Last news in Fakti

27 Януари, 2012 08:35 1 098 0

Този път уволнения заради снега няма да има

  • лиляна павлова-
  • снегорин-
  • почистване-
  • уволнения

Министър Павлова доволна от справянето със снегопочистването

Този път уволнения заради снега няма да има - 1
Снимка: БГНЕС

Този път няма да има оставки и уволнения заради овладяването на зимната обстановка, заяви пред Нова телевизия министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Тя  бе категорична, че към момента е доволна от справянето на структурите към момента.

Обстановката в цялата страна продължава да бъде сериозна заради снеговалежите и снегонавяванията, температурите продължават да падат, посочи Павлова. Тя поясни, че това налага използването на много по-силни материали за почистване на пътищата, тъй като тези, които са ползвани досега са неефективни вече.

Министърът отново подчерта, че като цяло пътищата са проходими при зимни условия. Проходите са отворени, но са необходими вериги при преминаване през тях. По думите й няма такива населени места, които са откъснати от света.

Лиляна Павлова разказа как буквално на сантиметри от нея е минал снегорин, чието гребло е било вдигнато дори  не  е пускал химикали. Тя добави, че след тази гледка веднага е тръгнала след него и го е спряла, за да му поиска обяснения за случилото се. По думите й стана ясно, че шофьорът най-нагло й е заявил, че чисти. Министърът поясни, че снегоринът е бил собственост на пернишка фирма, която ще бъде санкционирана.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА