионерите викаха, крещяха пред „Александър Невски”, че са им ниски пенсиите“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА