Last news in Fakti

10 Февруари, 2012 10:11 911 1

Унгария ни праща чували с пясък

  • пясък-
  • чували-
  • бисер-
  • наводнение-
  • унгария
Унгария ни праща чували с пясък - 1
Снимка: Петко Тенчев

Страната ни получи безвъзмездна помощ от Унгария, съобщиха от пресцентъра на МВР. Заместник- министър Веселин Вучков прие сертификата за дарение от Н.Пр. Юдит Ланг. По линия на Центъра за мониторинг и информация /MIC/ на ЕК Унгария предостави на страната ни безвъзмездна помощ от 100 000 чувала за пясък.

Ланг припомни, че страната ни е изпратила подобни материали преди две години, когато в Унгария е имало големи наводнения. Приятел подава ръка на приятел, така тя определи предоставената безвъзмездна помощ. От името на българското правителство заместник - министър Вучков благодари за навременното дарение. Той увери, че още днес получените материали ще бъдат използвани в засегнатите от наводнението райони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 köszönöm

    0 0 Отговор
    köszönöm blagodaria