Last news in Fakti

7 Февруари, 2012 19:35 1 795 0

Влаковете се движат със закъснение

  • бдж-
  • сняг

Обстановката по железопътната мрежа в страната е усложнена и движението на влаковете се осъществява при тежки зимни условия, съобщиха от пресслужбата на БДЖ.

Поради затруднения в извършването на маневрената дейност на Централна гара София са регистрирани закъснения в графика на следните влакове:

Бързият влак със задължителна резервация 3623 Чайка от София за Бургас се очаква да замине със закъснение от 120 минути.

Бързият влак 5625 от София за Петрич се очаква да замине със закъснениe от 100 минути.

Пътническият влак 20105 от София за Червен бряг се очаква да замине със закъснение от 70 минути.

Бързият влак 3622 от Бургас за София престоява от 17:40 ч. в гара Гурково, поради провиснал стълб върху контактната мрежа в района на гара Николаево.

Движението на всички други влакове в страната се осъществява с известни закъснения, които са в рамките на средно около 50 минути.

Движението на влаковете в участъка между гарите Димитровград и Свиленград е възстановено в участъка от Димитровград до Харманли. Все още се работи по възстановяване на движението в участъка между Харманли и Свиленград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА