5 Октомври, 2017 09:12 1 093 13

Марков: Добрев е талантлив, не може да го хвърлят на кучетата

  • георги марков-
  • делян добрев-
  • талантлив-
  • хвърлят-
  • кучета

Според Марков комунистически фамилии 75 години са на върха на държавата

"България е единствената страна от бившите социалистически, в която едни и същи комунистически фамилии 75 години са на върха на държавата.”

Това каза депутатът от ГЕРБ - Георги Марков за скандала "Кумгейт" и ехото в партийните редици в "Здравей България" по Нова телевизия.

"Абсурдно е да се занимаваме с братовчеда на един млад и талантлив политик като Делян Добрев. Виждал съм всякакви дебати, но такава пламенна и искрена защита, която депутатите му дадоха вчера, е за завиждане”, коментира още той

"Делян Добрев е един от малкото млади и надеждни политици и не може да бъде хвърлен на кучетата и да му се прекрати кариерата”, заяви Георги Марков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    15 3 Отговор
    ОФФФ, ГНУС МЕ Е ДА ТЕ ГЛЕДАМ , ПА КАМОЛИ ДА ТИ СЛУШАМ СЛОВОБЛУДСТВАТА ГЕРБЕРАСТКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 ggg

    12 1 Отговор
    Явно за него има от баницата
  • 3 ежко

    14 1 Отговор
    Гнусно,Марков...Гнусно!Такива като теб провалиха "синята идея" -слагачи, некомпетентни, чудещи къде да се наредят на софрата...Само един те е минал по слабоумие и това е Ал.Йорданов.Айде гледай си старините.....
  • 4 Гостенин

    6 0 Отговор
    Сега наследници ли са на върха?
  • 5 Бесен Язовец

    10 2 Отговор
    Да талантлив крадец, но не чак толкова щото го изловиха
  • 6 червен милионер

    12 0 Отговор
    От дърт комунист, акъл нещем. Комунист защитава друг комунист!
    "С Решение № 4 от 21.06.2007 г., както и с Решение № 10 от 25.07.2007 г. и Решение № 14 от 04.09.2007 г. на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на БНА се оповестява агентурната дейност на Георги Евдокиев Марков към Втори отдел на Държавна сигурност и на Шесто управление в периода 1971-1976 в качеството на агент с псевдоними „Николай“ и „Стефан“ [4][5][6]."
  • 7 Хуясалия

    6 0 Отговор
    Меко казано отвратителни дрънканици достойни за това къде ги фъфли хахаха а за таланта на добрев, той е ясен какъв е, именно кражбите
  • 8 червен милионер

    8 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Според Марков комунистически фамилии 75 години са на върха на държавата."
    Виждате ли, колко е нагъл агент Николай или агент Стефан!? Самият той е част от тези фамилии, но това са комунетата свиканли са да лъжат, да лицемерничат, истински двуличници.
    Това беше СДС-то, издънка на БКП-то. Пълен фейк беше тоя преход!
  • 9 Гост

    12 0 Отговор
    Изядохте държавицата. Расипахте я .
  • 10 Гост

    4 0 Отговор
    Отново сме на нивото на раждаемост от 1997! Хората отново бягат от България. 30 000 за 2017 година.
  • 11 Амнезия

    2 0 Отговор
    Всички удобно забравиха други изцепки на това талантливо момче: http://www.mediapool.bg/rodata-na-delyan-dobrev-udarno-angazhirana-v-saniraneto-news261803.html
  • 12 Варна

    3 0 Отговор
    Марков помня, че беше конституционен съдия... - Аз не съм юрист но снощи, четох коментари на конституционалисти, които твърдят, че отказа на приемане на оставката на Добрев е прецедент и в нарушение на конституционни права!
    - Каква беше тезата?
    Тезата беше, че никой не може да задържи на сила някой на работа, който е подал оставка! - Което в същностби трябвало да е така! Когато Добрев се отказва от работното си място, никой няма право да го задържа! Щеше да е валидно ако сме робовладелска държава и той разбира се е в качеството му на роб!

    Коментиран от #13

  • 13 goni

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Варна":

    Едно е да напуснеш, друго е да си подадеш оставката! Напускат обикновените хора, а оставка си подават някои по-различни!:) Оставката може да не бъде приета! Принципа е:"Щом си се хванал на хорото ще го играеш докато , аз не ти разреша да се пуснеш":) Примери много от цял Свят, но много интересен е този с Роман Абрамович-Губернатора на Чукотка! Преди години той си подаде оставката, но Путин не я прие! Не съм прочел втори път да е подал! "Разбрал е тънкият намек"!:)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове