28 Януари, 2018 13:04 2 616 41

Западните Балкани викали: Добре, че е Бойко!

  • давос-
  • бойко борисов-
  • западните балкани

Това твърди министър Лиляна Павлова

На форума в Давос държавите от Западните Балкани са дали висока оценка за българския премиер Бойко Борисов, стана ясно от думите на министъра за българското европредседателство Лиляна Павлова.

„Тази година в Давос основната тема беше Европа, имаше и специален панел за Западните Балкани. Държави като Македония, държавите от Западните Балкани казаха: Добре, че е Бойко Борисов. Това, което се случва, е исторически момент за Балканите. Това беше тяхната оценка, споделена на този международен форум с всички лидери. Това дава тласък”, подчерта Павлова пред бТВ.

Тя изтъкна, че 13 г. България не е била представена на форума. „След Симеон Сакскобургготски България не е канена и не е имала този достъп. Това е уникална възможност. Това е и оценка за държавата”, отбеляза Павлова. Направило ѝ обаче впечатление, че тротоарите там не са изчистени.

„Снегът беше изключително много, тротоарите не бяха изчистени. Раздаваха ни „котки” за обувки и казаха това е: Внимавайте, хлъзгаво е, не е изчистено. Най-често можеше да се види делегат с костюм и апрески, а който нямаше апрески и не беше подготвен, беше с обувки с „котки”, разказа тя.

По повод протеста на Северозапада, където хората настояват за магистрален път от Видин до София Павлова заяви, че пътят не е забравен. „Той е много скъп като инвестиция, която трябва да се направи поетапно. На този етап Мездра – Ботевград е част от проектите, които ще стартират. Няма да стане бързо, не може с магическа пръчица, когато говорим за проект за над 1 милиард”, отбеляза тя.

Във връзка с Истанбулската конвенция Павлова призна, че явно не се е провел достатъчно широк дебат и представяне какво включва тя и какъв е мащабът на насилието над жените и децата.

Превърна се в тема, насочена към еднополови бракове и третия пол. Осъзнаваме, че явно не е достатъчно добре проведен общественият дебат и ще трябва да се поработи още в тази посока, защото обществото има нужда от това, заяви тя.

Павлова беше категорична, че ще търси правата си по съдебен ред след публикации, че носи изключително скъпи тоалети. „Виждам масово увеличение на фалшивите новини, които стават все по-грозни и по-арогантни”, коментира тя.

„Опитите за внушения и дискредитиране на една личност с долнопробни лъжи, с внушения, че едва ли не политиците разполагат с някакви космически доходи, неизвестно какви, и си купуват скъпи дрехи, са категорично неверни по отношение на мен, но създават нагнетяване, една омраза към политицит”, допълни министърът.

„Живея с доходите от моята заплата и заплатата на моя съпруг, като едно нормално семейство. Заплатата ми е като на всеки министър”, каза Павлова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bahti

    75 8 Отговор
    Свинетка е явно малоумна, както и Тиквата.

    Коментиран от #31, #37

  • 2 Аспарух

    27 5 Отговор
    Да, бе ювиги!
  • 3 Варна

    62 6 Отговор
    Тези нямат никакво чувство за скромност...
    - Преди време си пишеха сами оценки. - После преизпълниха плана с борбата с корупцията... Построиха всичките пътища... Спасиха ни от "лошите" руснаци като спряха всички проекти... А накрая вожда ни дава пари!
    Сега вожда пък е нумеро уно! - Оправя и балканите а после ще оправи Европа! Като приключи с Европа и даде разпореждания ще отиде при Тайпи и ще му даде напътствия за да реши въпроса с Ирак и Сирия...
  • 4 Стоян

    52 6 Отговор
    Браво г-н Борисов, наели сте си млада мома да Ви хвали. Не може да се каже: " умрЕ циганката дето го фалеше"! Много леб има още в Павловата, а долко и вЕрваме вече е друг въпрос.
  • 5 Боримир

    41 2 Отговор
    Пълна лъжа.Защо не каза името на човека който го е казал.

    Коментиран от #7

  • 6 Бесен Язовец

    49 4 Отговор
    Викали са добре че е Бойко за да държи бг.на дъното че ние да блестим!
  • 7 ???

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "Боримир":

    Кой?
  • 8 ???

    26 0 Отговор
    Хубава дреха днез е нахлузила
  • 9 Алфата

    44 2 Отговор
    Малиии, тези наистина вече си вярват, че ако не са те - Апокалипсис! Крайно време е Борисов с всички БКП - близкородственици да се "прибират в къщи". Време е играта на политици да приключи! А такива, като тази о'ранената партизанска унука, която от двадесет годишна е по министерствата и ден не е работила това, за което е учила в реална бизнес обстановка... Ето заради такива "професионалисти" и "експерти" сме на това дередже! Вече почти 73 години.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Аааа

    34 1 Отговор
    ... а в БГ , все повече хора казват :
    По добре без тиквето и без лилето
  • 12 Plovdiv

    28 1 Отговор
    Изпълнителната власт на България все едно живее и работи на Хавайските острови. За да си до такава степен в неведение за истинското положение на народа в държавата или трябва да си луд, или толкова прост, че да не виждаш по-далече от носа си. Или и двете. Както явно е в случая с ГРАБиджиите, които ненавиждат до смърт народа си, че се инати и не ще, и не ще да умре и емигрира от България.
  • 13 Наблюдател

    14 1 Отговор
    Тази секси мацка с хубава усмивка добре си е научила речта
  • 14 кучето шаро

    30 2 Отговор
    - Ще бъдем ли приятели завинаги? - попита Прасчо. - Дори и за по-дълго! - отговори Бойко .
  • 15 Кимчо

    28 0 Отговор
    Почнаха по севернокорейски-слънцето изгрява за да го види, магнолията расте когато и каже!
  • 16 Чоко

    30 1 Отговор
    Напротив, не са малоумни. Ние сме такива, че ги търпим. Те прекрачиха всякакви граници. Европа си отгледа Тиквата с пари, а сега го поддържа като "миротвореца" на балканите. Нищо че не може да си напише името правилно и плещи три заучени изречения, каквото и да го питат..........Вече започват да разбират какво са натворили но вече е късно. Тиквата се развихри и стоите та гледайте какво следва...............

    Коментиран от #18

  • 17 Ulavia

    24 1 Отговор
    Лилинце, да не би под "ДОБРЕ, ЧЕ Е БОЙКО" да имаш предвид, че е добре за теб и семейството ти? За мен не знам кое е добре, но все по често се замислям да отпътувам някъде зад океана и да не се завръщам и да спирам телевизора когато споменат България.
  • 18 Компетентен

    16 0 Отговор

    До коментар #16 от "Чоко":

    Прав си ! Онези си плащат и поставените задачки трябва да се изпълняват !
  • 19 Санкция

    25 1 Отговор
    Добре, че е бойко, за да се посмеят на наш гръб!
  • 20 Тук съм

    29 0 Отговор
    А бе еееееййй вие в кой филм ни вкарвате, с*ан недна, къде живеете, в кой свят сте?! Те родителите ви мислеха, че ще управляват и ще живеят вечно и не ги обичахме, но вие ги надминахте, като плюете в лицето на народа!!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 9689

    11 1 Отговор
    Даже тъпанчетата ми се спукаха.
  • 23 1234

    24 1 Отговор
    Като се замислите - те са прави. С тази демографска катастрофа, с процъфтяващия бизнес на мафиотска основа, най-бедната и най-корумпирана държава в Европа, след няколко години вече няма да има България. Само други балкански държави. Е как няма да викат "браво Бойко", той им прави суперуслуга.
  • 24 СссереМ

    3 34 Отговор
    Борисов е първият демократичен политик оценяван и добре приет в целия свят,русоробите не могат място да си намерят от яд.

    Коментиран от #34

  • 25 некойси

    21 1 Отговор
    Тия определено почват да ме дразнят.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Румяна Костова

    17 1 Отговор
    Какво иска да ни внуши Лилето,че колегите на Бойко от Западните Балкани са му дали висока оценка?Та те всички са в онзи клуб на випаджии,отдавна откъснали се от народа и живеещи в паралелна реалност от нас, простосмъртните.Не само Истанбулската конвенция ще приемат,но и такава за легализиране на педофилията,ако им се даде поръчение.Още малко и ще заплачат от умиление как тази честна министърка живее само на заплата,пък лошата преса я оплюва и създава омраза към политиците.Не,ще ги разцелуваме от благодарност,че България е на опашката по стандарт в Европа.Вместо да се размислят по този въпрос те се перчат с този фарс на председателството.И не от обществените ви дискусии има нужда народа,а някък да може да се отърве от такива като Вас,министърке!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Townboy

    17 1 Отговор
    Всеки който изтегли 40 милиарда държавен дълг от интернационалните лихвари ще е номер едно за върхушката от Давос.
  • 30 Коко

    9 0 Отговор
    И сега, прасетата се настаниха трайно в хорската къща.Гледайки през позорците техните зурли много заприличаха на хорски. Само прасето/свинята Квик събираше животните да им чете доклада - колко по-добре живеят в последно време. Свинете извън кочината-останалите да работят здраво......
  • 31 Бате Б

    1 19 Отговор

    До коментар #1 от "Bahti":

    На "Тиквата" ще целувате ръцете и краката, ще се наредите цялата рода на опашка и ще целувате, а ти може и други органи да му целуваш

    Коментиран от #33, #35

  • 32 Вуна

    17 1 Отговор
    Стига си му правила пиар ма.
    Не разбрахте ли че ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ вече не ВЯРВАТ на ваща СМЕШНА ПАРТИЯ гроб !!!
  • 33 бау

    17 1 Отговор

    До коментар #31 от "Бате Б":

    Тиквата си е тиква но от ПРАЗНА ТИКВА НИЩО НЕ СТАВА!!!
    Жалкото е че БЪЛГАРИТЕ ЕМИГРИРАТ заради такива ТИКВЕНИЦИ.
  • 34 Анонимен

    10 0 Отговор

    До коментар #24 от "СссереМ":

    Как няма да го приемат навсякъде, шутовете и при кралете стоят. За по-весело
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ДДД

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Bahti":

    не бе на чужд гръб и 100 бойковци са малко
    та затова така говорят хората
  • 38 Опаа

    6 0 Отговор
    Тази мисли че и вярваме , по лошото и западните балкани им вярват. Но щом си получат първата пенсийка ще усетят измамата.
    Направо ги омайваме с пропандата си, евала како.
    Сега чакаме и ние да усвоиме от помощта за западните балкани.
    Най много и лесно се печели от пътища и огради, ще усвоиме якооооооо. Да е жива и здрава баба Меркел , и ако може да ни храни след 2020 г
  • 39 жжж

    10 1 Отговор
    Незабавен референдум за напускане на брюкселската гей-клоака!
  • 40 Депутат

    3 0 Отговор
    Мамина мила. Тя за толкова години не е разбрала в каква мрежа се е оплела, и освен да се хвали друго нищо не прави.
  • 41 наблюдател

    0 0 Отговор
    С кметицата се слагат на Боко.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове