Last news in Fakti

18 Септември, 2017 08:41, обновена 18 Септември, 2017 09:12 16 742 49

Бенчев отговори на Нинова: Москвич ли да си купя? Rolls-Royce-ът е тежкарски

  • бенчо бенчев-
  • корнелия нинова-
  • rolls-royce

Бизнесменът от Крумово градище проговори за новия си автомобил, който издразни лидера на БСП

“Работя, за да печеля, и печеля, за да харча. Не съм Плюшкин. Така отговори на критиките на Корнелия Нинова общинският съветник от Бургас Бенчо Бенчев, който наскоро се сдоби с поръчков Rolls-Royce.

“Rolls-Royce-ът е уникална кола. Платих 166 000 евро за нея. От класа на Bentley-то е, но по-тежкарска, за по-зрели хора. Ненапразно казват, че трябва да си поне на 60 г., за да се возиш в Rolls-Royce”, казва Бенчев. И се хвали, че колата му е с обем 6600 кубика, мощност 571 конски сили и вдига до 280 км/ч. Все още не е извезал на седалките инициалите си “Б. Б.”, както в другите му автомобили, пише бургаското издание "Флагман", позовавайки се на "24 часа".

Новата придобивка на Бенчев обаче ядоса лидерът на БСП Корнелия Нинова, която заяви, че подобна демонстрация може да е законна, но не и морална. Нинова побърза да се разграничи от Бенчев, като уточни, че той не е член на БСП.

“Никога не съм крил, че съм богат, макар че в Бургас има и по-богати хора от мен, но те си карат скъпите яхти в чужбина, а тук се движат с трошки, защото ги е страх”, обяснява Бенчев. Той притежава впечатляващо имение в Бургас и панорамен апартамент с изглед към морето до Морската градина.

65-годишният Бенчо Бенчев е добре позната фигура в Бургас. Той е зърнен бос, който води активен политически живот, а в момента е зам.-председател на общинския съвет. В състава на сегашния общински съвет влиза от гражданската квота на БСП. Не е член на партията, но за никого не е тайна пристрастието му към левицата и времето, и средствата, които ѝ е отделял през годините. Признава, че се чувства омерзен от изказването на Нинова.

“А по-морално ли е да си купя москвич и да ходя с него в общинския съвет? Беден ли трябва да си непременно, за да си честен”, ядосва се Бенчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ярослав Станчев

    167 8 Отговор
    Не е задължително да си беден,за да си честен,ама за 30 години преход един не видяхме,който да е забогатял с честен труд бе.Повечето са като този,оядени свине,оперирани от морал,чест и достойнство,целуващи нечии политически задник,за да могат на спокойствие да си трупат крадените милиони.
  • 2 Говньо

    111 60 Отговор
    Комуняшки крадльо! До де има тъпи пенсии да им гласуват, така ще е! Млад човек, който гласува за БСП ДПС ДС БКП АБВ не може да е нормален!

    Коментиран от #9

  • 3 123

    84 3 Отговор
    А кога си даваше парите защо партията не се разграничи от него. Смешници.
  • 4 Лопатата

    58 11 Отговор
    “А по-морално ли е да си купя москвич и да ходя с него в общинския съвет? "

    Изказване на човек с морален манталитет и интелектуален капацитет на Москвич 408. Не може да се очаква от него да решава проблемите на общината и на хората в нея.
    Виж, за рекламно лице/друга телесна част на Ролс-Ройс за България може и да го вземат.
  • 5 Класика

    85 7 Отговор
    Български комунистически цървул с "Ролс Ройс", няма по-нелепа комбинация от това!
    А иначе електората им живее на обещания и илюзии!Пък и нагъл , бил богат , но честен.Явно е толкова тъп , че не е чувал английската поговорка :"На дъното на всяко богатство стои поне едно престъпление", макар , че си пада по британските мурафети.За погребението сигурно обаче ще го закарат с "Москвич" или "Беларус".
  • 6 ХАСАН

    86 4 Отговор
    Тоя като го слушаш ще си помислиш че е забогатял като Стив Джобс..изобретил ннщо,създал нещо....а истината е че просто си е приватизирал доходи на държавата...вместо към хазната парите са-потекли в неговия джоб...и е присвоил активи които милиони пенсионери години наред са градили като държавно имущество...той на Ролс Ройс а те с 200лева пенсия...
  • 7 БУК

    68 2 Отговор
    Зърнен бос в парламента!
    Затова винаги ще има субсидии за зърнарите, ще източват евросредствата заради такива протежета, а за другите земеделски отрасли и био развитие пари няма!
  • 8 незнайко

    25 24 Отговор
    Последното изречение показва, че този човек е достатъчно умен. Затова е преуспял. Нинова е една кифла с голяма уста и заучени фрази. Не смее да си каже богатството, защото е спечелено нечестно.
  • 9 .....ист!

    47 10 Отговор

    До коментар #2 от "Говньо":

    Като гледам за три реда, колко ти е нормален правописа, ако това е "нормалността" - жална ни майка. Някоя от тия "тъпи пенсии" се е напънала да ти даде живот, да те храни и пои, дорде станеш миришещото нещо от ник-а ти. Само дето не са ти настоявали да се образоваш малко повече, но то е до съдържанието на мозъчната ти кутия.
    Що се отнася до този от снимката аз също си мисля, че новите ни богаташи след 10.11.1989 г. няма как да са забогатели с честен труд. Не ми пука и за БКП/БСП, но ме вбесява, че голямата част от електората мисли едностранчиво - комунистите бяха виновни преди 10 ноември, те са виновни и след това, та до днес.
    Ами къде са "истинските демократи"? От битка за власт помежду си, забравиха, че избирателите им очакват от тях да променят страната. Още куп въпроси от този характер нямат отговор.
    А през това време хитреците грабят с пълни шепи и се крият зад удобното оправдание, че комунистите са виновни.

    Коментиран от #18, #26

  • 10 Селянина си е

    18 2 Отговор
    Бентли е от класа на Ролс тикво Ролса е на върха на пирамидата в тия изделия за хора с пари
    Иначе за другото си прав....
  • 11 гнида

    28 1 Отговор
    Ако е много успял , какво дири като общински съветник ? Аз ако съм на Нинова , го гоня веднага от бсп , т.е. от поста дето е на него и да си върти бизнеса щом е успял много .........Ето това се нарича ЛУСТРАЦИЯ !
  • 12 assata

    40 1 Отговор
    Като е зърнен бос, защо не вдигне заплатите на хората , които работят за него до нормалните в западна европа 1-2-3 хиляди евро и тогава да си купува поръчкови ролс ройс, бентли и т.н. Ама като го направи ще трябва да избива парите за колата не 2-3 години а 5-6 . Защо да чака , като може да си властва над хората все едно са му роби? Всичките са такива безсрамници и лицемери....

    Коментиран от #20

  • 13 Кумчо

    29 2 Отговор
    Великият комбинатор Остап Берта Мария Бендер Бей (герой на Илф и Петров от "Дванадесетте стола" и "Златния телец") отдавна е стигнал до извода: "На света няма богатство, натрупано с честен труд" !
    Е, за симпатизанти и членове на социалната и загрижената за народа БСП това не важи - виж Гергов, Овчаров и др. - все примерни социалистически труженици.
  • 14 Бесен Язовец

    23 1 Отговор
    Тоя и Еър Бъс А-380 да си купи ще си остане дърт и гнил дроб
  • 15 Ивайло Петров

    12 9 Отговор
    хахахаха какво си работил ве ГНИДОООООО...,надали си се припотявал през живота ти и ме съмнява да знаеш и да пишеш.Долна сган сме ей....,дано партията "майка" го махне,но ме съмнява.
  • 16 Ядеитн

    12 4 Отговор
    Айде стига сте завиждали. Секой иска да си вози дирнико в ролсройс, ама са му тънки джобовете. Тука секой гледа чуждата чиния колко е пълна и завижда. И аз бих си купил такава убава кола, ама съм дрът, малко съм си стиснат, пък и не ме бие така парата по джоба като господина.
  • 17 Rolls-Royce

    14 5 Отговор
    Абе хубаво е по-често да се виждат ролсове по улиците е, ама що требва тия от вътре да изглеждат като тоя водач на "Беларус"
  • 18 АМА ТО

    17 6 Отговор

    До коментар #9 от ".....ист!":

    И ти нямаш много сиво вещество в черепната си кухина... ФАКТ е, че комунистите са виновни ! И отговора на въпроса "ЗАЩО ТЕ" не се крие в два реда... то ГРОБ/БСП.... са едно. Разделяй и владей ! Жалко...но в държава като нашата.... стадото лесно се води.
  • 19 Ролс Фен

    13 14 Отговор
    Браво на пича! Безаварийно да си го кара и с кеф.
  • 20 ТАКА Е

    35 0 Отговор

    До коментар #12 от "assata":

    Държавата му е позволила да бъде такъв. И който и да е на негово място ще бъде такъв ! За какво да ти давам 3000 лв. като и с 800 лв макс...нямаш избор (особено ако имаш деца...) Ще си пцуваш по цял ден ама... ще работиш... жалко е наистина...жалко, но факт !
  • 21 Кобрата

    21 9 Отговор
    Ей такива б.клуци като този са за трепане...за какъв се мисли, един патрон и е до там... Да видим тогава дали ще може да занесе нещо със себе си на оня свят
  • 22 стоян георгиев

    17 4 Отговор
    ха,ха,ха...хо,хо,хо...тоя и гергов са в бсп то ,не бил член ама бсп то му дали възможност да владее общинския съвет на бургас.особено е интересен честния ,но богат убавец на партииното събрание с бабите дошли с пазарските чанти за многократна употреба щото немогат да си позвоялт еднократни наилонови пликчета.и до тях бесния язовец заедно с младите сили .тва е за филм на костурица .бяла котка черен котарак в българския му вариант.
  • 23 гост

    13 5 Отговор
    Другарката нинова и тя иска да си вози дебелия задник в ролса,но другарите от русия ще я смъмрят и ще и спрат кранчето.Москвича е перфектната кола за лидера на БКП.
  • 24 Шаран БГ

    8 2 Отговор
    Г-жа Нинова може пък и да има право, горката. Ако ще да е финансирал нейната Партия, как смее да се вози в Ролс-Ройс, а тя само в Шкода, че да се мъчат и врата и да счупят !??.
  • 25 копеле

    6 4 Отговор
    7,62мм
  • 26 Говньо

    10 6 Отговор

    До коментар #9 от ".....ист!":

    Не ги защитавай комуняшките крадльовци! Комунящината носи само мизерия и упадък! Погледни историята ( западна и комуняшката источна Германия ) и настоящето КНДР комуняшкия КЕНЕФ и Южна Корея! Навсякъде ДЕМОКРАЦИЯТЯ превъзхожда комунящината тъпа! Едва през управлението на Иван Костов, България имаше някакъв прогрес, но то бе белязано от оправянето на бакиите на Жан Виденов!
  • 27 Българин

    8 3 Отговор
    Бенчев, ако живееше в Швейцария, с покупката си щеше да разсмееш махалата. Просто би станал за посмешище. Ама тука е България. Дано си щастлив!
  • 28 Русенец

    15 4 Отговор
    Да г-н Бенчев, не е възможно да си богат и да си честен, особенно, ако ограбваш труда на хората продавайки зърното им. Засрамете се и не мислете, че това ваше богатсто ще продължи дълго. Скоро народа ще прогледне и ще ви помете, както го направи на 9-ти септември 1944г., но този път няма да има милост за вас и Белене ще ви се види като курорт.
  • 29 Бойчо войвода

    8 4 Отговор
    Тук става въпрос за поведение на човек избиващ комплекси на недооценен индивид.Едва ли скъпата лимузина ще допълни образа на успял "честен"бизнесмен.Не го познавам но разрови ли се ще се видят .......
  • 30 Хайко

    13 2 Отговор
    Много ми харесва когато комунист говори за пари/капитализъм, нови коли и най-вече когато комунист влиза в черква.
    Няма такъв смях/плач просто.
    Та и този е същия цървул.
  • 31 111

    9 0 Отговор
    Няма как тоя Ролс да струва 166 х. евро освен, ако не е втора ръка?!!
  • 32 наглата свиня

    10 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Беден ли трябва да си непременно, за да си честен”, ядосва се Бенчев.
    -не, а ти честен ли си?

    Коментиран от #33

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Све

    5 1 Отговор
    Това са големите партии у нас
    Без изключение
  • 35 Аман

    5 7 Отговор
    И кво кат си купил ролс ройс? Вие освен да му завиждате и да го плюете какво правите? Ганчо от село Папарак ще му казва кво да прави, ай стига, взел си е, платил си е ддс и др. Данъци, по добре ли ще е да си държи парите в някаква офшор банка.
  • 36 чичо

    1 2 Отговор
    На дрътио дали му се овъртат около таза млади козлета?
  • 37 Банкер

    6 2 Отговор
    А нея каква служебна кола я возеше, когато я удариха на кръстовището пред светофара?
    45 години членовете на БКП пропиляха от правилното развитие на страната ни, защото единственото, с което се занимаваха през това време беше НЕ да направят България цветуща страна, а кой по-голям кокал да налапа. Пък България - кучета я яли. Сега е същото - съревнование между тях: кой ще е в по-лъскаво возило, кой ще е с по-дебел портфейл или с най-голяма банкова сметка.

    Коментиран от #41

  • 38 Лукан Карлович

    6 3 Отговор
    Всички зърнени босове на България до един,са членове на БСП или много близки до тях ! БСП държи хляба на България ! А който държи хляба....държи и нещо друго ! Що е то ...!?
  • 39 гошо

    8 3 Отговор
    Бенчев е от червенотиквеничковчетата на БСП които разпределят хляба който ядем....
  • 40 Дядо Господ

    11 3 Отговор
    Този нагъл смешник като го гледам си е направо за "Белене" ! Там да събира парички да си купи следващия модел от тази марка.С честен труд,морал и достойнство не можеш в последните 27 години да си позволиш подобен автомобил освен ако не си спечелил от тотото. Има и такива , които са го направили, но всичко е за сметка на пчеличките, които работят за него и изнемогват да си посрещнат елементарните човешки нужди ! Нормалните българи се умориха да гледат такива свине без елементарни човешки ценности, за които няма съд,присъди и възмездие от цветущата ни съдебна система. Рано или късно всичко ще им се върне с лихвите - ако не са те - то на техните самозабравили се синчета и дъщерички. Младите затова бягат масово от тук - няма никога да получат западна заплата от този изедник на снимката. Господ забавя, но не забравя !
  • 41 1111111

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "Банкер":

    Вече и в шкодите ли се огледахте? Лидер на партия се вози в шкодичка. Какво лошо има? Ако се вози в Мерцедес е лошо, ако е в шкодичка пак лошо. Как да се придвижва в страната?
  • 42 PfF

    10 4 Отговор
    Да си ги събира там колите, гол и бос е дошъл на този свят гол и бос ще си отиде. Днеска се вози утре го извозват! Нещастника да се радва, нагледахме се на такива мошеници дето ни оправят и крадат вече почти 30год. във великия преход!
  • 43 Иво

    2 3 Отговор
    Като плащат (ако плащат) само 10% данъци и ниски мизерни заплати ще карат такива автомобили. То и на Ц.Ц. Ауди-то не е по-евтино, но нали е Ауди не се набива така в очите и не дразни. Такива бутикови и снобарски марки дразнят.
  • 44 Кадия

    0 0 Отговор
    Монархиите се управляват от монарси,а републиките от олигарси както го каза джим катър
  • 45 Бате любои

    2 0 Отговор
    Искам да съм шеф на средновековната инквизиция.
  • 46 Дедо Гошо

    2 0 Отговор
    Ами парите са за тва да се харчат.Аз щях да си купя танк с ремарке и да си джиткам с него.Евала на тюфлека че има акъл да прави пачки.Пък нали искате капитализъм.Ми те твае.
  • 47 Комбайнер тракторист

    2 0 Отговор
    Искам да съм млад комбайнер и да жъна в полята на Бенчев!!!!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове