15 Февруари, 2012 12:57 1 082 0

Откриваме почетно консулство в Сингапур

  • сингапур-
  • почетно консулство

България ще открие консулство в Сингапур, ръководено от почетно (нещатно) консулско длъжностно лице, реши правителството на днешното си заседание. За почетен консул е определен сингапурският гражданин Джеймс Там Тък Чунг, съобщиха от правителствената информационна служба.

Джеймс Там е уважаван бизнесмен и директор на компания „Penguin International Ltd.”, която се занимава със строежа и управлението на високоскоростни пътнически фериботи и помощни плавателни съдове. Той е установил и поддържа добри контакти в политическите, деловите и културните среди на Сингапур, включително в Съвета за икономическо развитие, Комисията за развитие на търговията и Националния съвет по изкуствата. Има подчертан интерес и възможност да съдейства за развитие на търговските и делови контакти между България и Сингапур.

Откриването на почетно консулство и назначаването на Джеймс Там за почетен консул на България в Сингапур ще съдейства за по-нататъшно разширяване и задълбочаване на връзките и обмена в търговско-икономическата и културната област между двете страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА