Last news in Fakti

7 Февруари, 2012 15:24 1 809 9

ГЕРБ дарява 1 милион за село Бисер

  • бисер
ГЕРБ дарява 1 милион за село Бисер - 1
Снимка: БГНЕС

1 милион лева от държавната субсидия на ПП ГЕРБ ще бъдат отпуснати и дарени във връзка с трагедията, сполетяла жителите на село Бисер, община Харманли.

Това е решила Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ на основание чл. 36 от Устава на партията, съобщиха от пресцентъра на партията. Средствата се отпускат с оглед на подпомагане и съпричастност към пострадалите. Дарителят си запазва правото за контрол на разходваните средства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мартин

    2 0 Отговор
    Браво !!!
  • 2 дочо дрилски

    2 0 Отговор
    това се казва инстинска помощ и съчуствие браво
  • 3 бай кольо

    1 0 Отговор
    Е това е нещо добро. Дано и другите партии да последват примера им, а не само да се плюят.
  • 4 рушвета

    0 1 Отговор
    е на това му се казва подкуп на гласове нали догодина има избори . те знаят много добре , па и тези пари са от същите хорица взети им за данък.
  • 5 Иван Каралазев

    0 1 Отговор
    Основната вина за случилата се ТРАГЕДИЯ в село Бисер, носи Г-н Бойко Борисов. Като премиер на България,и министър-председател, на подчинения са му всички министерства!! Значи ,че Той не е създал необходимата организация за управление,и контрол и преференции в съответните министерства и ресори!!!!ТОЙ трябва да се ЧУСТВА МНОГО ВИНОВЕН!!!! и за това е наредил да се отпуснат тези 1мил.лева

    Коментиран от #9

  • 6 Димата

    1 0 Отговор
    Не мога да разбера защо когато някой се опитва да направи нещо хубаво и добро всеки тръгва да го плюе. И от къде знаете, че тази организация, която Б. Борисов е създал, куца просто защото някой мързелив гражданин, който трябва да следи за тези язовири не си е свършил работата??!! Нека не гледаме винаги на тези неща с лошо, трябва да се радваме, че вече някой прави нещо по въпроса и дано да има последователи!!!
  • 7 stok

    1 0 Отговор
    proyavyavat choveshtina tova e dobre poprinstip balgarina e zavisliv kato gledam po foruma takiva mnogo takiva gospod da im go varni
  • 8 enev

    1 0 Отговор
    защитавам ГЕРБ,подкрепям ги ,защото ТЕ се опитват да работят за нас . Досега на 20 год. преход ,коя политическа партия показа загриженост към обществото.Кой БСП ли,цара ли,СДС лиркато ТЕ ограбиха и продължават да ограбват Държавата и народа_продажници и предатели!
  • 9 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Каралазев":

    @5 mnogo smeshna logika.edinstveniat koito neshto varshi e Borisov.ako tajish za Stanishev znaesh kade da go otkriesh..........