18 Януари, 2018 10:32, обновена 18 Януари, 2018 10:47 4 249 29

Слави Трифонов и съмишлениците му готвят тридневна беседа

  • слави трифонов-
  • референдум

3 777 души са изявили желание да участват в проекта на телевизионния водещ

Слави Трифонов и съмишлениците му готвят тридневна беседа - 1

Слави Трифонов разпрати отворено писмо до медиите, в което обяви, че той и колегите му от инициативния комитет за провеждането на референдума подготвят тридневна беседа с желаещите да подкрепят проекта им. Събитието ще се проведе на 2, 3 и 4 февруари и ще бъде излъчвано на живо в интернет.

Телевизионният водещ с гордост обяви, че "3 777 души от различен пол и възраст, хора с изумителни биографии", са поискали да се присъединят към начинанието му.

Ето и писмото на Трифонов, публикувано без редакторска намеса:

Уважаеми съграждани, с всеки изминал ден става все по-ясно, че политическата класа и начинът, по който тя се избира в нашата Родина, са нещо архаично, неспособно, зациклило, корумпирано и има нужда от брутална промяна. Между другото така пожелаха над 2 милиона и половина от българските избиратели чрез законен Референдум. Предполагам сте много щастливи от това, че България е председател на Съвета на ЕС, но дали това по някакъв начин ви кара да се чувствате по-добре, се съмнявам.

Та в този дух на мисли, аз и моите колеги от Инициативния комитет за провеждането на Референдума, решихме да ви покажем други хора – различни от сегашните политици. Образовани и доказали качествата си. Хора, които могат да представляват България и всички нас в съвсем друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава.

След като обявихме тези наши намерения, желание да участват в подобно начинание изявиха 3 777 души. Хора от различен пол и възраст. Хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография.

И за мен е огромна отговорност и удовлетворение, че такива хора изявяват желание да участват в подобно начинание. Най-искрено изразявам огромната си благодарност и уважение към всеки един от тях. Държа да отбележа и че почти всички българи, които са на върха в световни университети, като преподаватели, или българи, които имат много успешен бизнес из целия свят, почти всички от тези българи се съгласиха заедно да проведем събеседването с желаещите да участват в подобен проект.

Така че, аз и моят екип сме готови да проведем това събеседване на датите 2, 3 и 4 февруари 2018 г.

Ще излъчвам събеседването на живо в интернет, за да може всеки един от вас, уважаеми съграждани, да бъде обективно информиран за това, което се случва.

Слави Трифонов


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надежда

    47 25 Отговор
    Слави, ти си едничката надежда на тоз изстрадал народ... който вече няма сила да вика!

    Коментиран от #27

  • 2 маринова

    42 18 Отговор
    Успех в начинанието!
  • 3 Марин

    40 18 Отговор
    Евала, Слави! Ще успееш! Това е единствената надежда
  • 4 Капитана

    40 9 Отговор
    Само с бръщолевене,Слави нищо не можеш да направиш и 100 хил.души да поканиш на дебати дори да са най умните и успели българи в своите сфери и бизнес проекти,моите адмирации и респект към такива успели хора пак нищо не можеш да направиш.
    Слави истината е една пич,направи си партия по всички правила които законът позволява,събери кадърни и можещи хора в твоя проект,предложи неща които са изпълними и постижими,направи нещо наистина добро за този народ,яви се на избори победи всички"Мишоци" и измислени партий и патриоти,натрий им носовете и тогава управлявай.Без създаването на партия просто нещо не можеш да постигнеш,това е самата истина.Друг е въпросът дали наистина искаш да влезеш в политиката и да се занимаваш с нея или просто не ти стиска.Искам да ти отправя съвет към Теб,ако си решил да правиш някакъв проект,подбери си достойни и смислени личности,не залагай на хора които са скачали от партия в партия или други подобни лекета,които се водят за някакви публични личности,така нищо няма да направиш,не прави грубата грешка " Със стари К-ви нов б---ак не става".
    Пич пожелавам ти успех в начинанието каквото и да е то,но запомни без да имаш твоя партия на която ти да си лицето и лидерът няма да ти се получат нещата в противен случай ще останаш в партийното небитие като поредния пробвал се да направи нещо,като " Да България", "Баста" и много други подобни примери мога да ти дам.По принцип,като ти следя изявите ти си перфекционист и искаш нещата които се случва

    Коментиран от #19, #28

  • 5 Трифон

    14 41 Отговор
    Поредната глупост на една застаряваща личност

    Коментиран от #11

  • 6 Капитана

    27 9 Отговор
    Да си довърша поста: Ти си перфекционист това което мислиш да направиш,изпипай го до последния детайл,предвиди добрите и лошите страни,просто го направи както си трябва.Не се страхувай от някакви неуспехи и провали,просто действай и върви напред,бори се,направи нещо смислено и хубаво!!!

    Коментиран от #7, #16

  • 7 гост

    28 6 Отговор

    До коментар #6 от "Капитана":

    Подкрепям капитана, това е пътя за промяната. RESTART на системата.
  • 8 Истината винаги боли

    14 29 Отговор
    Закърмен от Мултигруп и Чалгагруп,какво да се очаква от чичо Слави?????Може сега да е Герговгруп!?Не им ВЕРВАМ и на тези...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Пешо

    11 19 Отговор
    В бостана България досега отглеждахме Тикви и Пъпеши. При селекцията им се появи и Кратуната. Честито!
  • 11 един

    15 8 Отговор

    До коментар #5 от "Трифон":

    По-млад е от БОКО ПАЦУЛА и можа да направи много, стига да иска!
  • 12 БСП фракция ЛЯВА РЕЗБА

    9 15 Отговор
    Ще правиш ли бе Славчо партия? - Нннннне! Почваме с лъжи, как ли ще свършим?
  • 13 Гого

    11 28 Отговор
    Абе този чалгажия пак се взе насериозно....Стига лъга хората бе дългуч...

    Коментиран от #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 помня

    10 14 Отговор

    До коментар #13 от "Гого":

    Този филм вече го гледахме,Гергьовден,НДСВ,ГЕРБ,Бареков-всичките почнаха така.Разликата е в технологията ,че се га има интернет и социални мрежи..Младите коитого харесват са били бебета или не са били родени.Боя на хората които ще среща е много малък за мащаба.Той самият не е убеден вътрешно в успеха.По скоро го прави защото или ще го гонят от БТВ или си вдига цената.Ако го напрви със сигурност ще се издънят дори и да влязат в управлението.Горе долу като Тръмп.Слави има силна интуиция и затова се колебае.По скоро сценаристите лятят във въздуха.Едно е да си завършил филология и да пишеш текстове друго е да управляваш.
  • 16 помня

    7 10 Отговор

    До коментар #6 от "Капитана":

    Този филм вече го гледахме,Гергьовден,НДСВ,ГЕРБ,Бареков-всичките почнаха така.Разликата е в технологията ,че се га има интернет и социални мрежи..Младите коитого харесват са били бебета или не са били родени.Боя на хората които ще среща е много малък за мащаба.Той самият не е убеден вътрешно в успеха.По скоро го прави защото или ще го гонят от БТВ или си вдига цената.Ако го напрви със сигурност ще се издънят дори и да влязат в управлението.Горе долу като Тръмп.Слави има силна интуиция и затова се колебае.По скоро сценаристите лятят във въздуха.Едно е да си завършил филология и да пишеш текстове друго е да управляваш.
  • 17 Кой4о

    13 18 Отговор
    Ти ли си морален стожер, бе мутра проста!? Опростачи цяло едно поколение с тъпите си чалги и фалшивото си пеене.Голямо просене на пари правеше, спомняш ли си а чалгар недодялан!?Жена не може да си намери, държава иска да управлява, това не ти е бръщолевенето на гнусотии и подигравки от екрана тъпан!
  • 18 ЗЕВС

    13 1 Отговор
    Преди да се яви на избори, трябва да има подготвени хора за всеки пост в управлението на държавата. Може би това е идеята на Трифонов.
    Голяма грешка е да се мисли, че е достатъчно само да се спечелят изборите и тогава от нищо то да се изграждат новите структури, без да има за това предварително подготвени кадри, за дадените задачи и функции.
  • 19 БАРБА ЯНИ

    11 8 Отговор

    До коментар #4 от "Капитана":

    КАПИТАНЕ,АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ И ТЕ ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО.....
    ВСИЧКИ ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ПОДКРЕПИМ СЛАВИ......

    АКО ДО ВСЯКО ДОБРО СЪЩЕСТВО,ЗАСТАНЕ ПОНЕ ОЩЕ ЕДНО.......

    КАКТО СЕ ПЕЕ В ЕДНА МНОГО ИЗВЕСТНА БЪЛГАРСКА ЕСТРАДНА ПЕСЕН.
  • 20 гроб

    11 9 Отговор
    Давай Слави ще те подркепим.
  • 21 Москва

    5 5 Отговор
    Другари Слави наш !
  • 22 гост

    13 10 Отговор
    Ужас и безумие... Живеем в държавата в която един прост учиндолски чалгарин се явява морален стожер и закрилник на духовните ценности на нацията . Овчия народ го гледа в очите и го припознава като новия месия .... Всеки народ си заслужава управлението и съдбата
    Прост народ - слаба държава !

    Коментиран от #24

  • 23 Иво Христов

    7 8 Отговор
    Браво,че е намерил 3777 Дебила да играят за него,дано не е гепил от нашите Дебили на БСП и КГБ!:):):)
  • 24 ЗЕВС

    5 7 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    Ти, който не си от простия народ, кой припозна от досегашните дипломирани величия за месията на България, Борисов, Станишев, Костов кой?
    За изминалите 28 г. ни се изредиха 18 правителства с образовани министри, и до къде я докарах ме? Окрадоха държавата и няма нито един виновен за разрухата. Български пенсионер с пенсия 200 лв. или емигрант с 600 до 1000 лв. това ли е бъдещето? Ако твоите дипломирани умници заявяват, че в България най-строго защитават своите граждани, това не е истина. В действителност гражданите трябва да се защитават от държавата. Лично моето мнение е, че трябва промяна на политическата система! Смяна на парламентарното с Президентско управление и двукамарен парламент!

    Коментиран от #25

  • 25 Истината винаги боли

    5 5 Отговор

    До коментар #24 от "ЗЕВС":

    Слави ща на оправи,по бързо и от Симоня,за 300деня,вервай чадо!!!Язък, дето си Зевса!!!
  • 26 жожо

    5 7 Отговор
    ...и Слави като ви поведе...не след дълго,ще питате каде акат гладните!Това да не е чага концерт,да управляваш държава!Нали,по,същият начин,оревахте да дойде Бойко....
  • 27 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "надежда":

    Така е овцете блеят с години и вече нямат сила да викат . Но свръх тъпите овце блеят от 30 години по 365 дни прави 10 950 дни блеене и викане . Как да имат сила да викат ? Това е много викане и блеене . И тъпите овце още не могат да проумеят че с блеене и викане работа не се върши и държава не се стопанисва . Просташки народ !
  • 28 гост

    5 4 Отговор

    До коментар #4 от "Капитана":

    Потресаващо е колко много малоумници има в тая малка държавица .
    Слави Трифонов е поставен човек на статуквото . И театъра продължава , референдуми , постановки ................. и какво стана - нищо , но това си беше ясно . То не бяха царе ,пожарникари, аптекари, педали и всякакви , сега и селски простак готвят . И тъпия народ пак вярва , няма по тъп народ никъде и по страхлив и по предателски .
    Алтернативата за България е само една - Народния съд , до стената и всичко свършва и България за няколко месеца няма да я познаете , като се премахне тая геноцидна политика упражнявана върху народа .
  • 29 гост

    1 1 Отговор
    нищо няма да се промени,България е малка държава,всеки е човек на някой,всеки е рода с някой и лесно се управлява така.А Слави едва ли може да смени цялата администрация на държавно и местно ниво,не го ли направи ефект никакъв,продължаваме по старо му.Трябва да се сменят няколко поколение и манталитета на мислене и работа и плащане за съответния труд и може и да тръгнат нещата.За сега терминал 2 или 3 е спасението.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове