Last news in Fakti

10 Февруари, 2012 09:28 962 1

Костов: Всеки по-голям валеж може да е бедствие

  • дсб-
  • иван костов-
  • иваново-
  • бисер
Костов: Всеки по-голям валеж може да е бедствие - 1
Снимка: БГНЕС

Трябва да се помисли как най-добре да се помогне на хората, загубили домовете си след трагедията с язовир „Иваново“, обяви лидерът на ДСБ Иван Костов в студиото на ТВ7. Тъмносините ще се опитат да съберат помощи от членове и симпатизанти на партията, за да помогнат на хората. 

Най-важното е пострадалите от водната стихия да бъдат настанени, защото зимата е тежка, е мнението на Иван Костов. "Покрай раздаването на помощите в наводненото харманлийско село имаше много самореклама", изтъкна той. Споровете за собствеността на язовира са търсене на виновник, каза още той.

Съпредседателят на Синята коалиция коментира още, че хората у нас вече са свикнали или да са на воден режим, или при всеки по-голям валеж да са наводнени.

Той коментира и въпроса с убийството на Мирослава от Перник, за което иска да създаде алтернативна парламентарна анкетна комисия.

„Решението, че полицаите са невинни за самоубийството на Стойчо Стоев, Чочо е прибързано. Ние сме задали 10 въпроса, които ни подсказаха хората. Най-същественият въпрос е дали убийството на Мирослава и на Стоев не са свързани с отстраняване на свидетели, които знаят нещо за престъпния бизнес в града“, каза Иван Костов. 

По думите му ако това е вярно е много страшно. Бащата на Стойчо Стоев е казал, че той (Стойчо Стоев) знае нещо, твърди Костов. Потресаващото е, че е убито младо момиче. Изглежда, че това не е направено с цел рекетиране и искане на откуп, изрази съмнения Иван Костов.

След идването на Симеон Сакскобурготски на власт сякаш започна подмяна по старите тоталитарни практики, коментира бившият още премиер. 

Да не се позволява на България да прави проучвания за шистов газ ми изглежда като задължение към цените на "Газпром", коментира Костов мораториума за проучване и добив на шистов газ. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на СКРАП

    0 0 Отговор
    Заводите на СКРАП
    Хората на СКРАП
    Държавата на СКРАП

    Сега сме като голи хлебарки без заводи без нищо!

    ЗАСРАМИ СЕ БЕ ЛОСТОВ !
    ЗАСРАМИ СЕ !!!