8 Ноември, 2017 16:17 2 784 19

Напушен руснак уби пешеходец на ”Тракия”

  • руснак-
  • блъснал-
  • пешеходец-
  • тракия

Тестът на шофьора за дрога е положителен за канабис

37-годишен руски гражданин е блъснал и убил на място пешеходец на магистрала "Тракия". Тестът на шофьора за дрога е положителен за канабис.

Сигналът за тежкия инцидент, който е станал в района на 184-ия километър от аутобана, е подаден снощи около 20.50 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Руснакът, който е със статут на временно пребиваващ в България, е блъснал с лекия си автомобил "Хюндай" внезапно излязъл на лентата за изпреварване пешеходец. Мъжът е загинал на място.

Водачът е тестван на място с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробата за наркотици е положителна за канабис. Взети са кръвни проби за анализ.

Руснакът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Чирпан. Образувано е досъдебно производство. Все още самоличността на загиналия не е установена.

От Пътна полиция в Стара Загора обобщиха, че това е третият случай от началото на годината, в който пешеходец прави смъртоносни разходки по магистралата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    57 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: убил на място пешеходец на магистрала "Тракия". А,какво прави пешеходеца на Тракия???
  • 2 Шофер

    47 10 Отговор
    Ако изобщо му кажат нещо, ще е грешка. Не може да си пълен олигофрен и да ходиш по магисталата в тъмното.
    Съболезнования на семейството на загиналия, но шофьора няма вина тук. Ако ще 3 литра водка да е изпил.
    Стига с тая толерантност, видяхме до къде ни докара....

    Коментиран от #4

  • 3 гост

    37 5 Отговор
    Единственно могат да го глобят за употреба на нелегални вещества зад волана. Той не е нарушил друго, за да предизвика катастрофата.
  • 4 хахаха

    21 13 Отговор

    До коментар #2 от "Шофер":

    Браво бе?!? Значи ако ушанката се е напушила или се е надрусала с 3 л водка, вина няма?!? Жертвата си е чист самоубиец, но да кажеш, че при тези обстоятелства не е проблем да се движиш в скоростната лента, си е чист кретенизъм!
  • 5 петър

    19 15 Отговор
    също като оня,фигуриста,пиян с хамъра погуби двама наши младежи.после,нали е руснак,не бил виновен и го пуснаха.

    Коментиран от #8

  • 6 Банго

    7 20 Отговор
    Смърт за самовара!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    17 8 Отговор

    До коментар #5 от "петър":

    Не че го оправдавам , но фигуриста е спечелил първият златен медал за България в този спорт , тоест е руснак, но с българско гражданство , и го осъдиха , но с по-лека присъда. А бащата на пострадалото момиче издуха обезщетението по ротативки.
  • 9 Дони до Гост

    12 4 Отговор
    А какво правиш , като не го оправдаваш.Той дори не искаше обезщетение да плати на Мануела.А присъдата е смешна и подигравка с убитото момче и момичето в кома.А и беше пиян.
  • 10 140 км/ч

    15 1 Отговор
    Внезапно излезнал в лентата за изпреварване"пешеходец" тоя е за трепане и без да го газя ще се върна и ще го €в@.
  • 11 Зебра на магистрала

    22 2 Отговор
    Дано на тея които пишат глупости тука да им изкочи някой на магистралата със 130 докато си изпреварват.Да го пишат ПЕШЕХОДЕЦ в лентата за изпреварване.
  • 12 Dreamman

    5 13 Отговор
    Всички руснаци вън от България !!!
  • 13 Иван

    5 5 Отговор
    Че пешеходецът е виновен, това е ясно. Още повече на тъмно, никакъв шанс за реакция. Но оня дето е карал надрусан е направо за бесилката, даже и да не е блъснал никого.
  • 14 Гошо Хубавецът

    4 11 Отговор
    Руските империалисти,собственици на Лукойл,на тютюневата ни промишленост ,на
    много знайни и незнайни заводи,фабрики , фирми и много банки,OUT !
    Да не говорим за имотите им по крайбрежието, закупени с преференциални кредити
    от руската държава !
    Russians , GO HOME !

    Коментиран от #18

  • 15 Родопски

    12 0 Отговор
    ЕЕЕЕЕ МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ЛИ Е??? НИЩО НЕ МОГАТ ДА МУ ПРАВЯТ , НО ЗА ЦИГАРАТА СТАВА СЛОЖНО.
  • 16 Алкохолик

    4 1 Отговор
    А сега де,кой е виновен тъпанара мъртвец или тъпанара с марихуаната?Недейте така бе хора сега "неподкупната" прокуратура е в казус,давайте и само тривиални случаи,пийте и пушете,ама като ги газите да е на пешеходни пътеки,а не по магистралите.Сега по една пробация и на двамата,на единия посмъртно.
  • 17 Све

    10 1 Отговор
    ПЕШЕХОДЕЦ НА МАГИСТРАЛА ???????
    СИГУРНО СТАВА ВЪПРОС ЗА АФГАНИСТАН
    Да не е бил "оня с коня" ???
  • 18 Глупак

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "Гошо Хубавецът":

    Хубавецо, главата ти май е празна.
    Всеки знае, че ЛУКОЙЛ е част от РОТШИЙЛД
    И.Христов май е прав за днешния българин
  • 19 оня същия

    2 0 Отговор
    нещо за оня дето размаза няколко коли пред хотел Хемус онзи ден, с бонус "знаеш ли кой е баща ми?" няма ли да напишете?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове