Last news in Fakti

7 Февруари, 2012 22:22 2 119 0

Последният влак от София за Видин не тръгна

  • влак-
  • бдж-
  • видин

Бързият влак от София за Видин, тръгващ по разписание в 19.10ч., не тръгна, предаде радио "Дарик". Според пътуващи по направлението, първоначално е обявено 30-минутно закъснение, впоследствие  - 60 минути. Още два пъти е променяно закъснението от 120 на 150 минути.

Според БДЖ обстановката по железопътната мрежа в страната е усложнена и движението на влаковете се осъществява при тежки зимни условия.

Поради затруднения в извършването на маневрената дейност на Централна гара София са регистрирани закъснения в графика на някои влакове, съобщава сайта на БДЖ.

След цели 150 минути закъснение, до момента влака още не е тръгнал.

Влакът е последен по направлението и има останали пътници на гарата, заявиха пътници. От жп гарата не са могли да дадат информация дали изобщо влакът ще потегли.

Бързият влак "Чайка" от София за Бургас е спрял на гара Тулово и закъснява неопределено време заради паднал стълб, предаде БНР.

От 19.30 часа композицията стои в гара Тулово заради липса на напрежение по контактната мрежа от гара Николаево към гара Дъбово и гара Тулово. Захранването е прекъснало заради провиснал стълб върху контактната мрежа в района на гара Николаево. Не е повредена самата контактна мрежа.

Изпратени са екипи за премахване на стълба, след което се очаква влаковете в района да продължат да се движат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА