Last news in Fakti

26 Януари, 2012 10:41 1 092 0

Десетки хиляди без ток в Западна България

  • ток-
  • чез-
  • електрозахранване

Екипите на ЧЕЗ работят неуморно за възстановяване на захранването в Западна България

Десетки хиляди без ток в Западна България - 1
Снимка: БГНЕС

Всички аварийни екипи на ЧЕЗ полагат неимоверни усилия за възстановяване на електрозахранването в Западна България, съобщиха от компанията. Към 8:30ч тази сутрин 91 хиляди клиенти на компанията бяха без електричество заради тежката метеорологична обстановка – обилният сняг и силният вятър събориха дървета и скъсаха електропроводи. Най-засегнати са районите на Ловеч, Плевен, Видин и София област.

 “Обстановката е динамична и непрекъснато се променя. Работим в сътрудничество с местните власти и населението в засегнатите райони и правим всичко по силите си да нормализираме ситуацията. Възстановяването на електрозахранването за нашите клиенти е приоритет от първостепенно значение за нас. Нашите служители няма да прекратят работата си дори за миг, докато не отстраним и последната авария.”, каза Божидар Гатев, директор дирекция ”Експлоатация и поддържане” в ЧЕЗ Разпределение България.
 
ЧЕЗ припомня, че клиентите могат да подават сигнали за аварии на денонощната информационна линия 0700 10 010(на цената на един градски разговор). В случай на промяна в актуалната обстановка компанията ще подава своевременно информация за състоянието на електроразпределителната мрежа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА