2 Юни, 2018 12:19 1 721 11

Марешки поиска оставката на Каракачанов

  • веселин марешки-
  • воля-
  • красимир каракачанов

Волен Сидеров и Валери Симеонов трябвало да се разграничат

Лидерът на "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки заяви пред БНТ, че вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов трябва да напусне правителството възможно най-бързо. Освен това той призова коалиционните му партньори Валери Симеонов и Волен Сидеров да се разграничат от него.

"Не аз, а той трябва да пие хапчета. Да не забравяме, че Каракачанов е коалиционен партньор и на Николай Бареков и с пари от КТБ е плащано на рейтингови агенции да му вдигат рейтинга", уточни Марешки. На изборите за европейски парламент през 2014 г. ВМРО, лидер на която е Каракачанов, беше в коалиция с партията на Бареков "България без цензура".

Марешки и Каракачанов влязоха в задочен спор, след като лидерът на "Воля" поиска мораториум върху сделките за модернизация на армията. Според него е излишно да се дават 6 млрд. лв. за "играчки". По думите му всички страни в света са се насочили към разоръжаване и България също трябва да следва тази тенденция. Каракачанов от своя страна каза, че Марешки продава хапчета и трябва да почне да ги пие, тъй като нищо не разбира от темата.

Заместник - председателят на Народното събрание каза още, че няма проблем с останалите партии от "Обединени патриоти", но настоя ВМРО и Каракачанов да напуснат властта. Той призова министърът на отбраната да се яви самостоятелно на избори, за да може да го победи.

"Той обаче няма да го направи, защото е или на гърба на Костов, или на гърба на Бареков, а сега на гърба на Сидеров и Симеонов", добави Марешки.

Той добави, че би поканил депутата от ГЕРБ Георги Марков да се явят заедно като двойка на следващите президентски избори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    6 3 Отговор
    Свиня Войвода е един мазен доносник и нищо повече, за жалост така е в Булгаристан. Некадърните червени мързеливци са натикани на синекурни длъжности.
  • 2 Глупак

    3 4 Отговор
    Ако чакаме такива като Вазелин М. да ни помогнат……… .
    Закъсахме го
    Прост народ
  • 3 Гост

    4 4 Отговор
    Магарешки...
  • 4 Трупът

    2 2 Отговор
    Политическият труп Марешки се опитва да спечели симпатиите на някаква част от народа, че а-дано някой се излъже да гласува за него. Не се сеща, че будалите отдавна свършиха.
  • 5 патриотъ

    0 1 Отговор
    Тия всичките трябва да се изринат от властта и да им се търси отговорност за престъпления против народа и държавата!Всички вън!Трябва да минем на президентско управление и двукамерен парламент със само две официални партии и протурските партии трябва да се премахнат от политическото пространство на страната!
  • 6 А БЕ

    1 2 Отговор
    Всички ЛЕВСКАРИ и феновете на БОТЕВ да спрем да ползваме услугите на бензиностанции и аптеки марешки ! Нека разбере , че народната любов е по силна от мижавите му жълти стотинки в разликата в продуктите му !!
  • 7 Чеп

    5 0 Отговор
    Преди половин час бях от една от бензипостанции те на Марешки по 3 коли на всяка колона от среще на еко нито една газ та е 0.88 аз подкрепям Маришки .Каракачанов нали щеше да върне казармата ко стана само обещения
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Борис

    0 2 Отговор
    Марешки кои държави се разоръжават ? В момента с тая войска сме като разграден двор.Има една поговорка и май гласеше че народ който не храни своя армия ще му се наложи чужда да храни.

    Коментиран от #11

  • 11 Пловдив

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Борис":

    Ние и да имаме и да нямаме оръжие пак храним чужди армии. Дори пет ескадрили да купим пак си оставаме аутсайдери във военно отношение,затова е подобре да не се напъваме. Марешки е прав в случая.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове