Last news in Fakti

20 Май, 2018 18:35 2 133 17

От ГЕРБ сезират ДАНС и прокуратурата заради Таско Ерменков

  • вода-
  • питейна вода-
  • софия-
  • таско ерменков

Водата е националната сигурност, Ерменков се заиграва със страховете на хората, възмути се Александър Иванов

От ГЕРБ сезират ДАНС и прокуратурата заради Таско Ерменков - 1
Таско Ерменков

Ще сезираме ДАНС и прокуратурата за публикацията на Таско Ерменков за водата в София и питаме БСП и Корнелия Нинова как ще реагират. Това каза по време на брифинг народният представител от ПГ на ГЕРБ Станислав Иванов.

„Г-н Ерменков е народен представител и той знае всички механизми и способи, според които може да се сдобие с нужната му информация, дори да предизвика изслушване в зала, за да се сдобие с необходимата му информация, преди да пусне такъв статус във Facebook. Защо го е направил той, не мога да кажа“, каза Иванов.

Той отбеляза, че това не е първата подобна публикация на Ерменков.

„Предишният път той спомена, че САЩ и Европа могат да си гледат работата едва ли не и каза, че този статус го е написал по гащи. Ако това е така, къде са БСП, къде е г-жа Нинова, защо и дали те ще се намесят? Ако те не се намесят, защо няма да се намесят? Ако предишният път са се смяли на г-н Ерменков, този път отново ли ще се смеят? Тук става въпрос за 2 млн. жители на столицата, които се чудят какво да правят“, заяви Иванов. БСП да поемат отговорност за статуса на Таско Ерменков, защото той се заиграва с националната ни сигурност, заяви Александър Иванов от ГЕРБ, цитиран от "Фокус".

„Водата е националната сигурност“, каза Иванов и отбеляза, че пишейки статус за водата в София, Таско Ерменков се заиграва освен със страховете на хората и с националната сигурност. Според Иванов БСП трябва да понесат отговорност, а не да коментират, че са му се смели, както предния път.

„Този път да излязат и ясно и точно да поемат отговорността за неговия статус“, допълни депутатът. Призоваваме Таско Ерменков да разкрие кой му е хвърлил бомбата, че водата в столицата е замърсена, допълни Иванов и добави, че това е практика, която БСП не се свени да използва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    14 8 Отговор
    Водата в София е под всякакво качество тръбите са сменени и вертикалните и магистралите в мазето и пак има разни черни парчета които плуват във водата!!! ГЕРБ са измамници а Фандъкова е една апашка която се отчита финансово на Борисов!!! С данъците си софиянци пълниме касичката на ГЕРБ!

    Коментиран от #2

  • 2 onq s konq

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    СТОЛИЧАНИНО СОФИЙСКИ,приеми безплатен и разумен съвет на ПРОВИЦИАЛИСТ ЕВРОПЕЙСКИ какъвто съм аз:Вземаш проба от водата която не харесваш със прилежащите й "черни парчета плуващи в нея" и я носиш в ХЕИ за изследване,които пък от своя страна ще сезират Водният дистрибутор за отстраняване на проблема.Ама така да пишеш с просълзени очи тук оплаквания и да проклинаш кмета-апаш,когото си хванал в крачка с чувала с парите докато се отчита на Борисов...А известно ли ти е,че ПО ЗАКОН ако станеш свидетел на престъпление от подобен род и не сезираш съответните органи СТАВАШ СЪУЧАСТНИК и носиш солидарна отговорност?За инфо идвам често на гости в Сф и отсядам у роднини в Лозенец,имам и още близки хора в други 2 квартала на които също се обаждам задължително,но НИКОГА НЕ СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ НИЩО НЕРЕДНО ВЪВ ВОДАТА,НИТО ПЪК СЪМ ЧУЛ ОПЛАКВАНИЯ!Както и да е-За мен специално е пределно ясно че си от ЕЛЕКТОРАТА НА ПАРТИЯТА,КОЯТО ВИНАГИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО когато традиционно загуби изборите СЕ ОБЯВЯВА ЗА РЕАЛЕН ПОБЕДИТЕЛ,а загубата си оправдава с манипулация на изборите.

    Коментиран от #7

  • 3 Наблюдател

    10 6 Отговор
    Нищо няма да му направят на дъртия червен плазмодий, той го знае и нарочно нагнетява напрежение.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Лъжата , измамата

    12 8 Отговор
    фалшивите новини са специалитет на червената социалистическа мафия
  • 7 Софиянец

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Ти щото си пиеш вида от язовира затова не правиш разлика!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бесен Язовец

    5 1 Отговор
    Всички софиянци знаем каква вода пием с ниско качество яко хлорирана и варовита ба висока цена когато се подписа договора цената беше Лев на кубик сега гони 2 лева а качеството все по лошо! Таско Ерменков е мн.прав човека а ПРОВАНСА да не дава мн.мнение, щото не живеят в София и не знаят за кво става дума изобщо.
  • 11 Така де

    5 3 Отговор
    Човека е задал въпрос за да провери дали е истина. Той не казва, че е отровна, а само, че е получил такава информация и иска да знае дали е истина. Лошото е , че гробарите го обърнаха на политика и почнаха пак с черния ПР

    Коментиран от #12, #15

  • 12 Ads

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Така де":

    Получил, чушки.
  • 13 Селяк

    2 0 Отговор
    Идвам в София , да си налея вода за да я ползвам като пестицид !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Да да

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Така де":

    Получил е нова пратка с Новичок! Обаче е прекалил с дозата и незнае какво пише,както повечето българомраьци русолюбци!
  • 16 SAAB

    0 0 Отговор
    Водата е национална сигурност ........а тока не е , може Гинка да си го купи ей тъй НА :)
  • 17 Цар Вул

    0 1 Отговор
    Таско да си го премести от "левия"в "десния" крачол!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове