Last news in Fakti

8 Февруари, 2012 15:36 2 447 0

Осигуриха 200 куб. м. дърва за населението на село Бисер /Обновена/

  • бисер-
  • дърва-
  • бисер-
  • югоизточното държавно предприятие

200 пространствени куб. м. дърва за огрев предоставя Югозападно държавно предприятие за нуждаещите се хора в с. Бисер и региона. Създадена е необходимата организация и се очаква първите камиони, натоварени с дърва, да пристигнат в селото още тази вечер.Директорът на Югоизточното държавно предприятие инж. Пейчо Върбанов е на място в с. Бисер.
Хората, които имат нужда от дърва за огрев могат да заявяват нужните количества във временните палатки, изградени в началото на селото. Организацията е създадена по разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов.
Изпълнителната агенция по горите и шестте държавни горски предприятия ще осигуряват необходимото количество дърва и за хората от всички бедстващи райони в страната.

Факти.бг припомня, че на 6 февруари селото бе залято с близо три-метрова вълна от яз "Иваново"


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА